Chanel Lift Lumière Firming og Smoothing Sunscreen Fluid Makeup

IMBB Sponsored Product Review

Hei alle sammen,

Dette vil bli min anmeldelse på IMBB sponset produkt CHANEL LIFT LUMIÈRE Firming og Smoothing Sunscreen Fluid Makeup Broad Spectrum SPF 15 i skyggen Natural Beige.

Om produktet:

Denne unike aldersminimeringsformelen er den fullstendige hudpleie sminke, med vektløst medium til full dekning, og en naturlig lysende finish. Et SOFT CRYSTAL LUMIÈRE-kompleks synlig reduserer utseendet på rynker og fine linjer, setter sminke umerkelig og kontrollerer glans uten et snev av chalkiness. Emollients gir viktig fuktighet, og stivende polymerer gir hud med en uklanderlig jevn overflate og utseendet på en umiddelbar "løft".

Hvordan Påfør LIFT LUMIÈRE til hele ansiktet og bland med fingertuppene i små sirkulære bevegelser, fra midten av ansiktet utover.

For mer intens dekning, fullfør ditt utseende med LIFT LUMIÈRE concealer.

Pris : $67

Min erfaring med Chanel Lift Lumière Firming og Smoothing Sunscreen Fluid Makeup

Dette er mitt første sminkeelement fra Chanel. Jeg har brukt varer fra hudpleie-linjen, nemlig Chanel Hydra max Active Serum. Chanel grunnlag er svært raved om i sminke samfunnet. Siden jeg har tørr hud, var jeg hovedsakelig lenert mot å kjøpe VitaLumiere Aqua, men da muligheten oppsto for å få Lift Lumiere-fundamentet fra Chanel bestemte jeg meg for å prøve dette også. Og jeg er veldig fornøyd med dette produktet. La meg oppsummere anmeldelsen til deg i kategorier.

emballasje:

Dette Chanel fundamentet kommer i en veldig enkel praktisk plastflaske med en pumpepumper. Selv om det er veldig enkelt, er det veldig elegant å se og pumpepumper gjør det veldig hygienisk. Flasken er også veldig reisevennlig med en hette som er veldig sikker for å forhindre utilsiktet lekkasje.

Skygge:

Jeg er en Mac NW23-skygge og har rosa undertoner. Jeg liker vanligvis ikke grunnlag med gule undertoner som de får meg til å se flat og syk. De eneste 2 nyanser i dette fundamentet som passer for min hudtone og undertone var Soft Bisque og Natural Beige. Da jeg prøvde dette fundamentet i butikken, hadde de ikke myk bisque tilgjengelig, så etter å ha prøvd Natural Beige på ansiktet, bestemte jeg meg for at det er en nesten god kamp for huden min.

Denne nyansen har et veldig rosa utseende, men det virker på en eller annen måte med hudtonen min. Selv om det er litt mørkere at det jeg ønsket, ser det fortsatt veldig bra ut på meg, da det gir meg den fantastiske solkysede rosa gløden på ansiktet mitt siden oss indianer ikke brune mye. Derfor vil denne nyansen være perfekt for meg om sommeren. De har totalt 8 nyanser å velge. Ivorire og Clair vil fungere bra for veldig rettferdig / blek hud. Cendre og Beige vil fungere bra for oss indianere som har gule undertoner. Soft Bisque og Natural beige vil fungere for personer med rosa undertoner. Og hvis du er dusky finner du kampen din i enten Naturel eller Tawny beige. Konsistens:

Konsistensen av fundamentet er litt på den runnier side som gjør at den sprer seg jevnt på huden. Å blande grunnlaget i huden er veldig raskt og enkelt, og jeg bruker min pålitelige Beauty blender svamp til å bruke dette fundamentet, men du kan til og med bruke en vanlig flat fundament pensel eller stippling pensel det vil fortsatt søke sømløst. Stiftelsen gjelder jevnt og viser ingen synlige striper.

Utførelse / Coverage: Dette fundamentet er beskrevet som "medium til full dekning". Jeg har generelt god hud og lider ikke av mange ufullkommenheter å skjule, så jeg liker vanligvis ikke å kake opp grunnlaget mitt. Jeg fant ut at dette fundamentet også kan brukes i svært minimalt antall for å gi en ren dekning som er nok til å dekke det meste av min lille ufullkommenhet på huden min, og den ser fortsatt veldig naturlig og feilfri ut. Men det kan defiantly bygges opp for å gi tyngre dekning hvis du ønsker det. Som du kan se i det blandede swatch-bildet der jeg har brukt det veldig tungt, men det ser utrolig naturlig ut og ser ikke ut i det hele tatt.

Målet på dette produktet på huden er noe lysende. Det er ikke skinnende nok til å se dewy heller det er helt matt. Jeg elsker virkelig grunnlag med denne typen finish fordi det gjør at ansiktet ditt ser ut som det har en naturlig glød på den. Det klarte ikke å tørke flekker eller accentuerte porer i ansiktet mitt i stedet så huden min så utrolig hydrert og sunn med dette fundamentet på. Jeg kan ikke støtte kravet om å redusere utseendet på rynker og fine linjer siden jeg ennå ikke lider av dem.

Oppholdsstyrke:

Dette grunnlaget holdt seg friskt på huden min i ca 6 timer. Det skjedde ikke eller visner, men på slutten av dagen begynte huden min å se veldig skinnende og fettete rundt haken og kinnene som aldri skjer med noe fundament. Selv om en liten blotting tok seg av det problemet for meg, tror jeg at dette kan føre til et større problem for de av dere med fet hud.

Parfyme:

Dette fundamentet har en veldig mild floral søt duft som ikke er virkelig merkbar eller overveldende når grunnlaget påføres ansiktet.

Samlet veldig fornøyd med dette produktet. Vil definitivt anbefale å tørke hudfolk, for fet hud kan dette også fungere for deg, men jeg anbefaler deg å være forsiktig og om mulig se på den andre kategorien av Mat Lumiere grunnlaget fra Chanel.

Pros av Chanel Lift Lumière Firming og utjevning Solcreme Fluid Makeup

• Lysende finish • Fungerer bra for å gi ren dekning, men kan bygges opp for å gi medium og til og med full dekning. • Blurs og gjemmer hver ufullkommenhet i ansiktet, inkludert porer. • Har en veldig sterk rosa tone som gir meg en solskinnet glød, perfekt for sommeren • Reise vennlig og praktisk emballasje • Pumpe dispenser gjør det veldig hygienisk • God oppholdsstyrke på 6-8 timer • Inneholder SPF 15

Ulemper med Chanel Lift Lumière Firming og utjevning Sunscreen Fluid Makeup

• Gjør min t-sonen litt skinnende / fettig innen slutten av dagen. • Lysende overflate og utrolige fuktighetsegenskaper kan virke ulempe for fet hud • Dyrt

IMBB Rating 4.5/5

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation Review Chanel Dragon Le Vernis Review, NOTD 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Chanel Coquette Rouge Allure leppestift Review, Swatch, FOTD Rouge Allure 67 Overdreven gjennomgang, bilder og fargeprøver Chanel Rouge Allure Lipstick Genial Review Chanel Rouge Coco Lipstick La Pausa Anmeldelse Chanel Rouge Coco 35 Chintz bilder, gjennomgang, fargeprøver (høst 2010) Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Review, Swatch, FOTD Chanel Le Vernis Mistral Chanel Precision Hydramax + Aktiv Ernæring Nourishing Cream Review Chanel Vitalumiere Eclat Kompakt Smink - Pulveranmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: