Crabtree og Evelyn Summer Hill Hand Therapy Review

Hei vakre damer,

Da jeg ble kjent med at Crabtree og Evelyn har åpnet opp i Kolkata, måtte jeg besøke dem. Jeg hadde lengtet etter håndkremer siden Rati nevnte om dem langt tilbake. Jeg er glad som en skjønnhetsentusiast at hudpleie- og skjønnhetsbutikkene tar barnetrinn inn i byen. Ganske mange merker har allerede gjort sin vei, og noen flere popper opp. Da jeg besøkte butikken, ble jeg så fascinert av skjønnheten og enkelheten. Uansett hvor moderne eller Aztec vi går, blomstrer det aldri å imponere; og det var hvor butikken sto så forskjellig fra konkurrentene. Butikken er ikke for stor, men det er et bredt spekter av produkter som også inkluderer ting for menn og hjemmeinnredning. Jeg bestemte meg for å plukke den noensinne berømte iris håndkrem, men endelig avgjort for dette, les videre for å vite hvorfor :))

Produktbeskrivelse:

Spesielt formulert med naturlig shea smør for å berolige og beskytte hendene.

emballasje:

Jeg kan skrive sider på emballasjen til produktet. For det første overgav SA kremet i en blåaktig papirpose som har nydelige blomstermotiver inne. Jeg er definitivt i stand til å holde det. Røret er medisinsk aluminium med en hvit plasthette. Messy folk som meg ville alltid foretrekke en flip cap, men fortsatt legger det til vintage følelsen til hele greia. Røret selv kommer i en papirboksemballasje med de nevnte ingrediensene. Jeg er en sucker av god emballasje, og dette er langt den mest luksuriøse jeg har kommet over. Ingenting er veldig snilt om det, men det er en god følelse om denne kremet.

ingredienser:

Pris:

Rs. 795 / - for 50 gm.

Min erfaring med Crabtree og Evelyn Summer Hill Håndterapi:

Jeg har allerede ferdig med å bruke min nåværende håndkrem, og jeg skulle kjøpe en, men som jeg sa, måtte jeg sjekke ut den nyåpnede butikken, så jeg hentet dette fra Crabtree og Evelyn. De har et tilbud som skjer når du kjøper varer verdt Rs. 5000 / -, får du et gratis medlemskap og også et skjerf / lommekvadrat. Også på forhåndsavtale kan du få gratis manikyr på mandager.

Jeg plukket dette opp utelukkende basert på duften. I butikken følte alle håndkremene nesten samme konsistens. Derfor måtte jeg dømme utelukkende på lukten av produktet. Det er ikke bare blomster, det har fått hint av sandeltre til det. Kremens tekstur er semi tykk. Det er ikke rennende, det er heller ikke for tykt. Det er bare rett å gni inn. Jeg vil ikke si at det blir absorbert umiddelbart, men med 2-3 minutter massasje, det helt sikkert sukker i og hendene føler seg veldig glatt. Jeg sier glatt fordi det er mer glatthet enn fuktigheten.

Folk som meg som har super tørr hud, vil ikke være helt fornøyd med fuktigheten som denne krem ​​gir, men dette er en god krem ​​for dagbruk og også for somre (som berettiger navnet jeg antar). For natten, foretrekker jeg noe tykkere.

Pros av Crabtree og Evelyn Summer Hill Håndterapi:

  • Ganske fuktighetsgivende.
  • Unik lukt.
  • Hygienisk emballasje.
  • Litt går langt.
  • Ingen parabener.

Cons av Crabtree og Evelyn Summer Hill Håndterapi:

  • Kostbar.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg tilbakekjøpe Crabtree og Evelyn Summer Hill Hand Therapy?

Nei, jeg vil hente andre varianter. Det er mye å velge mellom!

Crabtree og Evelyn Lavender Body Lotion og Shower Gel Crabtree og Evelyn Rose Water Travel Kit Crabtree og Evelyn Lily Bath og Shower Gel Crabtree og Evelyn Iris håndterapi Crabtree & Evelyn "Evelyn Rose" Ultra-Moisturizing Hand Therapy Crabtree og Evelyn La Source Relaxing Body Wash Crabtree & Evelyn Gardeners Håndterapi Crabtree og Evelyn Aromatherapy Destillations Blomster Kropp Glattere Summer Makeup Tips Chanel Liberte, MAC Saigon Sommerleppestift, Maybelline Fettfarge Coral Maybelline Colorsensational Lipstick - Summer Pink 5 sommer hudpleie trinn Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream Lush Smitten Hand Cream Kroppsbutikken Wild Rose Hand Cream The Body Shop Vanilje Bliss Håndkrem L'Occitane Shea Butter Kakao Blomst Håndkrem The Body Shop krydret Vanilje håndkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: