Buxom Full On Lip Polish - Zoe Review

IMBB Sponsored Product Review

Hei damer,

Dette vil bli en gjennomgang av IMBB sponset leppeprodukt. Det er Buxom Full på Lip Polish i skyggen Zoe.

Om produktet:

En bestselgende ren, glitrende lip gloss med en prikkende, plumping effekt. For kyss som vil holde dem komme tilbake for mer, prøv denne rene, skinnende lip polish. Det skaper utseendet på fyldigere, mer voluptuøse lepper med en forfriskende prikkende følelse og forsiktig plumpingeffekt. Vitaminer A og E bidrar til å holde leppene myke, smarte og beskyttede, slik at de smidigeste bevegelsene dine alltid er mulig.

Farge: Zoe

Beskrivelse: Blendende orkidé Dekning: Sheer Shine: High Shine Sparkle: Shimmer

Tips og triks:

Pouty-utseendet er alltid i. Etter at du har brukt Buxom Big and Healthy leppestift, dab en liten mengde Buxom Big and Healthy Lip Polish akkurat i midten av bunnen av leppen din for enda mer fylde. Blir folk fortsatt blotte? Her er regelen: blot liner en gang, leppestift to ganger, Lip Polish aldri.

ingredienser:

Hydrogenated Polyisobuten, Tridecyl Trimellitate, Polyglyceryl-2 Diisostearat, Octyldodecyl Stearoyl Stearat, Menton Glycerin Acetal, VP / Hexadecen Copolymer, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Mikrokrystallinsk Voks (Cera Microcristallina), Octyldodecanol, Trimetylolpropan Triisostearat, Silica, Parfyme, Palmitoyl Oligopeptid, Retinyl Palmitat, Tocopherylacetat, Tribehenin, Sorbitan Isostearat, Natrium Saccharin, Limonene, BHT. Kan inneholde: Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Carmine (CI 75470), Yellow 5 Lake (Cl 19140), Blue 1 Lake (CI 42090) , Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), Redd 33 Lake (CI 17200), Red 30 Lake (CI 73360), Red 28 Lake (CI 45410).

Pris:

$19

Min erfaring med Buxom Full On Lip Polish - Zoe:

Du kan kalle meg rart, men jeg har en særegen preferanse når det gjelder leppeprodukter som jeg bærer i hver sesong. Jeg pleier å grave mer mot mørke skygge leppestifter om vinteren og høyglans lyse farger i løpet av våren-sommeren. Jeg er så glad at denne vinteren kommer til en slutt, og våren nærmer seg raskt. Jeg har allerede begynt å se liten blomst på trærne, så det må komme leppeplaster også.

Så, da jeg fikk sjansen til å se gjennom disse svært populære Buxom Full On-leppepolene, vet jeg også som store og sunne poler, jeg tok gjerne muligheten til. Etter min mening er leppeplaster perfekt tilbehør for datoenetter og spesiell anledning siden de gir et så flørtende, pent utseende til ansiktet.

emballasje:

Buxom lip polering er større i størrelse enn vanlig lip glosses du kommer over dermed det rettferdiggjør den høye prislappen. Plastrøret er også veldig robust, veldig reisevennlig. Den har en doe-fots applikator, det er også den perfekte størrelsen. Veldig slank emballasje.

Skygge:

Skyggen "Zoe" er en nylig lansering og beskrives som en blendende orkidé, og jeg ble forelsket i denne skyggen øyeblikket jeg sverget det på Sephora. Som vi alle vet, er "Radiant Orchid" 2014 Pantone Color of the Year, og derfor blir nyanser av orkidé blitt svært populære i sminke.

Etter min mening ser skyggen Zoe ut som en veldig dyp plomme og har veldig synlig mengde lilla og gyldne glimmer. Skimmeren er ikke veldig gritty eller ubehagelig på leppene, og når skyggen forsvinner fra leppene, blir glitteren ikke etterlatt heller. Skyggen er beskrevet som ren, men jeg synes det er utrolig pigmentert med to swipes som gir en full ugjennomsiktig farge på leppene.

Konsistens og følelse på leppene:

Leppeglansen i seg selv er veldig tykk, men den er ikke for klebrig eller glatt på leppene i det hele tatt. Det bløder også ikke. Saken som folk flest ikke kan glede seg over denne lipglossen er at den har en veldig merkbar følelse på leppene. Jeg føler meg ikke en prikkende følelse som de fleste rapporterer i stedet, jeg føler en kjølefølelse på leppene. Hvis jeg måtte beskrive følelsen, ville jeg si at det er som kjølefølelsen du føler når du inntar luft med peppermynte / polo i munnen. Fornemmelsen forblir på leppene til tiden produktet er på. Intensiteten av sensasjonen er den høyeste i løpet av den første timen, hvorpå den er mindre intens, men du kan definitivt føle det. For meg er følelsen ikke ubehagelig eller plagsom, men det gir deg bevisstheten om at noe utenom er på leppene dine hele tiden.

Selv om denne leppelansen hevder å ha en plumpingeffekt på leppene, merker jeg ikke noen drastisk forskjell i plumphet i leppene mine andre at det faktum at leppene naturlig ser litt fyldigere ut hvis du har en intenst skinnende flerdimensjonal lipglans på den.

Oppholdsstyrke:

Den forblir kraften i denne glansen er veldig imponerende. Den holder seg lett på leppene mine i 3-4 timer og vil til og med overleve gjennom minimal snacking, men det vil ikke overleve et fullt måltid, og du må på nytt bruke. Det er ingen nyanse igjen på leppene etter at glansen forsvinner.

Parfyme:

Den har en veldig myty fruktig duft som er på den sterkere siden, men jeg finner det ikke plagsomt eller irriterende. Du kan definitivt lukte produktet på leppene dine i omtrent en time.

Totalt sett liker jeg og liker å bruke denne glansen. Skyggen er helt fantastisk og veldig smigrende.Selv om prisen er på den høyere siden, gir det oppgitte antallet og kvaliteten på produktet det verdt det. Jeg vil absolutt anbefale.

Fordeler med Buxom Full On Lip Polish - Zoe:

  • Elegant emballasje.
  • Minty fruktig duft.
  • Fantastisk oppholdsstyrke, ser nyansert i 3-4 timer.
  • Shimmer er ikke gritty eller chunky.
  • Høy glans.

Ulemper med Buxom Full On Lip Polish - Zoe:

  • Noen kan ikke like den merkelige følelsen på leppene som lengter lenge.
  • Dyrt.

IMBB Rating:

4.8/5

Buxom Full On Lipstick i Milano Bare Escentuals Full-On Lip Polish - Diamond i april Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Lip Polish - Glam 7 Maybelline Lip Polish - Glam 14 Maybelline Lip Polish Glam 16 Maybelline Lip Polish - Pop 6 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 3 - Dag til natt smink og antrekk!

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: