Chambor Enriched Revitalizing Make-Up

Så jeg har endelig oppbrukt min Maybelline Dream Liquid Mousse Foundation, som jeg har brukt i det siste, jeg husker ikke så mange måneder. Like glad jeg var med dette grunnlaget, hadde jeg lyst til å prøve noe nytt bare for nyhetens skyld. Og jeg gikk ut på nytt og lette etter et nytt fundament for veldig dagbruk for min ekstremt fet, alvorlig akne utsatt hud. Og Chambor Enriched Revitalizing Make-Up er hva SA klarte å sende meg hjem med. Les videre for å vite om det var noe bra.

Chambor Enriched Revitalizing Make-Up

Pris:

Rs.1125 for 30ml.

Produktkrav og beskrivelser:

• Denne fuktighetsrike, lette kremformelen gjør at huden din ser mykere og sunnere ut mot et naturlig, glødende utseende. • Inneholder Hop Extract som hjelper til med å gjenopprette hudfasthet og modifisere synlige tegn på aldring. • Sikrer en jevn, jevn strålende hudfarge hele dagen lang. • Bekjemper frie radikaler takket være Gingko Biloba Extract. • Dermatologistestet. • Lang slitasje. • SPF 18.

Min erfaring med Chambor Enriched Revitalizing Make-Up:

Skyggen som SA solgte meg, er 300 Beriket Vanilje. Produktet kommer i en glassflaske med en pumpedispenser som gjør det enkelt å dispensere. Stiftelsen syntes meg litt rennende i forhold til Maybelline Dream Liquid Mousse som jeg tidligere hadde brukt. Konsistensen er lotion som det er akkurat hvordan normale grunnlag er som. Ingenting uvanlig. Det har ikke særlig lett å ignorere duft, som helt ærlig, jeg syntes å være et ubehag for mine olfaktive lober. Det gir enkel bruk, både med fingre og med børste. Blanding vil kanskje være lett på en feilfri hud, men for min acne herjet, kombinasjonshud, virker det ikke i det hele tatt. En primer er et must. Uten primeren min tendens til å bli fet i løpet av to timer. Etter påføring gir det en sunn glød til ansiktet. Jeg likte den dystre overflaten som jeg fikk. Dekningen er ren til middels. Men det fikk meg til å se ut som et spøkelse i bilder, som man kunne forvente siden den inneholder SPF. Oppholdsstyrken er ca fem timer uten primeren og med primeren blir den satt så lenge som åtte timer. Det er et krav om å motvirke aldring fra firmaet, som jeg ikke kunne kommentere. Det finnes ikke mange nyanser, spesielt de mørkere kvinnene finner kanskje ikke en matchende nyanse.

Pros av Chambor Enriched Revitalizing Make-Up

• Inneholder SPF, ergo bra for daglig bruk. • Gir en sunn glød til ansiktet.

Cons av Chambor Beriket Revitalizing Make-Up:

• Ikke et godt fundament for å bli fotografert i. • Begrenset antall nyanser. Dusky kvinner finner kanskje ikke en matchende nyanse. • Kan bli ujevn hvis huden ikke er fuktig nok. • Har en mild duft som irriterer meg litt. • Kan ikke brukes uten primer hvis du har teksturfeil.

Vil jeg tilbakekjøpe Chambor Enriched Revitalizing Make-Up?

Nei. Jeg husker å elske det andre fundamentet av Chambor, den som er tilgjengelig i blått rør, men dette er absolutt nei nei for meg fordi jeg elsker å bli klikket. Også, jeg har mange hudproblemer og dette fundamentet hvis noe, accentuerer dem og bruker en primer hver dag, er ikke min kopp te. Igjen, det kan ikke brukes til spesielle funksjoner som det ville få deg til å se spøkelsesvit i bilder.

Hvem vil jeg anbefale Chambor Beriket Revitalizing Make-up til?

Det kan fungere som en daglig sminke for folk som ikke liker å bli fotografert mye med ikke mange hudproblemer.

IMBB Rating:

2,5 / 5 (jeg ville ha gitt det flere poeng hadde det fotografert godt).

Chambor Virkelig varig leppestift - Raisinette Review Chambor Virkelig varig leppestift - Rosewood Chambor Virkelig varig leppestift-908 Virkelig Roseberry Chambor Virkelig Varig Leppestift - Virkelig Jordbær Chambor Virkelig varig Lipstick Truly Coral Maybelline Whitestay UV Kompakt gjennomgang og bilder Maybelline Expert Wear Blush Review - Berry Sorbet Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver Topp 5 Makeup-gjenstander under Rs 200 ($ 4) Street Wear Satin Glatt Lip Color i 03 Go Grape Avon Feeling Fresh Satin Anti Perspirant Hvordan velge Foundation Shade for Skin Garnier Light Oil Free Moisturizer Review 5 oljefri fuktighetskrem for vintre

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 31 2020