Drybar Detox Dry Shampoo Review

Hei gals

Håper alle dere nyter monsoons med sizzling hot appetittvekkere og te / kaffe sips. Vi er fortsatt på vei for å nyte regndans som vi ikke ser noen tegn på regn her 🙁 Det er dampende varmt ute med lavt fuktig vær som tar en toll på hud, hår og helse. Jeg foretrekker vanligvis å svømme for å slå varmebølger, og det gir meg også en tonet figur. Jeg hater å vaske mitt medium / langt hår hver tredje dag. Jeg hørte mye om tørr sjampo og endelig kjøpte denne Detox Dry Bar Shampoo ut av nysgjerrighet. Jeg må si at det hjalp meg med å spare mye tid og energi, og også i forfriskende og vitaliserende håret mitt i en kort periode, selv om min hubby er mer imponert over tørr sjampo. Jeg føler meg middels lengde håret er altfor lenge for å få definerte resultater fra rot til tips. Uansett, la oss starte med anmeldelsen og vennligst les videre for å få vite mer om Drybar Detox Dry Shampoo.

Pris:

$ 12 for 1,4 oz (40 g) og $ 20 for 3,5 oz, eksklusive frakt og skatt.

emballasje:

Denne pulverformede sprøyteversjonen av tørr sjampo kommer i en metallisk ugjennomsiktig og elegant flaske med pumpeåpneråpning og sikkerhetsdeksel. Ved første øyekast virker det ganske brukervennlig og reisevennlig, selv om det er en svært duftende sjampo som vil få deg til å føle deg kvalm for en stund, så vær forberedt! Jeg kjøpte sin minste 1,4 oz versjon, som varte meg for 3 bruksområder på min middels lengde hår og deretter til 2 bruker på min hubby kort hår.

Min erfaring med Drybar Detox Dry Shampoo:

Jeg har brukt det i en måned eller så og ganske imponert over det selv om jeg ikke vil ta det som en erstatning for min vanlige sjampo. Det er imidlertid sikkert et liv frelser når du har det travelt. For rotete mødre som meg, kan det være et permanent produkt i forfengelsessettet for de beredskapssituasjonene når vi er ute etter "meg tid" for fest eller hengsler!

Det er ganske enkelt å bruke, jeg trenger bare å sprøyte det på hodebunnen min 3-4 inches unna og deretter forsiktig blande den med fingrene etterfulgt av combingor blow drying og jeg er helt sett, tada! Jeg pleier å unngå å tørke og følge med kammen som bringer ønsket volum og spretter på håret mitt. Jeg observerte at det etterlater en kraftig duftende peachybrun pulverformig rest i hårbunnen etter bruk, som må blandes med fingrene, kaming hjelper også å kvitte seg med resten. Men den sterke duften nekter å fade bort selv etter flere timer, noe som sikkert gir en forfriskende følelse, men det føles ganske kvalmende etter noen timer som det drømmer om og om gjennom dagen. Imidlertid elsker jeg måten det gjør min oljeholdige klissete hodebunn alle klare minutter etter bruk. Jeg kjører fingrene over hele håret og det føles veldig bra, selv om jeg føler at det ikke kommer opp til spissene i håret mitt, og jeg trenger å blåse tørke dem for å gjøre dem skarpe og hoppete fra rot til spiss. Jeg føler for kort hår, det vil fungere som en sjarm. Min hubby elsker å bruke den en gang i uken, og det fungerer fint på sitt fargebehandlede hår. Effekten er godt synlig på hodebunnen og kortere hårtips, vet du hva jeg mener?

Noen positive egenskaper ved bruk av denne sprayen inkluderer - bølgete bouncyhår i 1-2 dager, kan gå uten shampooing i 3-4 dager, forfriskende sprø duft som sikkert gir den rensede følelsen. Håret mitt ser ut og føles silkeaktig og myk etter bruk. Hovedbunden føles skarpt klar uten spor av olje / smuss og smuss. Det påvirker ikke min hubby's fargebehandlet hår, faktisk gjør denne sprayen dem sundere og hoppende. Det forverrer ikke hårfall. Nå er vridningen at den gir meg kløende skalp neste dag. Ja gals, jo mer jeg venter på å sjampo vaske håret mitt (etter bruk av denne sprayen), jo mer kløende min hodebunn føles. Jeg føler at jeg trenger å shampoo vaske håret neste dag eller på den andre dagen ved bruk av dette produktet, eller det kan føre til for tidlig hårfall på grunn av alt riper jeg gjør 😛 Videre bruker jeg phytoparisolje som er mer som en behandling for å tynne håret, og jeg er redd for at denne tørre sjampoen kan endre sine gode effekter. Derfor unngår jeg å bruke det til tider når jeg oljer håret mitt. Bortsett fra det, er jeg ganske behagelig å bruke den til nødsituasjoner. Jeg vil anbefale det til hver gal med fet eller problemfri hårtype, det er ganske forsiktig skjønt sterkt duftende, men det er et personlig valg, ikke sant? Bare unngå å bruke det hvis du allerede følger anti-flassbehandling eller annen hårbehandling du vet hva jeg mener?

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Drybar Detox Dry Shampoo:

 • En ganske effektiv og mild tørr sjampo.
 • Det gir ingen rester bak annet enn duftende peachy-brunt pulver.
 • Ganske lett å jobbe med, du må sprøyte det i hodebunnen fra 3-4 tommer unna, og deretter blande forsiktig med fingrene og kam eller tørke.
 • Bringer ut bølgeteffekt i løpet av minutter, og den holder seg i 8 + timer, i virkeligheten varer bouncy wave effekt i 24-48 timer noen ganger.
 • Hårbunnen føles sprø klar og frisk minutter etter bruk av denne sprayen uten spor av olje, smuss og smuss.
 • Gir et friskt, renset og luktfritt hår i 24-48 timer.
 • Det er godt nok til å bli brukt på fargebehandlet hår.
 • Fungerer bra på hvilken som helst hårtype, helst kortmedium lengdehår.
 • Tilgjengelig i forskjellige og rimelig reisevennlige størrelser.

Cons av Drybar Detox Dry Shampoo:

 • Det kan ikke erstatte vår tradisjonelle sjampo.
 • Det fungerer bra bare på hodebunnen og midtlengden mens håret mitt er vanligvis kjedelig og fet.
 • Det ga meg kløende hodebunn neste dag, og jeg føler alltid behovet for å shampe håret mitt neste dag eller tredje dag etter bruk av denne sjampoen.
 • Det gir meg kløende hodebunn, så det kan være vanskelig på tørr / følsom hodebunn.
 • Denne mini 1,4 oz kan kanskje ikke vare lenger når den brukes generøst for bestemte resultater.

Jeg føler at det er ganske økonomisk og hjelpsom for å teste det som fungerer best på håret vårt, og jeg er ganske glad for at jeg har valgt min mini størrelse. Siden jeg bruker phytoparis behandlingsolje (som er like duftende), vil jeg ikke fortsette med noen form for tørr sjampo, med mindre det er en nødsituasjon. Jeg vil gjerne få det igjen når jeg er ferdig med oljebehandlingen min, hvis den ikke gir meg kløende hodebunn 😛

IMBB Rating:

Jeg ville gi det 3,8 / 5!

Hjemmelaget Detox Drikker Bourjois Bio-Detox Foundation Bourjois Bio Detox Organisk Anti Puffiness Concealer Toni & Guy Detox Shampoo Dr. Jart Black Label Detox O2 Cleansing Foam L'oreal Fresh Dust Dry Shampoo Hvordan lage tørr sjampo hjemme Suave Dry Shampoo Spray Batiste Dry Shampoo in Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019