Hei alle sammen,

De festlige årstider vil være her snart og etter det vil trolig dine venner og slektninger begynne å bli gift. Det er den ideelle tiden å miste overflødig kroppsvekt. Når du har gjort det, kan du følge et sunt kosthold og mosjon for å opprettholde det. I dagens innlegg vil jeg fortelle deg alt om en diettplan som lar deg miste overflødig vekt på bare en måned. Den grunnleggende ukentlige strukturen i dietten forblir den samme. Jeg vil nevne noen erstatninger for hvert måltid som du kan bruke i de følgende ukene.

Dag 1

Start dagen din vil et glass kjølt vann med 2 spiseskjeer eple cider eddik.

Frokost: Lag en berry smoothie suing jordbær, bringebær og blåbær. Hvis du ikke får dem friske, prøv de frosne. Hvis det heller ikke er tilgjengelig, kan du gå etter hvilken som helst annen frukt av ditt valg (ikke for mye banan eller mango selv). Du kan bruke guavas, druer, lichis, vannmeloner etc. Prøv å bruke 4 forskjellige frukter av totalt 2 kopper. Tilsett halv kopp hver av melk og ostemasse til den. Tilsett litt mysli eller havre til den. Du kan også legge til en scoop av myseprotein til det. Bland alt med noen isterder til de er glatte. Spis alt av det, og du vil fylle full til lunsj.

Lunsj: Prøv en kylling eller fiskesalat til lunsj. Bruk en kyllingbryst eller tilsvarende mengde fisk til salaten. Tilsett 2 kopper spinat og noen avokado skiver (ingen skade hvis det ikke er tilgjengelig) til det. Legg til to skjeer fulle av stekte nøtter. Du må bruke litt cottage cheese eller paneer i denne salaten. Prøv å legge til noen frukter som ananas, mango og vannkastanje og sørg for at den totale frukten ikke er mer enn en kopp. Bland alt veldig bra. Ikke bruk for mye salt eller majones eller saus som dressing. Du kan legge til litt honning og pepperflak på den. Hvis du er ute etter vegetarisk alternativ, erstatt kjøttet med soyabønner.

Middag: Rør litt reke med grønnsaker som paprika og brokkoli. Tilsett litt lavt natriumsalt og pepper for smak. Har dette med halv kopp kokt brun ris. Hvis du har allergi, kan du erstatte reker med kveite eller kalkun. Hvis du er vegetarianer, gå for tofu i stedet.

Dag 2:

Soak en teskje methi i 2 glass vann over natten. Start dagen med disse to brillene vann.

Frokost: Du kan prøve den fancy frokosten som består av muffins og eggerøre. Du kan enkelt lage muffins hjemme hvis du har en ovn. Bytt maida med full hvete og de er sunnere enn butikken kjøpte seg. For eggerøre, bruk egg hvitt fra 4 egg og 2 eggeplommer. Legg til spinat, løk og fettfattig fettost (ikke for mye selvfølgelig) til den. Seske med salt og pepper og frokosten er klar til å bli servert.

Lunsj: Lag litt desi minestrone suppe med alle friske grønnsaker (ikke bruk en overdose potet selv). Bytt olje med lavt fett smør. Sammen med suppen kan du grille litt fisk. Tilapia er et godt alternativ hvis du vil miste fett som det har høyt protein til fettforhold. Du kan også legge til fisken i suppen din. Har disse med en flerkornig roti.

Middag: Erstatt stekt kylling fra restauranter med bakte hvitløk kylling til middag. Mariner kyllingbrystet med litt hvitløkskrem, sitronsaft, Tabasco-saus (hvis tilgjengelig) og litt skummet melk. Bake alle disse i ovnen og ha dette med en kopp quinoa salat (laget med grønnsaker som løk, brokkoli, agurk, courgette og paprika)

Dag 3

Start dagen med et glass lunkent vann med sitronsaft og honning.

Frokost: Du kan velge full hvete brød toasts til frokost på denne dagen. Har 2 hele hvetebrød ristet med peanøttsmør og skiver banan. Du kan drizzle litt honning over det for å få litt sunn søt og nyt godbiten.

Lunsj: Stek litt kylling og grønnsaker til lunsj på denne dagen. Fyll bunnen av bakepannen med terninger med kyllingbryst og grønnsaker. Smør det med salt og pepper og spray litt olje til den. Du kan også bruke litt tomatketchup sammen med den. Bake til kyllingen er tilberedt. Legg litt ost på den så snart du tar den ut. Denne velsmakende lunsj vil hjelpe deg å holde seg borte fra restaurantmat uten kompromisser.

Middag: Bakt fisk (helst tilapia) med høy fiber veggies som brokkoli, gulrot og asparges hjelper deg å avslutte dagen med et balansert måltid. Du kan også bake litt søtpotet med dette. Måltidet gir deg alle næringsstoffer uten å være for tungt.

Dag 4

På denne dagen kan du starte med litt ingefærvann. Kok et glass vann med strimlet ingefær og drikk dette ingefæret infisert vann som det første i morgen.

Frokost: Du kan ha mysli eller havre til frokost. Soak frokostblandingen i litt fettfattig melk eller frisk fruktjuice. Skar litt jordbær og banan for å få det til å svette naturlig og også sunt.

Lunsj: Du kan ha en kylling for lunsj. Men ikke gå til din favoritt hurtigmat felles for det. Du må gjøre det hjemme. Lag en hel hvete roti (ikke stekt) som vil bli brukt som vikle. Gjør påfyllingen ved hjelp av ristet kyllingbryst, litt fettost, paprika og løk. Kok fyllingen med litt olje. Pak den opp i roti og ha den med en side av grønnsaksalat.

Middag: Du kan få din favorittpasta til middag hvis du bruker litt hel hvete pasta i stedet for de vanlige. Ta halv kopp kokt pasta og bland den med kokt kylling og masse grønnsaker, inkludert gulrot, paprika, mais og sjampinjong. Total kylling og grønnsaker bør lage 2 kopper.Legg til 2-3 spiseskjeer med ketchup og krydret med chili flak. Dette er super næringsrik og vil ikke føre til oppblåsthet.

Dag 5

Start dagen med en kopp grønn te. Dette vil avgjøre kroppen og holde deg frisk.

Frokost: Ha litt mysli eller havre med bær og kirsebær og gresk yoghurt. Dette er en sprø og fruktig frokost som alle vil nyte. Hvis du har det travelt, kan du blande alt og drikke det som en smoothie.

Lunsj: Ha en gresk skål til lunsj. Det er i utgangspunktet gresk salat med grønnsaker og kjøtt. Ta 4-6 gram lam eller fårekjøtt og legg til kirsebærtomat, spinat til det. Bruk fettfattig fetaost, fersk hvitløk, oregano, olivenolje og saltpeper for å gjøre den til den mest smakfulle og sunneste bollen. Ha det med en hel hvete roti for å holde lunsjen kraftig pakket.

Middag: Kok litt quinoa eller amaranth med grønnsaker og fisk (helst tilapia). Legg til høyfibergrønnsaker til det og bruk saltpeper og sitronsaft til krydder.

Dag 6

Start dagen med bare et glass varmt vann.

Frokost: Lag noen havremel pannekaker til frokost. Bland havremel (du kan lage ditt eget havrepulver fra havremel i en blender) med eggehvite og lite, lavmettig melk. Du kan også legge til en banan til den. Bruk klype bakepulver. Bruk en klype salt i smeten og gjør pannekaker med liten olje. Drizzle honning over det og nyt delikatessen til frokost.

Lunsj: Rajma chawal til lunsj er sunt og velsmakende også. Bytt ut vanlig ris med en halv kopp brun ris. Tilbered rajmaen på en hvilken som helst måte du ønsker (åpenbart ikke med masse ghee) med tomater og løk. Du kan også legge hakket kjøtt til det. Ha det med risen for å fullføre balansert lunsj.

Middag: Hold middagen enkel med kylling eller fårekjøttbiff. Kok en biff (eller du kan bake kjøttet hvis du gjør stavelyder tøft og komplisert). Har dette med blanchert spinat, brokkoli og erter ved siden av.

Dag 7

Du kan hoppe over morgendrinken for en dag som du kanskje våkner sent.

Frokost: Du kan lage omeletter med to egg og masse grønnsaker. Veggene bør være hovedbestanddel for omelettene, og egget bør bare binde det sammen.

Lunsj: Hvis du finner hele hvete boller, kan du ha en kylling burger til lunsj. Kok en kyllingpatty i liten olje og bruk løkringer, ananasringer og honning-sitron-sennepsdressing for å lage din næringsrike burger. Du kan også ha en bun mindre burger hvis du bytter bunken med spinat eller salatblader.

Middag: Kok deg selv fiskekebaber for å fullføre uken. Mariner fisken med yoghurt, ingefær, hvitløk og løkpasta og grill den i en grillpanne. Ha det med grillet tomat, løk og brokkoli.

I de neste 3 ukene kan du gjenta denne 7-dagersmenyen. Du kan bytte frukt, erstatte kjøtt med tofu, lage brun ris i stedet for quinoa for å bringe variasjoner. Etter en måned, vil ditt fett tap bli synlig, og du vil føle deg frisk. Oppblåstheten vil også være borte. Gi denne dietten et forsøk, og du vil elske det sikkert.

Hvordan å miste vekt i 4 uker-diett diagram for vekttap Lakme Perfect Radiance 4-Week Intense Whitening Capsules Treatment Fungerer vekttap / fettbrennende belter virkelig? 6 fettforbrende pilater beveger seg mot vekttap 10 Fat Burning Foods 8 måter å brenne mer fett raskere En måneds indisk kostplan for vekttap Hvordan å miste vekt i en måned-diett diagram for vekttap En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsplan for vekttap "2 måneders" Beauty Routine for en brud-til-være - en sjekkliste! Hvordan redusere vekt og øke høyde En 30-dagers indisk vegetarisk kostholdsplan for vekttap GM Diet Plan å miste vekt på bare en uke

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: