Best Makeup Fixing Sprays

Hvis du har gjort fantastisk sminke og vil ha den til å bli frisk til slutten av dagen, spritz sminkefiksering sprays på. Disse fikseringssprayene øker levetiden til sminken din og sikrer at hele sminken din forblir på plass i lange timer. Slike sprayer er gode for indiske bruder hvis sminke har å overleve lange timer med bryllupsritualer. Også, flott å fikse sminke for dem som lever i fuktige og harde klima. Disse sprayene lagrer sminke fra smeltefelt og øker opprettholdelsen av fundamentet, øyenskygge, rødme, etc. Noen sprøyter gir også sminken din en dyp finish. Så, for å fullføre sminke med en lysende glød, plukk opp en av disse sprayene fra listen:

1. Urban Decay All Nighter Setting Spray:

Pris: $ 29

En klinisk testet formel, egnet for alle hudtoner, senker temperaturen på sminke for å holde den på plass. Sminke varer hele dagen uten å smelte. Inneholder ikke parabener, sulfater, ftalater. Oljefri sprøyte som kommer ut som en veldig fin tåke, lett. Setter og korrigerer sminke, gir dugg glød til ansiktet. Holder sminke frisk.

2. Skindinavia Makeup Finish Spray:

Pris: $ 30

Gir sminke en lysende finish, utvider sminke slitasje. Hjelper sminke motstand varme og fuktighet. Vektløs tåke som setter sminke. Utvider slitasje på fundament, øyeskygge, rødme og concealer. Gir en naturlig glød, gjør ikke ansiktet svette, forlenger oppholdet på sminke. Godt å sette brudekjoler. Setter selv mineralfundament.

3. MAC Fix + Spray:

Pris: Rs. 1000 omtrentlig.

Setter sminke, holder sminke på plass og hindrer det i å smelte ned. Blader huden frisk. Bringer ut intensiteten av øyenskygge. Moisturizes huden, gir en dyp finish. Ta vare på de tørre flekkene på huden. Beriket med glyserin, agurk og ricinusolje.

4. Kryolan DermaColor Fixing Spray:

Pris: Rs. 375

Gjør sminke fullstendig smudgeproof og sminke forblir mye lenger. Leveres med SPF 20. Forhindrer sminke fra å smelte bort og holder også olje av ansiktet.

5. Mehron Barrier Spray:

Pris: Rs. 550 omtrentlig.

Denne sprayen regnes som ekvivalent med MAC-fikseringsspray. Det er en klar væske som kan brukes til å sette sminke. Makeup forblir frisk hele dagen lang, ikke falmer, overfører eller smuss. Reduserer oiliness og svette på ansiktet. Gjør sminke vanntett, øk effektiviteten i sminke.

6. Kino Secrets Fuktspray:

Pris: $ 10 dollar omtrent.

Forfriskende tåke som forynger huden og setter sminke for langvarig slitasje. Glatter og utgjør smaken av sminke. Tynner ut grunnlag for ren dekning. Lett tåke som hydrerer huden lett. Gir dugg finish til sminke. Gjør ikke ansiktet fet eller fettete. Inneholder ikke alkohol eller duft.

7. MUA Pro Base Fixing Mist:

Pris: Rs. 500 omtrent.

Fikser sminke og holder den på plass hele dagen lang. Holder sminke på plass i varme, fuktighet og kalde forhold. En forfriskende tåke som skaper en lysende finish og hydrerer huden. Forhindrer cakiness av fundamenter, gir sunn, matt finish på huden. Ikke bryter ut akne-utsatt hud.

8. Clinique Moisture Surge Face Spray tørst hud relief:

Pris: Rs. 1800

En forfriskende ansiktsspray som også setter sminke. Oljefri, inneholder aloe. Bløder og beroliger huden. Rydder tørre flekker på huden, veldig hydratiserende. Etterlater ikke rester etter, kan brukes som etterbehandling etter sminke.

9. Fyll opp for alltid Mist og fikse Makeup Fixer Mist:

Pris: $ 29

En lett tåke som tetter i sminke og holder den på plass ved å belegge huden med en vektløs og usynlig film. Bra for filmer og fotograferinger, og profesjonelle makeup artister.

10. NYX Makeup Setting Spray:

Pris: $ 8

For det ferske sminkeutseendet som varer, er NYX sminkeinnstilling sprayer lette og komfortable mens du arbeider hardt for å sørge for at sminken din forblir satt. Finnes også i dyktig frisk glød variasjon.

Beste Hjemmelagde Makeup Remover Best Makeup Removers tilgjengelig i India 15 beste kompakte makeuppulver tilgjengelig i India 5 beste skjulere tilgjengelig i India 23 beste grunnlag for indisk brude makeup Topp 15 brudekjoler i Delhi Best Makeup Shopping Tips For Sensitive Skin Beste Makeupbørster noensinne (Bruk Wise) Topp ti sminkefunn MAC Fix + Spray Kryolan DermaColor Fixing Spray Skindinavia Makeup Finish Spray MUA Pro Base Fixing Mist Mehron Barrier Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: