NYX Girls Round Lip Gloss Deep Red

Hei Gals,

Jeg skriver en anmeldelse etter et gap. Egentlig har jeg ikke kjøpt noen store produkter i det siste. Imidlertid har jeg noen få produkter som jeg må vurdere, men på grunn av min dovenskap kunne jeg ikke. Jeg skrev artikkelen for dette produktet i forrige måned på kontoret, men å klikke på bilder var ventende som jeg gjorde i går. 😀 😀

I dag vurderer jeg en nyanse fra NYX Girls Round Lip Gloss. Dette er mitt første produkt fra NYX merkevare. Jeg hadbought dette for mamma min, da jeg ikke liker denne skyggen mye for meg. Skyggen er Deep Red. La oss lese videre for å vite mer om denne Lip Gloss.

Pris og antall: $ 3 for 4,7 GMS

Hva produktet hevder:

NYX Girls Round Lip Gloss har 36 vakre nyanser for å markere sexy pucker av din. Føler seg myk, langvarig og fargen i flasken hvis fargen på. Et must-ha for alle sexy jenter.

Emballasje: -

Glansen kommer i enkle, lange plastrør med svart cap. Svampespissapplikatoren er litt vinklet og ganske anstendig.

Min erfaring med NYX Girls Round Lip Gloss Deep Red

Som jeg allerede har fortalt deg at jeg ikke er en stor fan av Lip Glosses, men noen ganger føler jeg meg som å holde en eller to i katten min. Mitt siste kjøp var fra L'Oreal shine gloss utvalg. De var lys skygge og perfekt for meg. Disse flasker er ferdig, så tenkte jeg på å prøve hånden min på NYX-leglans. Jeg leter etter noen pinks og appelsiner, men alle var ute av lager så endte opp med å kjøpe en nyanse for mamma. Navnet er Dyp rødt, men jeg tror ikke at denne skyggen er rød, dette er mer av lilla rosa. I flasken ser det ut til å være dyprød, men ved bruk er det annerledes. Denne leppeblanken har ingen glimmer; de er myke og glir på jevnt. De tørker ikke av leppene mine. Jeg vil også si at de ikke er pigmenterte.

Jeg har hørt at dette spekteret er superpigmentert, men skyggen jeg har er ikke. Jeg må påføre 2-3 strøk av glansen. Etter det kan du også se fine linjer i swatch bilde. Jeg likte ikke hvordan det var på leppene mine. Oppholdsstyrken er dårlig, dvs. omtrent 2-3 timer. De kan ikke engang overleve små snacks og kan overføres.

Samlet sett liker jeg ikke denne glans mye, jeg vil ikke kjøpe denne nyansen igjen. Moren min likte fargen, men for henne som bor, er problemet problemet fordi det ikke har oppholdskraft og på toppen av det. mamma licker leppene hele tiden og med det forblir det nesten ikke i 1-2 timer maks. Forresten så det godt ut på leppene mine og holdt på i 3-4 timer uten måltider. Jeg vil gjerne nyte andre nyanser som de er veldig billige.

Pros av NYX Girls Round Lip Gloss _Deep Red

• Glatt tekstur • Ganske fuktighetsgivende • Den har en skinnende overflate. • Det er veldig økonomisk. • Tilgjengelig i en rekke nyanser.

Ulemper med NYX Girls Round Lip Gloss _Deep Red

• Jeg må søke 2-3 ganger for å få full farge. • Det forblir ikke i mer enn 2-3 timer. • Ikke egnet for kontor. • Setter seg i fine linjer

IMBB Rating: 3 av 5

anbefalinger:

Jeg vil anbefale dette kun til budsjettkjøpere. Hvis jeg skal kjøpe igjen, kan jeg kjøpe en nyanse fra familien av rosa. Ha en god uke!

NYX Kosmetikk NYX Round Lipgloss NYX Mega Shine Lip Gloss i Lollipop NYX Mega Shine Lip Gloss i Beige Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Sugar Plum Fairy MAC Kissable Lipcolour Scandelicious, Mega Metal Eyeshadow Unflappable Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Pinkerbell Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Review Faces Go Chic Leppestift Glazy Orchid Review, Swatch MAC Show Orchid Lipstick Review, Swatch, Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: