FabIndia Lemon Mint Shampoo for fet hår og hodebunn

Hei alle fantastiske mennesker!

Hvordan går det med alle og jeg håper alle er i deres rosa av helse! Jeg har vært på og av det siste her på IMBB, det skjer mye handling rundt meg og som holder meg opptatt. Vel, dette produktet som jeg kommer til å se gjennom, er den store kraften som fikk meg til å skrive. I dag vurderer jeg FabIndia Lemon and Mint Shampoo for fet hår og hodebunn!

Ah! Ja, den lille "hodebunnen" tingen gjorde at jeg kjøpte den umiddelbart, hvil resten av og les mer om denne magiske potionen. *pulver*

produktbeskrivelse- Formulert med sitron og mynteolje for å rengjøre og bidra til å balansere oljeprodukter i hodebunnen, noe som gir håret en naturlig sprett.

Pris- 300 / 250ml

ingredienser

Renset vann, natriumlauryletersulfat, kokamidopropylbetain, polyquaternium 7, PEG-7-glycerylkokoat, natriumklorid, glycerol, sitronolje, myntolje, duft, metylklorotiazolinon, Cl # 19140. Veiledning til bruk - Påfør på vått hår og forsiktig masser hodebunn og hår. La det stå i 4-5 minutter for effektive resultater

Jeg tar på FabIndia Lemon Mint Shampoo for fet hår og hodebunn

Så, det oljede håret damer med flassproblemer og splittede ender, her er vårt problemløsende produkt. For å utdype på hårtype-min hodebunn er fet og endene er super tørre, somre verre håret med flass, oljete klissete hodebunn og røtter med super tørre ender. Vinterne hodebunnen oppfører seg litt bedre, men har en tendens til å virke unormal til tider.

Så i januar og februar har jeg faktisk skadet håret mitt, bryllupet og reisen, varmen og vannforandringen de skadet håret mitt i verste grad. Senere var jeg på jakt etter et rensemiddel som kunne tåle hodebunnen, så jeg landet til denne Fabiaia-butikken på Connaught Place, Delhi (igjen jeg reiste og var i Delhi i noen dager). Oljete hodebunn og hår og med godhet av sitron og med slags hodebunn, og flass jeg hadde, hørte jeg dette produktet kalte meg, "PICK ME"

For min første bruk, oljete jeg håret mitt virkelig, holdt det over natten og shampooed, men forklarte dem ikke fordi jeg ønsket å sjekke hvordan dette produktet vil fungere for håret mitt. Den squeaky rene hodebunnen vaske føler var flott jeg må si, min hodebunn følte faktisk lys rofl.

Det er en gel sjampo, og jeg måtte jobbe med det for å spre det jevnt i hodebunnen, masserte det forsiktig på hodebunnen, mens jeg jobbet på sjampoen til tipsene. Jeg dro det i et minutt og følte mint kjølevirksomheten på hodebunnen og vasket av. Jeg må si i en vaske i var mer enn fornøyd. Det renser din flass og oljer fra røttene og hodebunnen, selv om det gjorde mitt midt og håret ender litt tørt. Så mitt tørre hår slutter, fra den neste vasken begynte jeg å kalkulere tipsene til håret mitt. Samlet renset denne sjampoen faktisk og fjernet også av skinken min.

emballasje- Gjennomsiktig hvit flaske med trykkåpning, robust og lett å håndtere.

Tekstur og lukt- Tykk lys gul farget gel, det tar tid å få en fin oppbygging i hårene. Smør av sitroner, vil lymfens duft oppløse etter en tid.

Fordeler med Fabiania Lemon Mint Shampoo for fet hår og hodebunn

Lev opp til sine krav rimelig Løser flassproblemet Stabil og problemfri emballasje

Ulemper med FabIndia Lemon Mint Shampoo for fet hår og hodebunn

Det gjør håret litt tørt, men deretter balsamene ser etter den delen.

Anbefalt til damene med fet hodebunns problem, gjør det en prøve.

Vil jeg tilbakekjøpe FabIndia Lemon Mint Shampoo for fet hår og hodebunn?

JA!

IMBB Rating– 4/5

Fabindia Silk Protein Shampoo Review FabIndia Silk Protein Nourishing Cream Review FabIndia Avocado Face Wash FabIndia Seabuckthorn Face Wash Fab India TEA TREE Face Wash Fab India Aloe og Agurk Gel Face Pack Habibs sjampo med sitron og Mint Review Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: