Rimmel London Color Rush Intense Color Balm - Ryktet har det gjennomgang

Jeg elsker lip balms, spesielt om vinteren på grunn av dens fuktighetsgivende egenskaper. Jeg har brukt flere av Revlon's Just Bitten Kissable Balm flekker og matt balsam. Jeg er ute for å prøve andre merker i konkurranse. Jeg fant en fargebalsam veldig lik i emballasje til Revlon, men billigere - det er Rimmel London Color Rush Intense Color Balm i rygter, har det skygge.

Produktbeskrivelse:

Et rush av farge og fuktighet. Påfør i blits for langvarig slitasje. Lett langvarig intens farge og fuktighet. Intensivt jevn balsam som er behagelig å ha på hele dagen. Fargehastighet i timer i 7 høyspent nyanser. Dermatologisk testet.

Min erfaring med Rimmel London Color Rush Intense Color Balm-Rumor har det:

Rimmel London Color Rush Intense Color Balm kommer i lignende emballasje som for Revlon Just Bitten Kissable. Den kommer i en vri opp rør og begge balsamene minner meg om jumbo fargestifter. Begge rørene er av samme lengde og diameter i min observasjon. Den eneste forskjellen jeg ser er den nederste delen som du vri for å drive balm ut. Det er sølv i Revlon og samme farge som resten av røret i Rimmel.

Hver Rimmel Color Rush Balm har 17 gram produkt i den og den har en søt godis duft til den som jeg synes er hyggelig. Denne fargebalsammen samlingen av Rimmel kommer i 7 nyanser som heter jeg finner søt. Som for eksempel er deres røde i samling kalt The Redder, The Better. Andre nyanser er Drive Me Nude, Ikke en illusjon, Hold Mauving, I Brann, Gi meg en kos og den jeg fikk, er Ryktet, har det. Kule skygge navn, ikke sant?

Ryktet har det en fuchsia rosa farge, ikke for lys som jeg liker. Denne skyggen minner meg om Revlon's Smitten. Jeg elsker hvordan denne skyggen flatterer et bredt spekter av hudtone siden det er dypt i fargen og jeg elsker hvordan det lyser ansiktet med en fargefarge. Den har en middels blank overflate som har en vakker effekt på leppene, noe som gjør at den ser fløte, sunn og fuktig ut. Sammenligner følelsen av det på lepper, finner jeg Rimmel å ha mindre glid på leppene sammenlignet med Revlon. Rimmel er tykkere og når det gjelder pigmentering og fargepenger, hendene ned, vant Rimmel det. En svep av dette produktet dekker mine pigmenterte lepper pent. Det kan også bygges.

Den har en anstendig varig kraft på 5 timer på meg med drikke og snacks. Jeg elsker at dette etterlater en fin jevn fargetone på leppene mine som Revlon Balm Stains mislyktes å gi meg. Jeg finner det fuktighetsgivende, men Revlon er bedre i den kategorien.

Hva jeg liker om Rimmel London Color Rush Intense Color Balm-Ryktet har det:

 • Praktisk og søt emballasje.
 • Super pigmentert.
 • Buildable.
 • Anstendig oppholdsstyrke på 5 timer.
 • Lever like fargetone på leppene som balsam slites av.
 • Fuktighetsgivende.
 • Gjelder jevnt på leppene.
 • Ryktet har det er en vakker fuchsia rosa nyanse.
 • Det er 7 farger i samlingen.
 • Rimelig, priset $ 5-6 i Walmart.

Hva jeg ikke liker om Rimmel London Color Rush Intense Color Balm-Ryktet har det:

 • Ingen.

IMBB Rating:

4.9/5

Siste tanker:

Dette er et flott produkt å prøve. Jeg fratatt bare .1 fra poengsummen fordi jeg skulle ønske de hadde mer enn 7 nyanser. Samlet sett har denne fargebalsen egenskapene til balsammen jeg lette etter. Jeg anbefaler på det sterkeste dette leppeproduktet.

Inntil neste gang lovelies! Takk så mye for å lese :))

Rimmel London 1000 Kisses Lip Tint + Balm - Tidløs Tango Rimmel London Bo Glossy Lip Gloss - Endless Summer Rimmel London Apocalips Lip Lacquer - Solistice Rimmel London Vinyl Jelly Gloss Lip Liner Rimmel London Stay Glossy Lip Gloss - All Day Seduction Rimmel London Color Rush Quad Eye Shadow 002 Smokey Brun The Body Shop Color Crush leppestift - Rush of Pink Streetwear Satin Glatt Lip Color-Ruby Rush, Review, LOTD Maybelline ColorSensational Lipstick Høsten Rush, Blushing Brunette Clinique Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Mightiest Maraschino MUA Power Pout Color Intense Tint og Balm Crazy in Love MUA Intense Color Lip Liner - Red Drama Clinique Chubby Stick Fuktighetsgivende Lip Color Balm Colorbar Perfect Pout Lip Gloss - 003 Ryktet Topp 25 Must-Have Revlon Super Lustrous Lipsticks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: