NYX Smør Leppestift Fireball

Hei alle sammen,

Håper dere alle har en god uke, i dag er jeg her for å se på en flammende koralleppestift fra NYX.

Produktbeskrivelse:

Skjem bort leppene dine med et fuktig kyss med glatt smørleppestift i 22 luksuriøse nyanser. Den delikate tekstur av satin sammensmeltet med høy fargemetning gir en jevn finish på lepper som er slitesterk og vakker. Hva det er: Full dekning leppestift som føles som det smelter på leppene. Hva det gjør: Legger til en pute av farger til lepper.

Hvorfor vi elsker det: Denne lette formelen er ikke-klebrig og legger stor inntrykksfarge med bare ett slag.

Pris:

$ 6 for 4,5g.

Min erfaring med NYX Smør Leppestift Fireball:

Lippestiften kommer i en fargekoordinert pakking som ser veldig attraktiv ut og er solid også. Skyggen fireball er en dyp koralfarge uten skimmer, å være en koral elsker, jeg kunne ikke gå glipp av denne. Det ser ut som en ekte varm rød, korall i kulen, men når den blir slitt, kommer den av som en varm rødaktig rosa farge på meg og endres avhengig av belysningen. Jeg antar at fargen vil dukke opp annerledes på alle, det vil se bra ut på alle hudtoner og på mørkere hudfarger vil oransje i det virkelig komme ut. Fargen lyser virkelig opp ansiktet på en subtil måte. Den har en subtil skinn til den som en satinfinish. Det har ingen merkbar duft.

Tekstur er jevn og fuktig og glir glatt på leppene, selv om det ikke er så kremaktig og buttery som nyx hevder at det er jeg føler, spesielt i forhold til de vanlige kremete runde leppestifter som egentlig er gode siden disse holder seg godt og ikke smelter over tid. Formelen er veldig lett og litt på den tynnere siden, det føles ikke tykk eller tung på tross av lagring flere ganger også. Jeg trengte ikke å påføre en leppebalsam før påføring, men etter 2 timers slitasje, føles det litt tørt, så det kan hjelpe med tørre lepper som er fuktighetsgivende på forhånd. Denne spesielle skyggen trenger godt prepped lepper som når slitt som det føles litt flaky på tørrere delen av leppene. Også etter en stund på applikasjonen settes det i linjene på leppene litt, spesielt hvis mer enn to lag påføres.

Pigmenteringen er ikke så stor for denne skyggen. Det er mer på den rene siden, men lett å bygge. En swipe gir en lett vask av farge og tre til fire swipes er nødvendig for å få ugjennomsiktig dekning, men fortsatt tviler jeg på om det alene ville dekke pigmenterte lepper helt. I fargene har jeg swiped det tre ganger. Så påstandene om å være full dekning leppestifter av Nyx faller definitivt flat her. Selv etter lagring så jeg ikke på noen form for fjerning. Det overfører litt og falmer over tid. Det varer i rundt to til tre timer på meg og etterlater en liten nyanse.

Pros av NYX Smør Leppestift Fireball:

• Glatt tekstur som glir lett på leppene • Fargen vil komplimentere alle hudtoner • Robust fargekoordinert emballasje • Føler seg veldig lett og behagelig på leppene • Anstendig oppholdskraft • Ganske fuktighetsgivende • Ikke fjær eller bløder

Cons av NYX Smør Leppestift Fireball:

• Det er ganske ren og kan ikke dekke pigmenterte lepper helt • Setter seg i leppe linjer • Overfører litt • Det fremhever tydelige flekker på lepper til tider • Lips føles litt tørre etter to timers slitasje • Ikke tilgjengelig i India

Anbefaler jeg NYX Butter Lipstick Fireball?

Jeg hadde høye forhåpninger fra disse smørlipestikkene, men de har sine egne ulemper. Hvis du er ute etter en ren rødbasert koralleppefarge, så anbefaler jeg det, men det er ikke et must etter min mening!

IMBB Rating:

3.5/5

NYX Colour Lip Balms - Grazie og takk om vurderingNYX Color Lip Balm - Xie Xie ReviewNYX Concealer i en krukke - Orange og GulNYX Jumbo øye blyant i svart bønneNYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, StearinlysNYX-boks med Smokey Look Collection (S114)NYX Studio Perfekt PrimerNYX Lip Creams i Stockholm og TokyoNYX Girls Lip Gloss - Frosted RedNYX Runde Lip Gloss i KissNYX børste på glans - røde lepperNYX Diamond Sparkle Lip Gloss - Ginger SparkleNYX Girls Round Lip Gloss i Soap Opera QueenNYX Blushes og LipsticksNYX Rouge Cream Blush Review - NaturligNYX Blush Mokka Review, Bilder, StikkordNYX Chrome Eye Shadow Mink, Seclude Review, Photos, SwatchNYX Rouge Cream Blush i Boho Chic

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: