Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum

En stor hei til alle!

Håper dere alle gjør det bra! Jeg elsker bare lovelove dufter! Body mists, eau de perfume, eau de toilette, colognes, deodoranter! Bare alt! Produktet jeg ville gjennomgå i dag er Dolce & Gabbana 'The One' Eau de Parfum.

Det er for tiden tre dufter i "The One" -området D & G - 'The One', 'Rose The One', 'Desire The One'. Det sies at 'L'eau The One' (som har blitt vurdert her på IMBB) ble lansert som en liten nyere versjon av 'The One' med variasjon i noen notater. Men det ser ut til å ha blitt avviklet som det er tilgjengelig på nettet, men ikke i de fleste butikker, og det er ikke oppført på D & G nettsiden også.

Produktbeskrivelse:

Som den kvinnen som bærer den, kommer styrken og entydigheten til Dolce & Gabbana'The One 'duften fra kontrast. Den ene er en moderne' floriental 'eau de parfum som kombinerer moderne fruktredienser med perfumerens klassiske palett av hvite blomster. "Hver kvinne er den ene!" - Stefano Gabbana.

Pris:

USD 86 for 1,6 fl. oz (Prisen er forskjellig fra butikk til butikk / nettsted til nettsted. Jeg fikk det for $ 75)

ingredienser:

Mine tanker om Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum

Det utstråler luksus! Siden det er en "eau de parfum", er det en veldig konsentrert duft og det er ganske sterk! Rundt 5 sprint på pulspunktene mine er mer enn nok til å holde meg i 6 timer. Den eksakte lukten og levetiden til en parfyme vil imidlertid variere fra person til person. Jeg hadde en ganske dårlig opplevelse en gang da jeg sprayet på mer enn nødvendig. Jeg fikk en veldig dårlig hodepine øyeblikkelig! Det kan bli litt overveldende. Så vær så snill å bruke det!

Det er ikke noe ekstraordinært om parfymeflasken, men fortsatt er det helt stilig! Det eneste problemet (men verdt å glemme) er at jeg finner det litt for bredt (spesielt nær dysen). Jeg synes det er litt vanskelig å bruke og under sprøyting la jeg merke til at ganske mye duft ofte ender opp på selve flasken.

Jeg vil dele hva nettstedet og forskningen sier om de øverste notatene (notene som er senset etter umiddelbar bruk av parfymen), mellomtoner (når toppnotene er myke litt - rundt 15-20 minutter etter påføring) og basisnotater (den hovedtema / dominerende del av en duft - omtrent en time etter påføring). Sammen med det ville jeg fortelle deg hva jeg følte om topp-, midt- og grunnnotatene. Jeg har parfymer avhengig av stemningen min. Til tider bærer jeg parfymer avhengig av hvordan jeg vil føle, da hver lukt får meg til å føle seg annerledes, og jeg ender med å tenke på noe bilde i tankene!

Toppnotater: fresh notater av zesty bergamot og mandarin, kombinert med saftig lychee og fersken. Det er en veldig frisk, sensuell duft. Helt opphever stemningen min! Jeg kunne definitivt lukte fersken og oransje notater, og litt honning også. Mer enn bare lychee eller fersken, kunne jeg lukte en fruktkurv. Men det er ikke så overveldende fruktig. Så selv de som vanligvis ikke går inn for fruktige parfymer kan prøve dette ut. Det er litt dumt, men med den første whiff jeg fikk dette bildet i mitt sinn - kvinner i nydelige flytende kjoler og flotte hatter, god bris, sommer, vintagebiler, derby, champagne! Jeg vet egentlig ikke. Kanskje det bare staver noe som er stort og elegant!

Mellomnotater: Madonna Lily og Jasmine

Dette er den delen jeg ikke er glad i. Jeg vet ikke om lilje, men jeg merket definitivt hintene til jasmin. For å være mer spesifikk kunne jeg lukte "nattblomstrende jasmin" ("raatraani" som vi kaller det) samt en slags krydder. Jeg liker ikke denne lukten mye - veldig pulveraktig. Ifølge mannen min er lukten en merkelig versjon av damens talkumpulver !!

Base Notes: Vanilje, rav, moskus

Denne delen er fantastisk! Jeg kunne ikke unngå å lukte håndleddene mine nå og da !!  Musk og vanilje !! Dette gir meg et bilde av en varm, avslappet kveld med venner og vin, snakk, latter, moro og frolic!

Fordeler av Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum

• Flott emballasje • Elegant, frisk duft • Langvarig

Ulemper med Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum

• Dyrt • Ganske sterk. Så bruk forsiktig. • Noen kan finne flasken litt rar å bruke • Jeg liker ikke midtnotene mye.

IMBB Rating: 4/5 (-1 bare for de midterste notatene)

Ville jeg tilbakekjøp Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum?

Helt sikkert!

Anbefaler jeg Dolce & Gabbana The One Eau De Parfum?

Helt klart!

Ta vare på alle!

Wet n Wild Megalast Retractable Eyeliner - Blackest Black Review Dolce og Gabbana L'eau The One Eau de Toilette Dolce & Gabbana-The One After Shave Balm Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review, Swatch, FOTD Leyende La Dolce Facial Scrub Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Kroppshandelen Mandarin Orchid Eau De Toilette Avon Urban Flowers New York Eau De Toilette Oriflame Enigma Eau De Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Armani Code Sport Eau De Toilette Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Avon Little Black Dress Eau de Parfum Christian Dior J'adore Eau De Parfum Femme By Boss for Women Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 21 2020