Nivea Solbeskyttelse Lip Care Balm SPF 30 Review

Hei jenter,

I dag har jeg plukket Nivea Sun Protection leppebalsam, la oss se hvordan det virket for meg.

Produktbeskrivelse:

Nivea solbeskyttende leppepleiebalsam gir kontinuerlig beskyttelse mot de skadelige effektene av solen med SPF 30 og gir langvarig fuktighet for å la leppene dine glatte og beskyttede.

Pris og antall:

$ 2,89 for 4,8 gm.

Min erfaring med Nivea Sun Protection Lip Care Balm SPF 30:

Som alle dine vakre jenter, selv jeg er glad i å skje noen slags leppebalm jeg kommer over. Mesteparten av tiden er det eneste kriteriet for meg å velge en leppebalsam, det ytre utseendet. Hvis jeg liker fargen på emballasje, tenker jeg ikke engang to ganger. Nivea Solbeskyttelse lip care er en av de siste tilskuddene til min leppebalsam familie. Det har tatt godt vare på mine tørre og sprukne lepper i vinter. Tekstur er ganske tykk, men den glir jevnt på leppene. Jeg har ingen ubehagelig eller tung følelse på leppene. Det er ikke klissete i det hele tatt og holder leppene mykt i timer. Jeg har ikke opplevd noen form for irritasjon på mine lepper etter å ha brukt denne balsammen.

Det har ingen fremtredende smak, duft eller farge. Nivea Lip Care er en ikke-tonet leppebalsam. Faktisk etterlater den en hvit støp på leppene når den brukes alene. Så når jeg går ut i solen, bruker jeg denne leppebalmen som en leppeprimer og sveiper min favoritt leppefarge på toppen. På den måten kan jeg få solbeskyttelse så vel som farge for leppene.

Yays for Nivea Sun Protection Lip Care Balm SPF 30:

 • Lips føles veldig hydrert og mykt i lang tid.
 • Tar godt vare på sprukne lepper.
 • Tekstur av balsam er veldig lett og kremaktig.
 • Føler seg ikke ubehagelig på leppene.
 • Kan brukes som en leppeprimer.
 • SPF 30 gir beskyttelse mot lepper fra hard sol.
 • Inneholder sheasmør og vitamin E.
 • Har ingen smak eller duft.
 • Emballasje er veldig reisevennlig.
 • Ikke testet på dyr.

Nays for Nivea Sun Protection Lip Care Balm SPF 30:

 • Lever en hvit støpt på lepper.
 • Det er en ikke-tonet leppebalsam.

IMBB Rating:

3/5

Jeg er fornøyd med denne balsam hvis jeg bare ser de fantastiske resultatene det har gitt meg, og at det har hjulpet meg mye for å holde leppene mine hydrert og fuktet. Men jeg ville ha likt det mye om det var farget og jeg kunne bære det i sol uten å dekke det med en leppefarge. Det ser ut til at hele formålet med SPF lastet leppebalsam blir beseiret hvis den ikke kan brukes i sol, men likevel vil jeg gjerne velge denne igjen som den har SPF og er også bra for mine lepper.

Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Nivea Lip Care Reparasjon og beskyttelse Lip Balm Nivea Soft Rose Lip Balm Nivea Essential Care Lip Balm Beste Nivea Lip Balms & Glosses tilgjengelig i India Nivea Fruity Shine Strawberry Lip Balm Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Himani Boro Plus sunn hud urte solbeskyttelse lotion Himalaya Herbals Naturlig Solbeskyttelse Lip Balm Nivea Sun Invisible Protection Transparent Spray SPF 50 Vaselin Lip Care Kroppshandelen Vitamin E Lip Care Nivea Hydro Care Lip Balm Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig Berry Elle 18 Juicy Lip Balm i saftig rosa Biotique Bio Aloe Vera Face & Body Sun Lotion SPF30 Olay Natural White Rich Sunscreen Lotion SPF 30

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: