Lakme Gloss Addict Bare Beige

"Bli med i glansrevolusjonen! Bli avhengige av det beste fra begge verdener - Utrolig høyglans av en flytende leppelys og en strokeapplikasjon av en leppestift. Introduserer Lakmé Absolute Gloss Addict: Laget av backstage Eksperter på Lakmé Fashion Week for Runway-Ready-lepper i 15 Glamorous Shades! Lakmé Reinvent. Profesjonell høy glans i et enkelt slagprogram Tilgjengelig i 15 nyanser "

MRP: Rs. 800

Dette er den andre vakre fargen på naken gloss addict jeg plukket opp på vegne av IMBB. Dette er en naken skygge av melkaktig ferskenrosa og ærlig, jeg er ikke en fan av glatte lepper, så jeg hoppet over alle glimmerglansmisbrukere og plukket opp denne nakenblanke glansfri skyggen. Jeg må si at det er et godt kjøp, det er som en farget leppebalm, en glans og en leppestift. Jeg er ganske forelsket i dette når jeg bare elsker å ha på seg det når jeg ikke vil legge til mye farge på lepper og bare vil ha rene skinnende lepper og plumperpout, dette er flott.

Dette er en dupe for Mac sheen øverst på flere måter enn en etter min mening. Emballasjen ser ganske pen ut og føles faktisk tung i stedet for å føle seg plactic-ky. Jeg er imponert over emballasjen så å si, og begynner med. Twist-up-mekanismen er noe annerledes, den klikker når den starter og klikker tilbake når den ruller ned. prøv testerne, jeg er fornøyd med emballasjen, men i utgangspunktet var jeg ikke glad i den klare hetten, men nå liker jeg det mye.

Fargen er en melkeaktig naken, den er mer melkaktig enn den er farge i den, den er en beige, rosa og ferskenblanding. Dette vil smette alle som kan bære litt nakenegliner og leppestifter. Dette gjør at leppene ser jevnere og sunnere ut og uten å legge for mye farge. Jeg tror dette bør gå for de fleste hudtoner, men de som ikke kan bruke melkige, kan hoppe over dette.

Nå vil jeg ikke si at de bløder, men med tiden vil de se litt rotete, de gir deg full dekning i en svep, men de vil se rotete i flere lag. De holder seg i 2 timer. Jeg la ikke merke til noe senere. Dette setter ikke men likevel setter det seg litt i leppelinjer når glansen går av. Overflate å ha på seg som et pent lag som dekker alle leppepigmentering og fortsatt fin, plump, ser veldig glatte lepper. Ikke forvent mye strømforbruk. Jeg merket ikke mye lukt og dette forårsaker ingen følsomhet. Jeg er fornøyd med produktet, men 800 er for mye, kanskje fordi de prøver å dupe Mac sheen-supremes. Men kvaliteten på disse er topp hakk.

IMBB-vurdering:

4.25/5

Colorbar Velvet Matte leppestift i Bare MAC Sheen Supreme Lipstick Bare igjen Slank Makeup Pout Polish Bare Minimum Frodige engler på Bare Skin & Eau Roma Water Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: