MAC Cremesheen Lip Glass Delvis til Pink

Produktbeskrivelse:

En leppeplate som smelter den kremete, glansfulle naturen av Cremesheen Lipstick med glans av M ∙ A ∙ C Lipglass. Myk, behagelig, ikke-klebrig. Gjelder med en fotfot applikator. Bruk som et topplag til sin navnebror eller på egen hånd.

Pris- INR1400 eller US $ 20

for 2,4 ML / 0,08 US fl oz

emballasje MAC cremesheen lipglass kommer i et solidt, langt plastrør med en blank svart hette. Den har en mellomstor (lengde) doe fot applikator som er myk og plukker opp den rette mengden glans for hver applikasjon. Emballasjen er etter min mening pent og passende

Om skyggen

MAC beskriver delvis til rosa som en lys, kremaktig gul rosa med lys gullperle. Det er en veldig myk, pen, melkeaktig babyrosa med gullglimmer som ikke er synlig når du har brukt glansen. Det er en veldig slitesterk (sikker) rosa, gir en veldig naturlig og subtil finish. Dette kan også gjøre for en fin topplakk for de fleste av leppestifter og en god nyanse for dagtidsslitasje. Det er også den slags skyggen som vil komplimentere godt med intens / smokey eye makeup.

Pigmentering, Dekning og oppholdskraft

Cremesheen Glass Delvis til rosa har en fantastisk, klebrig, kremaktig formel som føles ganske lett, behagelig og smidig på leppene. Jeg elsker også den milde vanilje duften den bærer. Jeg kjøpte dette rundt januar i fjor, og formelen er som God som ny, har ikke endret en bit (omtaler dette fordi jeg har noen glosser hvis formel har endret seg, deres vann / olje / glimmer har skilt seg ut i røret selv når de ikke er utløpt).

Skyggen er lett pigmentert og kommer ut ren på leppene, men definitivt gjør dem strålende uten å bli for sparkly. Denne cremesheen glassets oppholdsstyrke er ikke så stor, den forblir på i mer enn en time eller så på meg; Jeg må gjenta dette etter drinker eller måltider. Men til tider når jeg er for lat til å bruke den, blir jeg ikke plaget ettersom den ikke fades helt, etterlater en liten / hint av farge, pluss det tørker ikke ut mine lepper.

Samlet sett er denne cremesheen-leppeglasset i delvis til rosa en vakker, girly, brukbar nyanse, og jeg finner meg selv nå ut til dette mesteparten av tiden over mine andre glosser. Imidlertid kan det ikke imponere deg hvis du har mer på å bruke dristige nyanser eller hvis du søker sterkt pigmenterte leppeprodukter. Så mye som jeg liker produktet, tviler jeg på at jeg vil tilbakekjøp den som jeg synes det er litt for overpriced. Jeg kjøpte noen få MAC-produkter rundt januar i fjor, og dette var en av dem. Jeg må innrømme at jeg ikke er en MAC entusiast og ønsket å prøve noen få produkter bare på grunn av all sprøytenarkoman om dem.

Oppsummering med fordeler og ulemper

Pros av MAC Cremesheen Glass i delvis til rosa:

 Myk, kremaktig, på klebrig formel  Føler lys på leppene  Har en hyggelig vanilje duft.  Gjelder jevnt på leppene  Perfekt for slitasje på dagen eller for paring med smokey eye makeup  Tørker ikke ut leppene mine selv etter fading bort.  Fin, fin emballasje.

Ulemper med MAC Cremesheen Glass i delvis til rosa

 Overpriset etter min mening  Står ikke på lenge  Å være ren, det ville ikke vise seg godt på pigmenterte lepper.

IMBB Rating 3,75 på 5

MAC Cremesheen Glass i Richer, Lusher MAC Full For You Plushglass-Review Mac Plushglass oppfylt gjennomgang MAC Jeg elsker deg Plushglass MAC Retro leppestift MAC Russian Red Lipglass MAC Prolongwear Lipglass Full Speed ​​Ahead MAC Entice Lipglass MAC Venomous Villains Lipglass, Lip Gelee-bilder, fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 21 2020