Maybelline Lip Polish Glam 16

Hei IMBB skjønnheter ... ..

Maybelline-leppepoensene trenger ikke mye introduksjon og det er unødvendig å si at jeg var så fascinert ved å se et slikt utvalg av nyanser som jeg måtte gi inn i fristelsen. Jeg snude nyansene uendelig og ærlig jeg ønsket å få så mange av dem. Da minnet jeg meg selv om at det alltid er i morgen, og jeg kan komme tilbake for mer. Etter mye omtanke slo jeg meg til Maybelline Lip Polish Glam 16.

emballasje:

Maybelline Lip Polish Glam 16 kommer i en plastrøremballasje som de fleste lipglans tilgjengelig i markedet. Å være gjennomsiktig fargen kan enkelt identifiseres. Hetten er skinnende sølv metallisk belegg på en plastfolie og tappen er ganske kort sammenlignet med andre lipglosser. Staven leveres med en unik formet svamptråd. Det plukker opp riktig mengde av produktet til leppene dine.

Bli ferdig:

Maybelline Lip Polish Glam 16 er veldig glatt å påføre og ikke klebrig. Jeg har alltid styrt av leppeplaster på grunn av deres klissete natur, men da jeg kom til å vite om denne egenskapen, ønsket jeg å plukke opp en. Den skyggen jeg har valgt, har gylne shimmers, men de er ikke klissete og reiser ikke over hele ansiktet som igjen er et proffs for meg.

pigmentering:

Pigmenteringen kan bygges. Man kan gå ren og ugjennomsiktig med samme nyanse. Alt avhenger av personen hvor levende personen vil at pigmenteringen skal være.

Oppholdsstyrke:

Maybelline Lip Polish Glam 16 holder seg i ca 2 timer uten mat eller drikke. Men selv etter et måltid forsvinner fargene ikke helt. Det etterlater en nydelig flekk på leppene og fuktighetsgivende følelsen er fortsatt der. De med pigmenterte lepper vil finne det bra da det ikke vil forlate leppene helt nakne etter et måltid.

Min erfaring med Maybelline Lip Polish Glam 16

Maybelline har neppe mislyktes med å imponere makeup maniacs som meg. De har alltid noe eller det andre kommer opp og fascinerer oss med sin unikhet. Denne lip polish antas å være en 3 i 1 formel og jeg må si at de har skapt et helt nytt konsept. Det fungerer bra en leppestift, leppeglans og en leppebalsam. Jeg ble overrasket over å finne den fuktighetsgivende effekten å holde seg selv etter et fullt måltid. Det gir en utrolig glans som igjen ikke er over toppen. Fargen kan bygges etter hverandres ønske. Jeg innrømmer at jeg ikke er fornøyd med en skygge, og jeg skal snart hakke. Elsker deg Maybelline for å bringe inn dette fantastiske konseptet til det indiske skjønnhetsmarkedet.

Pris:

Rs.450 / - for 5ml

Swatch på bar hud:

Lip Swatch:

Lipsprøve på toppen av en matt rød leppestift

Pros av Maybelline Lip Polish Glam 16:

• Søkeren er ganske god på jobben • Fin pigmentering • Fin tekstur • Fuktighetsgivende • Gir utrolig glans • Ikke klebrig • Mange nyanser å velge mellom.

Ulemper med Maybelline Lip Polish Glam 16

• Ingen jeg kan tenke på.

IMBB Rating:

4.9/5

WJeg kjøper / anbefaler Maybelline Lip Polish Glam 16?

gjenkjøp: Ja, definitivt! I andre nyanser skjønt!

Anbefale: Ja, gjør disse babyene et forsøk ... .. Pass på skjønnhet ... .Muah!

Maybelline Lip Polish Glam 9 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 3 - Dag til natt smink og antrekk! Maybelline Lip Polish - Glam 14 Maybelline Lip Polish - Pop 6 Maybelline Lip Polish - Glam 7 Maybelline Lip Polish Glam 2, Glam 13 - Dag til natt Smink og antrekk! Maybelline Color Elixir Lip Color - Petal Plysj

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: