NYX Black Label Lipstick - Diva

En kremaktig, drømmende leppestift med fløyelsaktig glatt overflate og hyperglamorøse nyanser for hvert utseende og enhver tilbøyelighet. NYXs Black Label Lipstick har rike mykgjørende egenskaper som sikrer at fargene glir på og innhyller pouten din samtidig. Fra ekstrem rød til jordig til varm rosa er svart etikett leppestift tilgjengelig i en rekke lipsmacking fargetoner.

Pris

INR 650

Jeg fikk disse på nettet på et 50% rabatt salg, jeg personlig elsker nyx leppestifter og kunne ikke vente med å prøve den svarte etiketten lippies, jeg fikk denne og rosen, denne er en mauve naken, og det er like bra som smør! 😛 det er en av de flotteste leppestifter i min stash.

Lippestiften kommer i en veldig pen pakke med et blondermotiv på saken, kartongen utenfor reflekterer leppestiftets base med navnet på den, så lett å finne. Den har en klikklås, og det er en ganske lippy å ha! Det er super solid og kan lett være steder i håndvesker! elsker det!

Nå kommer til leppestiftet, fargen er en mauve naken som jeg sa, og så snart jeg svømte den på, følte jeg at den var som smøraktig, jeg måtte holde tilbake søknaden min og gjøre det mildere, jeg kunne lett ha knust eller skadet den myke kremete leppestiften. Det er kremaktig og unødvendig å si at denne leppestiften hadde meg ved første søknad.

med blits

Tekstur er super kremaktig og finishen er super myk glanset, elsker det, det holder leppene myke og næret og det fyller i tørre leppe linjer, tørre lepper vil elske det! Den buttery teksturen belegger leppene i ett lag, det vil også dekke lip pigmentering. Det er ingenting å mislike om denne!

Mitt eneste problem er at det overfører overalt og det varer knapt to timer siden det er så kremet, mine lepper har en tendens til å drikke det opp, hadde det ikke vært 650, jeg ville ha kjøpt alt. Jeg anbefaler det her, du liker super kremete lippier!

IMBB-vurdering:

4.75/5

NYX Black Label Lipstick i Mahogany NYX Round Lipstick Perfekt, Tea Rose, Heather NYX Round Lipstick i Heredes NYX Round Lipstick Tea Rose NYX Round Lipstick i Shade Femme NYX Round Lipsticks i Paris og Eros NYX Round Lipstick i Strawberry Milk # 595 NYX Runde leppestift i Electra NYX Round Lipsticks Heather og Thalia NYX Round Lipstick i Baby Pink No 592 NYX Black Label Lipstick Dusty Rose BLL108 NYX Black Label Lipstick - Adore NYX Hot Pink Black Label Lipstick Stiledagboken til en bollywooddiva av Kareena Kapoor Colorbar DIVA leppestift '03 kjole å imponere 'Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: