Hakuhodo Face Makeup Brushes gjennomgang: K002 pulver børste rundt og flatt, G5521BkSL Highlight børste spiss, J103 Pulver / Blush / Contour Brush Tapered, J210 Blush Brush runde, G5555-2mm Pulver og flytende pensel runde / vinklet

Hei alle, 🙂

Gode ​​sminkebørster er min svakhet. Jeg føler meg personlig at hvis du har de riktige sminkeverktøyene, kan du aldri gå galt med sminke. Jeg er alltid på jakt etter kvalitets makeup børster. Da jeg hørte om Hakuhodo, kunne jeg ikke motstå meg selv. Jeg måtte gi disse en prøve. Jeg har brukt Hakuhodo sminkebørster i nesten en måned nå. Jeg ville gjøre et par innlegg på disse børstene. Dette er den første fra serien. .

For å fortelle deg litt om merket: "Hakuhodo er en av de ledende makeupbørsteproduksjonene i Kumano, som produserer 500.000 børster hver måned. Det har også produsert og produsert høykvalitets makeup børster for mange ledende kosmetiske selskaper og makeup artist merker over hele verden som OEM (Original Equipment Manufacturer) leverandør. ”

Du kan kjøpe Hakuhodo børster fra deres hjemmeside HER. Mine børster nådde meg i perfekt stand i løpet av en uke etter bestilling. 🙂

Hakuhodo H2156 Pulver Pensel Rund Flat / K002 Pulver Pensel

Egenskaper: Passer for tørr, sensitiv hud. Børster laget av blå ekorn har liten vår, men er ultra myke, dekning vil være naturlig og ren. Mindre holdbar, så bruk overflaten av børstene forsiktig med håndtaket flatt. Selv om det fungerer bra for lukent pulver, er det ikke egnet for væske eller oljebaserte produkter.

Pris: Rs 5,091 ca / ​​$ 82

Anmeldelse : Dette er den mest fantastiske pulverbørsten jeg noen gang har brukt. Har du noen gang følt en påfuglfjær mot huden din? Det er slik denne børsten føles. Det plukker opp akkurat den riktige mengden pulver og børstene beveger seg på huden din uten å forstyrre væskebasen under. Du kan bruke den til presset pulver og løs pulver begge deler. Det er ikke tett, slik at børstens lyshet støv pulveret forsiktig på huden din. Det fordeler pulveret jevnt på huden uten å etterlate spor av cakiness på huden din. Borstene er avsmalnet på enden og børsten har generelt en flat form. Jeg finner at det gir mer kontroll på applikasjonen i forhold til den runde konvensjonelle pulverbørsten. Børstenes størrelse er heller ikke for stor eller for liten - gir nok kontroll ennå er stor nok som kreves av en pulverbørste.

Jeg har vasket den to ganger, og børstene har beholdt sin form. Det har heller ikke vært noe skudd.

Vurdering : 5/5

Hakuhodo H2896 Høydepunkt Pensel Peket / G5521BkSL Høydepunkt Pensel spiss

Egenskaper : Peketips nøye designet og gir god kontroll. Borstene er en blanding av blå ekorn og geit, og du kan enkelt oppnå ønsket mål. Kan også brukes som highlighter børste.

Pris: Rs 2.111 / $ 34

Anmeldelse : Dette er en strålende kontur og høydepunkt børste. Det er superrr myk børste, men ikke så luftig og lett som pulverbørsten. Penselen er litt tett og børstene har litt motstand. Motstanden hjelper med å plukke opp produktet og applikasjonen. Mens mykheten i børsten gjør den egnet til å blande produktet sømløst. Noen ganger er konturbørster så stive at de ikke klarer å blande produktet, selv om de er gode for presis anvendelse. I så fall må du bruke en annen blandebørste. Denne børsten er et best av begge verdener, og det kan ikke være mer perfekt enn det allerede er. 🙂 Jeg bruker den til å konturere kinnene mine og nesen. Det er også utmerket for å bruke høylytten. På grunn av den lille størrelsen gjør det fremhevingsprogrammet svært nøyaktig. Dette har jeg også vasket to ganger. Penselen ble ikke bløt og skuret. Borstene har helt beholdt sin form.

Vurdering : 5/5

Hakuhodo H3841 Pudderblush Contour Brush Tapered / J103 Pulver / Blush / Contour Brush Tapered

Egenskaper : Takket være den spisse formen av tett pakket børster, vil denne børsten hjelpe deg med å skape dramatisk farge på kinnene dine. Perfekt for de som foretrekker et sterkere, mindre ren utseende. Kan også brukes som høydepunktsborste.

Pris: $ 84 / Rs 5,215

Anmeldelse : En fantastisk kuppelformet tett børstet børste. Den plukker fargelyset vakkert fra pannen. Den avsmalne formen på børstene gir en presis anvendelse. Du kan bruke den piggende enden til å bruke produktet og flate børsten for å blande fargen bort. Denne børsten har ingen problemer kvalitetsmessige, men jeg finner det ganske en longish børste for en rødme børste. For meg personlig, jeg fortsatt liker en den gamle skolen avrundet rødme pensler. Jeg finner dem lettere å bruke, og jeg føler at de bredere rødme-børster gir mer naturlig påføring av rødme. Men som nevnt i 'funksjoner' hvis du liker en svært presis anvendelse av rødmen din, kan dette være et godt valg.

Vurdering : 3.5/5

Hakuhodo H3867 Blush / J210 Blush Pensel runde Bskynde

Egenskaper : Vår må-ha blusher børste! Dette runde børstehodet gir jevnere og jevnere påføring av sminke. Det skaper flott farge og holder pulveret godt, og hjelper deg med å oppnå ønsket mål.

Anmeldelse : Jeg er enig i det som er nevnt i "funksjoner". Det er en må ha rødme børste. Penselen har en avrundet topp som gjør det flott for å bruke væske / kremfundament, rødme, bronse og høylys. Det er en middels tykk rund pensel, så det gir en stor kontroll over applikasjonen.Det er mykt nok til å blande produktet sømløst og tykt nok til å plukke nok produkt. Dette er penselen som jeg bruker mest. Penselen er veldig myk på huden. Hvis du bruker den til å bruke et flytende eller fløteprodukt, blandes det produkt sømløst uten å etterlate noen striper på huden. Det skyller ikke børster mens du bruker krem ​​eller flytende produkter på huden. Helt elske denne! 🙂

Vurdering : 5/5

Hakuhodo H3936 Pulver og væskebørste / G5555-2mm Pulver og væskebørste rundt / vinklet

Egenskaper : Rask og enkel sminke applikasjon for å oppnå en feilfri finish. Nøye ordnede børster gir en vinklet børsteoverflate og syntetiske fibre strekker seg litt lenger enn geithåret. Denne spesifikasjonen betyr at børstene har mer vår, og det gjør at de kan hente akkurat riktig mengde produkt. Dette bidrar til å skape en jevn finish til sminke, samtidig som den hjelper til med å vare enda lenger. Penselen fungerer perfekt med alle typer grunnlag - væske, krem ​​og jevnt pulver.

Pris: $ 54 / Rs 3352 INR

Anmeldelse : Jeg har et par buffing børster i min kit, men dette er ganske episk! La oss starte med formen først. Det er en feit vinklet flat topp børste. Den vakre, vinklede formen bidrar til å komme til hvert hjørne av ansiktet spesielt rundt sidene av nesen. Den flate form gjør den til en flott stippling børste, og du kan oppnå det luftbørste utseendet med denne penselen. Med denne penselen kan du ALDRI noensinne ha en kakeaktig applikasjon. Den flate tette toppen pryder opp produktet akkurat og lysstyrken på børstene sprer produktet jevnt på huden. På denne måten kan du bygge opp produktet og vite når du skal stoppe. Jeg liker det hovedsakelig for krem ​​og flytende produkter. Ikke for pulverprodukter. Men hvis du bare bruker concealeren til å skjule arr eller merker, og du vil sette produktet, kan du velge pulver med denne børsten og klappe den på de spesifikke områdene i ansiktet ditt. Penselen føles myk og tett mot huden. Du kan bruke den enten i stippling bevegelse eller i liten rund sirkelbevegelse, det virker bare bra. Du kan føle børstene mot huden din, men børstene er ganske myke. Selv etter 3 vasker føles børsterne like mye.

Vurdering : 5/5

Les også: Inglot Makeup Pensler Review 7 Må Ha Sigma Makeupbørster Må-ha Makeup Pensler Best Foundation Brushes tilgjengelig i India MAC 187 Duo Fiber Brush Review, Bilder Shiseido Perfect Foundation Brush Review Beste Makeupbørster noensinne (Bruk Wise) Hvordan å rengjøre makeup børster (med bilder)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: