Philip B Anti-Flake Relief Shampoo Review

Av P. Preetha

Jeg har en veldig flyktig hodebunn; Jeg vil ikke ha noen problemer med hodebunnen i flere måneder, og så ut av ingensteds, vil jeg plutselig få flass og vil ikke være i stand til å bli kvitt det uansett hva jeg prøver. Dette har gjort at jeg tror at flass alltid lurker i bakgrunnen og venter på å opptre. Det er ikke altfor flakket, og det påvirker egentlig ikke håret mitt eller huden, men bare å vite at det er nok å stresse meg ut. Nylig var skinken min oppe igjen, og siden jeg har prøvd så mange concoctions, fra hjemmelagede rettsmidler til dermatologist-anbefalte produkter, og siden ingen av dem har vært tilfredsstillende, gjorde jeg mye forskning på internett og kom over Philip B Anti-Flake Relief Shampoo. Det hadde noen veldig gode anmeldelser, men jeg var fortsatt skeptisk. Bedre være skeptisk enn å være altfor optimistisk og bli skuffet, ikke sant? Men da jeg så på hvordan jeg ikke hadde for mange andre alternativer som jeg ennå ikke hadde prøvd, tok jeg sjansen og kjøpte sjampoen. Det koster en bombe på 2800 dollar for en 220 ml flaske!

Produkt detaljer:

Blader håret mykt, bouncy og levende, samtidig som du får langvarig lindring av hodebunnen fra kløe og flak.

Min erfaring med Philip B Anti-Flake Relief Shampoo:

Så jeg gikk etter instruksjonene som ble gitt for bruk og brukte sjampoen til min våte hodebunn og la den stå på i tre minutter før du vasker den av. Jeg la merke til at det ikke skummet mye, så jeg endte opp med å bruke mye av det til å lage en god skum, og da skjønte jeg at sjampoen bare ikke skummer opp som andre sjampoer, uansett hvor mye jeg bruker. Åh, så lenge det renser håret mitt og ikke la det være fett, er jeg ikke så spesielt om skummet. Jeg innså også at etter et par vasker, istedenfor å bruke det for hele håret mitt, var det fornuftig å bruke det på hodebunnen og deretter bruke en vanlig sjampo for resten av håret mitt (jeg har nesten midje lengde hår og bruk av Philip B Anti-Flake Relief Shampoo for alt mitt hår virker ikke for å være veldig økonomisk).

Sjampoen drastisk redusert flak og gjorde at hodebunnen min føles ren. Etter å ha brukt det tre ganger, innså jeg at skinken min var helt borte! Men vær advart, denne sjampoen holder bare flassen i sjakk så lenge du bruker den. Og du må vaske håret ditt hver annen dag for å sikre maksimale resultater. Jeg prøvde ikke å vaske håret mitt i tre dager, og etter den tredje dagen kunne jeg føle flakene begynner å invadere hodebunnen igjen.

Den har en kremaktig off-white farge og tekstur er litt rennende, noe som gjør det lettere å spre seg på hodebunnen. Lukten er ikke bra, det lukter litt medisinsk, men jeg har funnet ut at det er parat med et lukterende balsam, du kan camouflere sjampoens ikke-så behagelig lukt.

Fordeler av Philip B Anti-Flake Relief Shampoo:

  • Så lenge du bruker det jevnlig, vil du være helt flassfri. Ikke mange flasssjampoer gir et slikt 100% resultat.
  • Gjør håret glatt og mindre frizzy. I motsetning til andre flasssjampoer som har en tendens til å være skadelig for håret, forlater dette håret ditt mykt.
  • Sprer seg lett. Takket være den løpende konsistensen, er det ganske enkelt å spre sjampoen i hodebunnen jevnt.

Cons av Philip B Anti-Flake Relief Shampoo:

  • Selvfølgelig er den aller første con prisen. Det er altfor dyrt!
  • Lukter ikke bra. En av de aktive ingrediensene i sjampoen er kull tjære og det er lukten du får.
  • Det kurerer ikke flass. Sjampoen hjelper deg å være løs uten å bruke det regelmessig. Så dette er ikke en engangs løsning på hodebunnen problemer.

Ville jeg tilbakekjøpe Philip B Anti-Flake Relief Shampoo?

Personlig ville jeg ikke kjøpe den igjen. Men hvis du har alvorlig flass og er desperat etter hjelp, kan du vende deg til Philip B Anti-Flake Relief Shampoo.

Opprinnelser Mega-Mushroom Skin Relief Beroligende ansikts creme Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief Aveeno Skin Relief Moisturizing Lotion Bath and Body Works Aromaterapi Stress Relief Body Lotion Dr. Andrew Weil for Origins Mega Mushroom Skin Relief Lotion Beste skrap sjampo Loreal Instant Clear Anti Dandruff shampoo Kroppshandelen Ginger Anti-Flour Shampoo Himalaya Herbals Anti Dandruff Shampoo Pantene Pro-V Anti Flass Shampoo Garnier Fructis Anti Dandruff Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: