Dagens antrekk: Royal Blue og Black Velvet Evening Gown

Hei min favoritt girlies,

Hva skjer med været? Hvordan regner det om vinteren og det også i februar? Allikevel var det morsomt å se regnet og det hyggelige klimaet.

Kommer til antrekk, jeg hadde på seg dette var forestillingsnatten for min fetters bryllup. Alle slektninger gjorde søte og korte dansopptredener for bruden og brudgommen, og de syntes å være så glade.

Det er faktisk en anarkali, men det ser ut som en kjole på meg og jeg elsker det på den måten. Det er en gulvlengde kjole og berører bakken hvis jeg ikke bærer hæler. Den har en fløyelsdel over midjen og en fin brodert stropp for midjeområdet og deretter begynner flairene å dukke opp i kongeblå.

Den hadde en dupatta som jeg pinnet opp på den ene siden for å gi den et mer tradisjonelt utseende og parret det med korte gullfarvede hæler. For smykker hadde jeg en diamant anheng og matchende øredobber for å holde det søtt og enkelt. Jeg gjorde en fransk manicure look og hadde en stor fengende diamantring som er en av mine nåværende favoritter og forbedrer ethvert tradisjonelt utseende.

Jeg holdt håret mitt rett og for sminke brukte jeg Maybelline drømmematte mousse, Loreal sant match mineralfunn, Maybelline fretglødende rødme, Maybelline gelfôr, Revlon colorstay i grenseløs brandy. 🙂

Håper du alle likte denne enkle utseendet på meg J takk ..!

Outfit detaljer:

Kjole: Natraj marked, malad

Øredobber, armbånd og nakkestykke: Tanishq Smykker

Ring: Sia smykker

Hæl: T-bane

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: