Bath and Body Works Sensual Amber Fine Fragrance Mist Review

Jeg har brukt denne kroppståken fra Bath and Body Works i nesten 3 måneder nå og elsker virkelig duften. Den har en mørk og varm følelse, noe som gjør vinteren mer koselig. Jeg har en viss oppfatning av alle årstider, og de appellerer meg til forskjellige sansemessige perspektiver, som om sommeren er bløt og lett, vintrene er koselige, mørke og unnvikende og så videre. Les videre om mine synspunkter på en av de bestselgende duftene til Bath and Body Works.

Produkt detaljer:

Avslappet sprut eller lett spritz din favoritt duft, uansett vil du bli forelsket ved første tåke! Vår nøye utformede flaske og sofistikert pumpe gir god dekning, mens konditionering aloe-tåke nærer huden for den letteste og mest forfriskende måten å duft! Aloe betingelser og nærer huden.

Key Fragrance Notes: Bli sexy ved solnedgang! Sensuell Amber fanger allure av bar hud oppvarmet av solnedgangen med en forførende blanding av lotusblader og gylden gult

Toppnotater: Bergamot, Wild Berries, Succulent Plum Mid Notes: White Rose, Orange Flower, Lotus Petals, Iris Tørr notater: Amber, Kremet Sandeltre, Vanilje, Patchouli, Praline, Musk

Pris:

INR 950 for 8 oz. / 237 ml.

emballasje:

Denne kroppståken kommer i en slank lang plastflaske med veldig fin tåkebeskyttelsesmekanisme. Det er noen brune oransje blomster trukket på utsiden og væsken innsiden er lysebrun farge.

ingredienser:

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist:

Jeg elsker å bruke dufter, så vel som duftprodukter som kremer og lotioner. Det var en tid jeg aldri gikk ut uten å spritge på min favoritt parfyme, men skjebnen hadde noe fryktelig i butikken for meg, da jeg ble diagnostisert med mildt vedvarende astma og luftveis allergier, derfor anbefalte legen min at jeg ikke brukte noen parfyme. Det kom som et sjokk da jeg var en ivrig elsker av parfymer.

Gjennom årene, med mange regelverk, har symptomene i stor grad redusert og jeg er mye bedre, og jeg har lykkes i å håndtere symptomene som har gått ned til mild intermitterende astma. Det var da jeg igjen følte meg som å bruke mine favoritt dufter. Siden EDT og EDP er mer konsentrert, har jeg ikke lyst til å bruke dem, da de kan irritere systemet mer, slik at kroppsdåpe kom til min redning.

Disse Bath og Body Works tåke kommer i mange varianter, det er en for alle. Jeg hadde bedt min hubby om å ta med noen av disse når han dro på en reise til USA, men da legen min hadde bedt meg om å unngå parfymer, tok han ikke noen * gråt *, men mine bønner ble besvart, og jeg fant noen indianere online shopping nettsteder selger dem til en marginalt høyere pris * smack * Jeg kunne ikke motstå og så bestilte dem i en jiffy.

Det beste med tåken er at de kommer i en ikke-så konsentrert form, men har fortsatt utrolig kraft. Jeg bruker det etter dusj eller noen ganger før du går ut og det holder på for en god 3-4 timer. Jeg sprayer det på klærne mine, kommer ut som en veldig fin tåke, men flekker dem ikke. Kommer til duften notater, når jeg bruker den frisk, lukter jeg det meste av rav og litt frukt, hovedsakelig sitrus og til slutt tørker den ned til en muskisk-sandeltre notat. Jeg elsker dette fordi det er veldig slitesterkt og ikke en tenårings duft. Hvis du elsker mørke, woody og guber dufter, ville du sikkert elske denne også.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist:

  • Fin tåke spray.
  • Mange varianter å velge mellom.
  • Mengden som tilbys er stor.
  • Reisevennlig, men omfangsrik emballasje.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist:

  • Tilgjengelig i India til en høyere prislapp.
  • Tilgjengelighet er begrenset til nettsider.

IMBB Rating:

4/5 (-1 for pris og tilgjengelighet)

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Bath og Body Works Sensual Amber Fine Fragrance Mist?

Ja, det er en god kroppsdamp å ha, og det er mange varianter. Jeg vil spesielt anbefale det til folk som har nasal allergi, da det er mindre irriterende enn vanlige parfymer.

Bath & Body Works Sensual Amber Body Lotion Bath and Body Works Sensual Amber Triple Moisture Body Cream Bath og Body Works Amber Blush Body Lotion Bad og kroppsarbeid Sensuell Jasmine Vaniljesukker Scrub Bath and Body Works Moonlight Path Fragrance Mist Bath & Body Works The Sweethearts Sexy Dahlia Rush Fragrance Mist Bath & Body Works Kokos Vann Chill Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Paris Amour Fine Fragrance Mist Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria Secret Secret Crush Fragrance Mist Victoria's Secret Endless Love Fragrance Mist The Body Shop Amazone Wild Lily Fragrance Mist Victoria's Secret Pink Beach Sun-kissed Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: