Bobbi Brown - Rich Lip Color Cosmic Raspberry

Jeg har lyst til å gjøre en rundup av alle Bobbi Brown Rich Lip Colour nyanser som jeg har med meg i ett innlegg siden lenge - en fordi det vil lette prosessen med å sjekke stifter for noen som ønsker å sjekke rekkevidde og to, Neha hadde sagt at fargene virket ligner på henne så jeg trodde jeg ville samle dem sammen. Men før jeg gjør det, ville min roundup være ufullstendig uten først å vise frem en fargen jeg virkelig måtte søke etter - Kosmisk Raspberry. Skyggen var så vanskelig å finne - vanligvis utsolgt på flyplass tellere og til og med i butikkene i Thailand og Hong Kong (Dårlig hubby som måtte gå rundt og søke etter meg!) Endelig fant jeg det i Lokhandwala i en butikk som holder importert kosmetikk og plukket den etter å ha betalt en konges løsepris for det.

Hva er spesielt med det? Etter å ha prøvd Rich Lip-fargelinjen har jeg funnet ut at det fungerer bra for meg i tekstur, lang levetid og fargespekter. Så å plukke opp en ny nyanse fra serien var en no-brainer. Jeg har funnet at kvaliteten skal være konsistent i skyggeområdet. Hvorfor kosmisk hindbær? Som jeg har nevnt i mine tidligere anmeldelser på Bobbi Brown-produkter, tror Bobbi på å forbedre den eksisterende skjønnheten til en person og ikke bruker høye farger i ditt ansikt (som sier MAC) - slik at farger er slitesterke, subtile og aldri høyt, over-the-top. Bobbi opprettet kosmisk Raspberry da hun ble utfordret av en venn til å lage en farge så høyt som mulig, men likevel bærbar. Slik kom Cosmic Raspberry til.

Produktdetaljer (fra nettsiden):

Rich Lip Color - I Bobbi sine egne ord - "Jeg elsker denne formelen fordi den kombinerer fargemettet dekning med en uber lettvekt tekstur".

Lys, merket farge. Lett, men intens, Bobbi nyeste formel kombinerer pigmenter med en klar base for å levere ren, skarp farge med bare en sveipe. I tillegg er det kremaktig og fuktighetsgivende, så leppene er så gode som de ser ut. Utvalgt i Real Simple magasinets "5 Worth-it-splurges" (mars 2012) og Today Show for sin langvarige, ikke-tørrende formel, samt et bredt spekter av nyanser som utfyller alle hudtoner. Disse ble lansert i 12 farger, men er nå tilgjengelige i 21 farger.

Pris:

$ 25 i USA for 3.8gms / INR 2150 (fra en butikk i Lokhandwala strømpe importert kosmetikk til en premie)

emballasje:

Emballasje er standard Bobbi Brown svart - det er slank robust matt, høy kvalitet plastemballasje. Disse leppestifene kommer i et svart firkantet rør - som en Chanel lippy. Røret er pakket i en svart pappkasse.

Det er ingen farger indikator på emballasjen bortsett fra navnet som er skrevet på bunnen. Hvis du har mer enn én, som meg, er det vanskelig å finne skyggen du trenger, i stashen din. Derfor foretrekker jeg å lagre dem i deres respektive ytre bokser, som bærer skyggenavnet på toppen. Emballasjen er solid og lukkes med et rungende klikk. Det er imidlertid mer av undervurdert eleganse enn et øye-candy.

Min erfaring med Bobbi Brown - Rich Lip Color - Kosmisk Hindbær:

Farge: Skyggen er den vakreste lyseblå tonet rosa uten å være fuchsia. Det er ingen glimmer, men det er ikke kjedelig eller flat farge. Den rike, lyse skyggen, som lett kan bæres av kvinner av alle hudtoner. Igjen, fargen hogs i rampelyset, så du trenger å holde resten av sminken din subtil. Denne ene er bundet til å snu hodet. Jeg antar, Bobbi opprettet akkurat det hun satte ut for å gjøre - en lys fet farge og likevel en slitesterk ring til den.

Tekstur: Produktet er konsekvent på tvers av nyanser - Teksturen er gelaktig, ekstremt lett, fløyel glatt, ikke-tørking og veldig behagelig. Lippestiften gir ugjennomsiktig pigmentering - uten sløyfe eller trekk. Den går glanset, men omtrent en halv time, det legger seg inn i en halvmattig finish, men det synker ikke inn i de fine linjene på leppene mine. Det er ikke veldig hydratiserende, men det tørker heller ikke mine lepper. Det er ingen følelse av stramming av lepper etter søknad eller senere.

pigmentering: Igjen er det EXTREMELYpigmented - ca 80% fargepost i en enkelt sveipe. Fargen er ugjennomsiktig i den første sveipingen selv og skjuler lip pigmentering fullt og effektivt.

Varig kraft: Produktet varer ca 6 timer + på meg innlegg som det begynte å falme og forlot en rosa flekk - som ble i 2-3 timer og måtte fjernes helt med en sminkefjerner.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler av Bobbi Brown - Rich Lip Color - Kosmisk Hindbær:

1. Vakker farge - Lett slitesterk, ekstremt smigrende. 2. Utmerket pigmentering - Ugjennomsiktig i en enkelt sveipe. 3. Ville passe mest hudtoner - fra lysspektrum til mørkt. 4. Ekstremt lett - du glemmer at du har den på! 5. Lyser øyeblikkelig opp ansiktet 6. Lippestiften gjelder jevnt - ingen sløyfe eller trekk! 7. Elegant og solid emballasje 8. Ikke fjær. 9. Til tross for sin halvmatte finish - fremhever ikke de fine linjene i leppene mine 10. Ikke tørk ut leppene mine. 11. Har SPF 12 12. Utmerket pigmentering - Ugjennomsiktig i en enkelt sveipe.

CONS av Bobbi Brown - Rich Lip Color - Kosmisk Hindbær:

1.Utilgjengelighet av alle leppestifter av Bobbi Brown og alle colorsin India

IMBB Rating:

Et bestemt5 / 5 produkt.

Anbefaler jeg Bobbi Brown Rich Lip Colour Cosmic Raspberry?

Dette har vært og vil forbli en av mine mest favoritt leppestift formler. Det faktum at jeg fortsetter å kjøpe mer, er min stempel på godkjenning til produktet. Når det gjelder skyggen - det er alt det var ment å være - lyst, vakkert og likevel bærbart. Prøv Bobbi Brown Rich Lip Color Range - Jeg garanterer at du blir forelsket.

Bobbi Brown Lip Gloss - Rosy Review Bobbi Brown Lip Gloss - Buff Alle Bobbi Brown Lipstick-bilder, fargeprøver, leppeprøver Bobbi Brown Lip Color Nude 18 Review, Swatch, FOTD Bobbi Brown Lip & Cheek Pot Rouge - Coral Calypso Maybelline Colorensational High Shine Lip Gloss - Raspberry Reflections Nivea Lip Butter Raspberry Rose Kiss Review Bourjois 3D Kosmisk Lipgloss - 20 Rose Symphonic

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: