Matrix Biolage Fortetherapie Fortifying Shampoo

Hei skjønnhet!

I dag skal jeg gå gjennom en sjampo som jeg fikk litt tid tilbake til moren min. Hun har farget håret i noen år nå for å dekke gråhår. Selv om håret hennes er ganske i god stand til tross for vanlig farging, på grunn av vanlig oljing og andre ting, men det er fortsatt bra å ta med et reparasjonsprodukt i ens regim for å reversere skadene så mye som mulig. Denne anmeldelsen vil være basert på hennes erfaring med produktet.

Produktbeskrivelse:

Matrix Biolage Fortifying Shampoo, en sjampo som forsiktig renser og styrker skadet eller kjemisk behandlet hår for å gjenopprette hårets vitalitet og elastisitet. Matrix Biolage Fortifying Shampoo med en fusjon av konsentrert ceramid, mango og sitrongress, reparer og reduser brudd på opptil 90%. Denne unike formelen styrker svekket hår, kombinerer vitenskap og naturens krefter for å rekonstruere samtidig som det øker vitaliteten og utjevner håret. Sjampoen hjelper håret til å løsne, og gjør det frizzfritt og mer overkommelig.

Pris:

Rs 190 for 200 ml

Min erfaring med Matrix BiolageFortetherapieFortifying Shampoo:

Som jeg fortalte før moren min, får hårfarging gjort noen få måneder, er håret og hodebunnstypen normal uten store problemer. Hun har naturligvis rett og silkeaktig hår og har brukt denne sjampoen fra over 3 uker. Sjampoen kommer i en hvit, langstrakt flaske med en flip cap; emballasjen er ganske reisevennlig, selv om flasken ikke er gjennomsiktig for å se hvor mye produkt som er igjen inni.

Sjampoen har en veldig mild duft, jeg personlig ikke likte det mye, men det gjorde ikke plage moren min også. Sjampoen på innsiden er hvitfarget og har en tykk kremaktig og slags goopy konsistens, den er ganske tykk og fungerer bra når den fortynnes med lite vann i palmer før du bruker for å gjøre applikasjonen enkel. Denne sjampoen er veldig kremaktig og fuktighetsgivende type, og du trenger litt mer quantityas sammenlignet med andre sjampoer, da det ikke er ekstremt lathering. Men det renser effektivt hår og hodebunn uten å gjøre dem tørre eller oljete og veier ikke håret i det hele tatt. Hvis du bruker den til å vaske håret etter å ha oljet dem, er det alene ikke tilstrekkelig, og du må først bruke en annen sjampo og følge opp med denne. Det skylles av veldig lett uten å etterlate noen rester.

Nå er det ifølge kravene hovedspørsmålet, at det virker? Ja det virket som en sjarm for min mor, og du får resultatet nesten umiddelbart, hovedsakelig fordi det også er fullt av kjemikalier. Det var en merkbar forskjell i mammens hår like etter første gang, og etter å ha brukt det konsekvent, har endringene vært mye mer merkbart og bedre. Hun bytte også til å bruke den tidligere sjampoen hun brukte før dette 2 ganger i mellom, men likevel var håret det samme og gikk ikke tilbake til det normale, noe som betyr at effekten varer en stund, selv etter at du slutter å bruke den. Det gjør håret ekstremt håndterbart, mykt og skinnende og styrer frizz i stor grad, og følger opp med en balsam med det er ikke nødvendig. Det beste, det beskytter hårfarge til en viss grad, og du ser ikke mye hårfarge mens du vasker hår, som visse sjampoer slags stripe av fargen på håret. Det hevder også å redusere hårbrudd på opptil 90%, men det hevder at det ikke er sant, da det ikke gjorde noe for det eksisterende hårfallet, men det forverret det heller ikke. Jeg var så fornøyd med resultatene at jeg ikke kunne stoppe meg selv fra å prøve det en gang. Det fungerte bra på håret mitt. Jeg har aldri behandlet håret mitt kjemisk, og bare med en bruk ga det meg resultater som at jeg nettopp hadde fått et hår spa gjort, jeg overhodet ikke overdriver her, men fordi det er formulert for kjemisk behandlet hår, brukte jeg aldri det igjen, men resultatene var tankegang.

Fordeler med Matrix Biolage Fortetherapie Fortifying Shampoo:

• Oppfyller flertallet av kravene • Reparer kjemisk behandlet hår • Resultatene er merkbare etter enkel vask og sist lenge • Gjør håret veldig glatt, skinnende og håndterbart • Ikke gjør håret tørt eller fettete • Veier ikke håret i det hele tatt • Ikke forårsaket ekstra hårfall • Beskytter hårfarge, slik at den varer lenger • Rengjør håret effektivt og skylles lett ut • Robust emballasje • Lett tilgjengelig og rimelig priset

Cons av Matrix BiolageFortetherapieFortifying Shampoo:

• Inneholder store mengder kjemikalier

• Får ikke noe å redusere hårfallet

• Kan ikke fungere veldig bra med fet hodebunn og hårtype • Det er ikke ekstremt lathering Anbefaler jeg Matrix BiolageFortetherapieFortifying Shampoo? Hvis du har behandlet håret ditt kjemisk på noen måte, må du prøve denne sjampoen en gang. Som det fungerte veldig bra for min mor, og hun vil definitivt kjøpe dette igjen.

IMBB Rating:

3.9/5

Matrix Biolage Hydrating Hair Masque Matrix Split End Hair Serum Matrix Biolage Smoothing Hair Serum Dabur Vatika Ultra Shine og glatt sjampo Matrix Biolage Fortetherapie Intensiv Forsterkende Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: