Kryolan Professional Makeup Eye Liner Svart Art 5320

Hei alle sammen,

Svart flytende øyefôr er min favoritt for hverdagsbruk. Jeg har brukt det i så mange år, og jeg er ganske komfortabel med det og vil ikke engang prøve stilettypene. Kryolan har mange øye sminkeprodukter. Jeg likte virkelig deres gel liners og flytende liners. Jeg var på utkikk etter noe veldig svart og denne liner fanget min oppmerksomhet. Les mer om dette produktet.

Pris og antall

INR 400 for 6 ml

produktbeskrivelse

Væske øye liner i en dispenser med en høy kvalitet øye liner pensel. Denne Eye Liner er vanntett og lett flyttbar med Eye Make-up Remover.

Jeg tar på Kryolan Professional Liquid Liner i Black Art 5320

emballasje

Kryolan Professional Liquid liner har en enkel gjennomsiktig emballasje. Emballasjen ligner veldig Kryolan-leppemaler som neha dee har gjennomgått. Fôrbørsten er tynn og hjelper i god bruk. Jeg føler at lineren er best, den har et fint tips. Produktkoden og detaljene er trykt på bunnen av liner.

colour

Eyeliner er en mørk svart nyanse. Jeg følte Lakme Absolute shine liner i svart hadde litt grå undertoner, men dette kom ut som en ren mørk svart farge. Skyggen er en universelt smigrende nyanse. Det vil se pen ut på rettferdig til middels indian hudfarger. Øyebestanden er helt fri for noe glimmer og perfekt for hverdagsbruk.

Tekstur og pigmentering

Tekstur av denne flytende foringen er glatt og flytende, perfekt for rask og enkel bruk. Den har gjennomsnittlig pigmentering og tar to eller tre swipes å dukke opp pent. Formelen er ikke tykk, så legging av produktet vil ikke være et problem. Men jeg ville ha elsket det mer, hvis det hadde en bedre pigmentering. Fôren sprer seg ikke eller bløder. Det er behagelig og irriterte ikke øynene mine. Formuleringen av øyefôr er flekkbestandig og vanntett. Jeg prøvde å smudge det, men det sprang ikke i det hele tatt. Det tørker og setter raskt, ligner Lakme Absolute shine eye liner. Øyenforingen setter til en ganske matt overflate uten glans.

Bor på strøm

Foringen har lang slitasje, og det ble i ca 6 til 6 og en halv time på meg. Og selv etter det var det fremdeles i mine øyne, og jeg kunne ikke teste det videre da jeg var veldig sliten. Jeg sverget det i håndleddet og senere glemte det. Det var der for godt 7 timer til jeg stod opp om morgenen, kunne jeg fortsatt se noen spor av øyet. Jeg likte det for den gode oppholdsstyrken.

Fordeler av Kryolan Professional Liquid Liner i svart kunst 5320

• Dyp svart nyanse. • God emballasje - Jeg elsker den fine børsten. • God oppholdsstyrke. • Det er helt flekkfast. • Det knekker ikke eller flipper. • Det er vanntett. • Lagring av liner er ikke et problem. • For 6 ml kvantitet tror jeg det er ganske rimelig.

Ulemper med Kryolan Professional Liquid Liner i svart kunst 5320

• Jeg ønsket at pigmenteringen var bedre og intens i et enkelt slag selv. • Tilgjengelighet - Kryolan butikker er ikke allment tilgjengelige.

IMBB rating

4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp og anbefale den Kryolan Professional Liquid Liner i svart art 5320?

Ja, jeg kan gjenkjøre det igjen. Og jeg anbefaler det til alle sammen, hvis du liker slitasje svarte væskeforinger. Samlet sett kommer det med en anstendig formel og pris.

Kryolan Professional Blush Brush Kryolan TV Paint Stick Kryolan Dermacolor Fixing Powder Kryolan Supracolor Makeup Palette med 6 farger Kryolan False Lashes B3 Kryolan Ultra Underbase Vega Professional Makeupbørster PB08 og PB15 L'Oreal Professional Tec Hot Style Iron Finish Wella System Professional Hydrate tørr hårmaske Kryolan Profesjonell Art 1731 Fan Brush Revlon ColorStay Eyeliner i svart Elle 18 Eye Liner - Black Out ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort Elle 18 Color Pops Lipstick i Berry Ice Adidas Ice Dive Shower Gel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: