NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid

Hei vakre damer,

I dag er jeg tilbake med et annet leppeprodukt fra NYX, og denne gangen er det en mega shine lip gloss som heter Orchid. Jeg kjøpte denne fargen på nettet rundt 2 måneder tilbake, og forventet å være den samme som den jeg tidligere eier (kalt vanilje) når det gjelder emballasje. Men det er annerledes enn det, røret sier at det er NYX Lipgloss med mega shine hvor som den andre var NYX mega shine lip gloss. Jeg vet at begge tingene betyr det samme, men jeg lurer fortsatt på hvorfor begge disse er annerledes pakket.

Prødmengde: 15ml

Pris: Rs. 475

emballasje: Denne glansen kommer i et kvadratisk formet rør med en matt svart hette. Doe fot applikatoren er festet til hetten (som det forekommer i alle andre glosser). Emballasjen og applikatoren er veldig enkel, det er ingenting fancy om det.

ingredienser: Liste over ingredienser er nevnt på røret selv, men dessverre på grunn av den mørke fargen, er den ikke tydelig synlig.

Produktbeskrivelse:

NYX Mega Shine Lip Gloss gir glans, fuktighet og mykhet og innhyller lepper med glitrende farge. Målingen er både kremaktig og dampende og sikrer knockout glamour. Formelen er en blanding av mineral og lanolinoljer som bidrar til å beskytte pouten.

Jeg tar på NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid

Farge og pigmentering: Fargen kalles orkidé, og fargen ligner orkidéfargen, den er bare litt mørkere, fargen ligner magenta og har en lilla undertone til den. Det er en vakker høstfarge som ser utrolig ut med en kveldskjole. Når det blir observert nøye, synes flasken å ha små sølvskumpartikler av liten størrelse, men når de påføres, er glitterpartiklene ingen steder i scene, alt ser ut til å være en dristig skinnende farge. Fargen er så pigmentert at glansen selv ser for dristig ut, selv i 2 strøk. Jeg bruker vanligvis glosser som en topplakk over leppestifter, men denne spesielle glansen er ikke avhengig av noen annen leppefarge, den kan brukes uavhengig.

Texture: Disse glossene er en av de beste produktene fra NYX, og hovedårsaken til det er kvaliteten. Disse er ekstremt glatte å bruke, glir lett, ser ikke flekkete ut, føles veldig lett på lepper, ikke klistrende og fuktig leppene dine, hva mer kan du forvente av ett produkt.

Bor på strøm: Nå som det er et glanset produkt, er oppholdsstyrken ikke så fantastisk, men på grunn av sin mørke farge og suveren pigmentering forblir orkidé på lepper selv når glansen er borte. Det forblir en god stund på lepper i form av flekk. Ja det flekker lepper for å få dem til å se farget selv i fravær av produktet. Fargen er overførbar, men som det er en glans, har jeg ingen klager.

Parfyme: Som jeg nevnte tidligere, ble den første farge jeg kjøpte kalt vanilje og så var det duften. Det var faktisk en veldig merkelig slags duft, men jeg antok at det skyldes navnet, de må ha gitt forskjellige slags dufter til forskjellig farge, men når jeg luktet dette overraskende, lukter denne duften mer av vanilje. Heldigvis går duften innen 2 minutter etter søknaden.

Totalt elsket jeg dette produktet, og jeg kunne ikke be om noe mer fra en Rs. 475 produkt.

Fordeler med NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid:

• Rimelig, spesielt på grunn av kvalitet og kvantitet • Utmerket pigmentering og anstendig oppholdskraft • En veldig vakker fet farge • Veldig myk og glatt på leppene • Ikke se ujevn • Føler seg veldig lett på leppene • Ikke klebrig • Fuktighetsgivende

Ulemper med NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid:

• Det har vanilje som duft, noe som ikke er veldig dårlig, men jeg er ikke glad i duftprodukter. • Det er ikke en con, men jeg ønsker at den hadde den vakre buen på lokket, som alle de andre mega-glansene har

.Hvis jeg kjøper NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid igjen?

Ja! Og det er ingen tvil om det.

Anbefaler jeg NYX Mega Shine Lipgloss - Orchid?

Ja! Det er et 15ml-produkt fylt med så mange gode ting og er likevel rimelig. Så ifølge meg er det et must

IMBB Rating: 4,8 (poeng trekkes av for duften den har)

NYX Kosmetikk NYX Round Lipgloss NYX Mega Shine Lip Gloss i Lollipop NYX Mega Shine Lip Gloss i Beige Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Sugar Plum Fairy MAC Kissable Lipcolour Scandelicious, Mega Metal Eyeshadow Unflappable Våt n Wild Mega Siste Lip Color i Pinkerbell Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Review Faces Go Chic Leppestift Glazy Orchid Review, Swatch MAC Show Orchid Lipstick Review, Swatch, Look

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: