ELF Studio Large Brush Holder

En av bivirkningene ved å være sminkeavhengige er en rotete forfengelighet. Selv om jeg har en liten 3-lags oppbevaringsskuff på forfengelighet og en litt større størrelse skuff i skapet, er min baderomsdisplay topp alltid fylt med sminke- og hudpleieprodukter. Jeg var på utkikk etter noen arrangør som ikke tar mye plass og som kunne imøtekomme de tingene jeg ville bruke på daglig basis. Det var da jeg tenkte på å gi ELF Studio stor børsteholder et forsøk.

Produktbeskrivelse:

De stilige og elegante sminkefeltene holder dine pensler, sminkpennetter, verktøy og mer. De profesjonelle oppbevaringsdelerene holder alt organisert for rask bruk. Det luksuriøse materialet er lett å rengjøre og holdbart for oppbevaring på benkeplater eller i skap.

Pris: $ 15, jeg fikk min på 50% avslag

Min erfaring med ELF Studio Large Brush Holder:

Jeg har vært eyeing på dette produktet for ganske en gang, men var alltid hatt en annen tanke. Under et salg på 50% tenkte jeg på å prøve.

Børsteholderen kommer i gummiert svart nyanse og det ser veldig stilig ut. De har pyntet "øynene lepper ansikt" på utsiden av holderen. Børsteholderens dimensjon er 9 "L x 3" B x 4 "H. Denne børsteholderen har 3 like store rom. Dette er ganske slank og kan passe inn i et hjørne av badskapet mitt (hvor jeg gjør meg klar om morgenen.) Det tar ikke mye plass i det hele tatt.

Slik har jeg organisert hvert rom.

1. rom: Jeg har arrangert sminkeartikler i dette som jeg ville bruke på daglig basis. Dette inkluderer fundament, liners, mascara, rødme etc., Feltet passer til og med en rektangulær formet kompakt.

Andre rom: Jeg har dag og natt hudpleieartikler i dette. Dette passer til min 2 oz solkrem, fuktighetskrem, ansikts olje etc.,

Tredje rom: Det siste rommet er for sminkeverktøyene mine. Som inkluderer alle mine børster og øyenvippe krøller.

Dette er ting jeg bruker på daglig basis. Jeg fortsetter å bytte ting som mascara, liner en gang i få uker. Dette gjør det veldig enkelt å trekke ut det jeg trenger når jeg har det travelt om morgenen, uten å måtte grave gjennom mange ting. Dette er definitivt praktisk og har spart så mye tid for meg. Også bidratt til å holde min forfengelighet plass ryddig. Og sparer også meg fra mannen min klagende over hvordan ting er spredt på disken 🙂

Det eneste problemet jeg har med denne holderen er å rengjøre det. Å være en gummiert tekstur, tiltrekker det støv lett. Hvis jeg bruker et vått vev for å tørke det av, blir alle små partikler fra vevet fast på overflaten av holderen. Det ser ikke bra ut. Så, jeg la det lufttørke etter tørke med et vått vev og støv det med tørt håndkle. Dette bidrar til en utvide for å gjøre det ser rent ut.

Ellers har jeg ikke noe problem med denne arrangøren.

Pros av ELF Studio Large Brush Holder:

1. Elegant og enkel design 2. Sort farge ser flott ut 3. Passer perfekt på hjørnet av badskapet mitt 4. Tar svært lite plass. 5. Kan inneholde flere størrelsesprodukter. 6. Holder ting godt organisert 7. Rimelig hvis kjøpt under salg

Ulemper med ELF Studio Large Brush Holder:

1. Gummierte overflater kan tiltrekke seg støv. 2. Rengjøring er vanskelig.

Endelig ord på ELF Studio Large Brush Holder

E.l.f. Studio Large Brush Holder har tjent hensikten godt for mitt behov. Det hjelper my bathroom counter top å se ryddig. Jeg vil anbefale dette til alle som er på utkikk etter en slank og liten størrelse arrangør å gå på deres badetabellen eller dresser.

IMBB Rating: 4/5

ELF Plumping Lip Glaze Plum Pout ELF Studio Lip Primer og Plumper ELF Studio Blush i Fuchsia Fusion Revlon Plump Sexxxy Lip Farge i Honey Kiss Leger Formula Plump Palette Plumping Lip Color - Mauves Hairband Holder / Organizer - Gjør det selv Hvordan lage Makeup Brush Holder: Gjør det selv

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: