Essence Lash og Brow Gel Mascara

Produktbeskrivelse: Slutt på ustyrlige øyenbryn! Lash og pannelgelmascara pamperer øyenbrynene dine så vel som dine vipper for å få dem tilbake i perfekt form. Oftalmologisk testet.

ingredienser: Aqua (vann), butylenglykol, pvp, panthenol, karbomer, kaliumhydroksid, fenoksyetanol, metylparaben.

Pris: Rs 249 for 9 ml

Min erfaring med Essence Lash og Brow Gel Mascara Review:

Browsere rammer hele ansiktet, og mange ganger blir de forsømt. Jeg er veldig glad i dristige penner, selv om jeg har middels tykke penner, liker jeg å fylle dem, men mange ganger i rush er det ikke alltid mulig å gjøre det. Og dette er et slikt produkt som holder dem på plass. Det er veldig vanskelig å finne klar gel eller mascara for bryn i India. Før dette har jeg prøvd Maybelline-klar mascara som fungerte bra for å sette brynene, men når det kom over fikk jeg ikke en sjanse igjen å legge hendene mine på den ene siden den ikke er tilgjengelig i India. Og etter det prøvde jeg Avons klare mascara og det var patetisk, så jeg hadde mistet håp om jeg kunne finne et godt apotek alternativ i India. Men da kom jeg over denne og hadde høye forventninger.

Den kommer i en liten og slank gjennomsiktig emballasje med alt skrevet på det i blått, gjennomsiktig rør gjør det enkelt å se om produktet skal ferdig, det ser veldig søtt ut som det meste av essens produkter. Røret i seg selv er veldig praktisk og kan lett gjennomføres rundt. Veggene innsiden er blå med hvit spoolie børste den er veldig liten og bare den perfekte størrelsen for brynene.

Det står at det kan brukes både på penner og øyevipper, og jeg prøvde det begge veier, det virker bare bra som klart mascara. Når den brukes som klar mascara, gir den ikke lengde, volum eller farge til lashes, bare slags separerte dem. Hvis du allerede har veldig tykke og lange vipper og ikke trenger mye definisjon, men vil gjøre det ser veldig naturlig ut, kan du bruke den på den måten, mutter jeg bare bruker den til å sette mine penner. Det kan være en livspeser hvis det har veldig tykke, ustyrlige penner. Den klare gelen inne er av middels tynn konsistens, og applikasjonen er veldig lett.

Gelen innsiden er krystallklar; det føles ikke klissete i det hele tatt og er veldig lett. Applikasjonsstaven plukker opp akkurat det rette produktet hver gang. Hvis du ender med å bruke mer enn nødvendig, kan det ta noen minutter å tørke, så sørg for å bruke bare en pels på brynene. Det holder brynene på plass for hele dagen; det flager ikke eller noe, men gjør brynene ser veldig ryddige og rene ut. Jeg bruker den nesten hver dag, noen ganger bare alene og noen ganger etter å ha fylt brynene. Jeg la også merke til en ting, hvis du fyller bryn med et pulver og deretter bruker det, så kan noen av restene overføres i gelen. Og det tar bort det pulverformige utseendet på brynene etter at det er fylt med en øyenskygge eller et pannepulver og så ser det veldig naturlig ut.

Pros av Essence Lash og Brow Gel Mascara:

• Holder bryter på plass for hele dagen, og får dem til å bli godt preparert • Søt og kompakt emballasje • Helt ikke klissete • Veldig lett struktur • Liten børste er perfekt for brynene • Fornuftig priset • Kan også brukes som mascara for et veldig naturlig utseende

Cons of Essence Lash og Brow Gel Mascara:

• Fungerer bra som en mascara, skiller bare pisker ikke noe annet • Hvis overført kan det ta tid å tørke • Hvis det brukes over pannepulver, overfører noen rester til røret

Anbefaler jeg Essence Lash og Brow Gel Mascara?

Det er et veldig enkelt, men likevel grunnleggende produkt, men det er også vanskelig å finne slike produkter i India. Hvis du har veldig tykke ustyrlige browsere, kan dette være livredder.

IMBB Rating: 4/5

Les også:

Essens Langvarig øye blyant - svart feber Essens Langvarig øye blyant jeg har en grønn Essens Langvarig øye blyant - varm sjokolade Essence Mono Eyeshadow - Reker Me Up Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Happy Hour Metallisk Effekt Øyenskygge # 30 Essence Single Eyeshadow i 12 refleksjoner Essence Eyeshadows: 01 Chill Out, 02 Dance All Night Essens Langvarig Eyeshadow Cream Revlon Lash Fantasy High Definition Mascara Victoria's Secret Beauty Rush Epic Lash Mascara Nichido Clear Mascara ELF Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: