MUA Kiss-bevis leppestift Kissalicious

Hallo jenter,

Hvordan har du det hele i dag, jeg er her med et fantastisk produkt fra MUA, og det er en leppeflett, nei det er ikke en tonet balsam, leppeflis eller leppeblans, det er som en skissepenn for lepper. Så les videre for å finne ut at jeg var fornøyd med dette produktet eller ikke.

Pris:- INR 735. (Men jeg fikk det for litt rabatt).

produktbeskrivelse: - Endelig farge som forblir med MUAs kissesikre leppeplekke, svaret på problemet med "blødende" leppestift og leppestift som forsvinner hele dagen. Kiss-bevis har en hydratiserende og vanntett formel som ikke tørker ut leppene dine og er beriket med fuktighetsgivende panthenol. Kiss-bevis er en filtpenn for enkel bruk for å lage en perfekt linje og Kiss Proof.

Lip Stain kommer i tre naturlige toner som kan brukes alene eller blandet for å skape en unik nyanse for din favorittfarge. Du kan også bruke flekken som en base for din vanlige MUA leppestift eller alene for en ren leppeforbedrende farge eller med Intense Kiss lip gloss.

Emballasje: - Emballasjen til produktet er som en skissepenn, den leveres med en applikasjon av filtpenn. Ytre kroppen er av tynt plastmateriale. Og skyggen er akkurat den samme fargen på ytre pennen. Så det har blitt enkelt å identifisere skyggen. Pennen er åpenbart reise vennlig. Markørpennene som tips gjør det enkelt å bruke på lepper. Trikset med å bruke det og få en solid farge er å presse filtespissen mot lepper og jo mer farge kommer ut.

Min erfaring med MUA Kiss-bevis Lip Lip-Kissalicious

Da jeg så det på internett, hadde jeg ingen anelse om hva som er det, jeg trodde det var som de Lakme-tintene, men da jeg fikk det, ble jeg overrasket ved å bruke det, en leppeflaske er et produkt som det var helt nytt for meg. Jeg visste ikke hvordan jeg skal beskrive fargen til dere alle fordi på leppene kommer det ut som bare en mørkrosa eller du kan si den naturlige rosa fargen på leppene. Men for en fargedemonstrasjon brukte jeg den i et papir og fargen var en kul tonet mørkrosa. Fargen kommer ikke ut på leppene så sterkt, men det er helt greit for meg. Men ja, når jeg søker, virker det ikke som om jeg hadde brukt noe ekstra på mine lepper, det virker som min naturlige leppefarge, som ville hver hudtone. Jeg vil ikke si at produktet er superpigmentert, men pigmenteringen er bra, men gir en ren dekning. Mine lepper er litt pigmenterte, men i 3-4 slag kan de dekke mine lepper. Flere pigmenterte lepper vil trenge litt ekstra swipes. Formelen og tekstur er aquabasert. Som jeg fortalte deg, er det som skissepenn for lepper, men jeg tror at vannbasert formel gjør det til å holde seg på lepper for mer tid. Selv om det har aqua formuleringen etter å ha brukt en gang på lepper begynner det å føle seg kremaktig på leppene. Det er en annen best del av det. Det gjør ikke leppene mine tørre, vel jeg kan ikke garantere samme fuktighet som det ville gi til, for mye tørr leppe skjønnhet. Men fuktigheten er i en halv time eller så. Så prep leppene dine ved å exfoliere dem og topp flekken med en leppebalsam kan bidra til å overvinne tørkeproblemet. Etter påføring når det tørker på leppene, blir det helt flekkfast og overføringsikkert også. Det overfører ikke til noe. Men jeg vil si at det ikke er helt vanntett, det svetter forsiktig når det kommer i kontakt med vann. Jeg prøvde det på håndsprøven også. Men jeg la merke til det mange ganger på leppene mine at det fades etter at jeg har tatt vann eller væske. Oppholdet er bra. Det forblir satt for 2-3 og det også uten å ta noe flytende.

Pros

  • Attraktiv emballasje, lett å identifisere skygge.
  • Farge er fin og naturlig, passer for hver hudtone.
  • Føler ikke tungt på leppene, da formelen er vannbasert.
  • Å holde kraft er bra
  • Det er helt flekkfast og overføringsbestemt
  • Har en veldig fin fruktig lukt.

Ulemper

  • Pigmenteringen er tilfredsstillende, men et produkt som er en "lip flekk" vi ikke kunne forvente mer pigmentering og ugjennomsiktig dekning som leppestifter.
  • Det er ikke helt vanntett, etter å ha drukket noe, vil det være behov for touchups.
  • Dette produktet tørker etter en time på leppene, spesielt tørre leppe skjønnheter kan ikke finne dette produktet bra, men topping det med leppebalsam vil fungere.

Anbefaling:- Tørre leppe skjønnheter bør ikke kjøpe dette, men hvis du vil ha, vil du prøve det sikkert gå for det. Jeg vil definitivt se frem til å prøve de andre nyanser.

IMBB Rating: - 3,5 / 5 (Jeg skulle ønske jeg ville vært litt mer fuktighetsgivende).

MUA Power Pout Lip Tint i uerstattelig MUA Intense Color Lipliner i Pink Me Up MUA leppestift - skygge 13 MUA leppestift i skygge 15 - saftig MUA leppestift - skygge 1 MUA leppestift - skygge 3 L'oreal Color Riche-avtaler Intense leppestifter - fargeprøver og bilder Colorbar Color Intense Eyeliner Green Tea Clinique Chubby Stick Intense Fuktighetsgivende Lip Color Balm - Mightiest Maraschino

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020