Maybelline Pink Alert av Colorsensational Lipstick-POW 1

Hallo jenter, Jeg manglet i noen dager, vel kan ikke leve vekk fra IMBB lenger. i dag er jeg her for å dele den fjerde nyansen av de rosa varslede leppestiften, jeg bestilte denne på nettet og jeg så den først, og selv om den er for rosa for meg, ville jeg ikke kunne bruke den, men ...

Men jeg tok feil! Produktbeskrivelse:- • Løft opp leppene dine i de heteste rosa. I 4 lyserøde nyanser. • Passende rosa farge bare fra våre levende fargepigmenter • CREAMIER FEEL bare fra vår nærende honningnektar.

Pris- INR 375

Min erfaring med Maybelline Pink Alert av Colorsensational Lipstick- POW 1

emballasje:- Emballasjen er den samme som de fargerike. De har et forseglet plastdeksel, skrevet rosa varsel og andre sider har mfd dato og ingredienser, den kommer med rosa hette med lukker tett. Og emballasjen inne er sølvfarget. Den har en rosa klistremerke på bunnen der skyggenavnet er skrevet og klistremerket er den samme fargen på leppestiftet inne. Vel emballasjen er flott, girly, robust og reisevennlig også.

Farge, tekstur og pigmentering: - Jeg tror Maybelline har konsentrert alle sine gode ideer og formler i dette spekteret. Kommer til fargen på leppestiftet, det er en ekte blå rosa, infact når jeg så leppestiftkulen O, trodde jeg ikke kunne klare det, men da jeg gjorde det rosa, overrasket det meg. Det kommer ut som en liten neon nyanse av rosa på lepper, med lilla undertoner. Skyggen ville passe hver hudfarget spesielt rettferdig. Det har blitt min hellige gral leppestift. Tekstilens tekstur er veldig veldig kremaktig, den glir lett på leppene, uten sløyfe og trekk. Lippestiften jeg vil si er semi matt i tekstur, fordi etter påføring blir den litt tørr (ikke tørking på leppene) og legger seg i matte. Lippestiften går ikke i fine linjer med lepper, fargen kommer jevnt ut. Det overfører litt til overflater. Lippestiften er super duper fuktighetsgivende på leppene, det betyr at det er så lenge det var på leppene mine. Jeg følte ingen tørkepåvirkning på leppene, og fuktigheten fortsatte også etter at den gikk av. Jeg følte ikke behov for noen leppebalsam på mine lepper.

Jeg er overrasket over fuktighet som det gir til lepper. Og pigmenteringen av leppestiftet er flott, jeg er veldig imponert over fargepensjonen på leppestiftet, jeg mener at en sveipe er nok til jevnt å dekke leppene, mine lepper er litt pigmenterte, to swipes er nok for veldig pigmenterte lepper.

Satying Power:- Åh min gud ... denne leppestiften er som en liten overraskelsesboks til meg. Ærlig å si at leppestiftet var lenge på meg i 3,5-4 timer, og til da hadde det ikke bleknet litt, den sanne ferske pigmenteringen var intakt, etter den fjerde timen begynner den å falme litt, men ikke helt etterlater den en sterk fargetone rosa farge på leppene. Det smelter ikke i det hele tatt. Det overlever å spise og drikke lett.

Pros av Maybelline Pink Alert av Colorsensational Lipstick-POW 1

• Pigmentering er veldig fantastisk. • Farge er veldig lys og fin • Veldig fuktighetsgivende på leppene, ikke behov for leppebalsam. • Emballasje er flettet, stilig og solid • Tekstur er super kremaktig • Bløder ikke eller flekker. • Oppholdsstyrken er fantastisk • Glir lett over leppene • Er veldig affordabl og god kvalitet • Ikke bosette seg i fine linjer med lepper • Leaves en søt fargetone på lepper etter fading

Ulemper med Maybelline Pink Alert av Colorsensational Lipstick-POW 1

• Ingen..seriøst.

Anbefaling / Tilbakekjøp: - Åh ja .... bare velg din rosa og få den.

Jeg skal kjøpe de andre overraskelsesbokene * Hihi * betyr de andre 3 farger definitivt. Og denne også, når jeg er ferdig med det.

IMBB Rating: - 5/5. Ja, jeg er så imponert over det. Maybelline takk for en så god leppestift til en så anstendig pris. Elsker dere alle. Farvel ... Vær forsiktig.

Maybelline Color Sensational Lip Color - Stellar Pink Maybelline Color Sensational Lipstick i Plaza Pink Maybelline ColorSensational Lipstick Høsten Rush, Blushing Brunette Maybelline Color Sensational Lipstick Varm meg opp fargeprøver og bilder Maybelline Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches Maybelline Color Sensational Lipstick-My Mahogany Maybelline Pink Alert Lipstick av Color Sensational - Shade POW2 Maybelline Pink Alert av Color Sensational Lipstick - POW4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 08 2020