Ansikter Powder Blusher NB50

RØDME

FACES Cheek Colors er en pulverformel som gir en jevn og presis applikasjon på kinnene, noe som gir langvarig dekning som kompletterer alle hudtoner. Velg mellom et utvalg av matte, iriserende og rene toner.

Pris:

Rs. 449

Mengde:

3,5 gram.

Holdbarhet:

3 år.

Jeg elsker å samle nåde rødder, som jeg kan ha på noe tidspunkt, anyday.These slags rødmer trenger ikke engang et speil hvis du har det travelt. En ny børste ville gjøre, bare legg litt dimensjon til kinnene, og det vil fortsatt være ingen rosa patcher eller noen OTT shimmer.Such blushes kan bli slitt av blush nybegynnere og også office goers.Hence jeg plukket opp to rødmer fra Faces butikk, vel disse ser liten ut, men koster stor, og disse er ikke til salgs too.Find ut hvordan jeg liker denne naken peachy beige gold blusher her.

Blushpakken er ganske liten i forhold til de fleste andre. Den kommer i et skinnende klikk låsekasse med lite speil, men ingen applikator som passer meg, fargetallet er også lite i forhold til andre rødmer, men igjen, fint med meg, jeg vil at de skal slutte en dag: p jeg har depotted denne for å spare litt plass.

Fargen er veldig veldig lys, det ser ut som en beige mauve til meg, veldig nøytral, det vil bare legge litt varme til kinnet, men ingen ekte farge. Nå kommer denne blusheren med en glitrende glans, men det er veldig veldig subtilt. Det er bare en høy glød på kinnene når du bærer den. Det er ikke blinkende glimmer, men ja det kan bli et beige gull, det vil være fint å legge litt glans til et flatt kompakt ansikt eller fundament.

Kommer til mykhet og pigmentering, er det mykt, men pigmentering er gjennomsnittlig, du trenger 3 swipes for å bygge den opp. Fargen vil legge til litt glød og glans, men ikke rosa eller farge til kinnene. Dette kan brukes lett om dagen uten å se OTT, men du må bygge den opp, ellers er den veldig veldig ren.

Jeg liker å bære det uten tvil med det nåetrale utseendet det legger til, men jeg tror ikke jeg er for glad med pigmenteringen. Den smelter på min oljeholdige hud på kort tid, men 2 timer pluss du kan telle. Det legger bare til litt farge og mykhet og ingenting annet. Hvis du er fan av naken glans, har dagen slitasje, prøv det eller hopp over dette.

IMBB-vurdering:

2.3/5

Faces Glam On Cream Blush Peach Glow Ansikter Glam On Mono Eye Shadow - Pure Gold Faces Glam On Lip Gloss Faces Glam On Lipstick - Silken Peach NYX Powder Blush Dusty Rose NYX Powder Blush Muskat Revlon Powder Blush - Vin med alt # 06 Jordana Powder Blush Redwood Clinique Soft Pressed Powder Blush Compact Kit MAC Frankly Scarlet Matte Powder Blush Rimmel London Powder Blush i Pink Rose 004

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: