Slik bruker du sjampoen din på forskjellige måter

Jeg har denne vanen / forkjærligheten eller besettelsen (eller hva du kan kalle det) av strømpe opp / hoarding produkter som sjampo, dusjgels, kroppsrør, da jeg ikke eksperimenterer mye med hudpleieprodukter. Min far ville alltid rope på meg at vår badhylle ser mer ut som en "naai ki dukaan" (teller i salongen). Men jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er høy på hamstring; det er mange mennesker som elsker å kjøpe produkter som sjampo tilfeldig. Med tiden tok jeg strengene på denne vanen min, som nå, hvis jeg må prøve et nytt merke / produkt, kjøper jeg en mindre størrelse flaske først, og hvis det passer meg godt, ville jeg gå videre og kjøpe en full / stor størrelse pakke. Men fortsatt, det er tider, jeg er igjen med noen sjampoflasker som ikke imponerer på meg / forårsaker hårfall og det er vanskelig å bare kaste dem bort.

Så presenterer her en liste over måter som du kan sette din ellers forgjeves sjampo til å bruke annet enn håret ditt:

1. Vasking:

Jeg bruker sjampo for å vaske mine delikate klær når jeg går tom for flytende vaskemidler (som Ezee), og det gjør en god jobb. Jeg har også sett sjampo som fungerer godt på tøffe flekker, som om du bare kan bruke litt ufortynnet sjampo direkte på flekken og vaske den av senere. Jeg vasker også datterens utstoppede leker hjemme, og jeg bruker sjampo for det.

2. Som håndvask:

Sjampo virker ganske godt som en håndvask, jeg fyller bare den tomme håndvaskflasken med 1 / 4. mengde antiseptisk som Savlon / Dettol og fyll resten med en sjampo som lammer godt. Det gir en fin håndvask og det for anti bakterielle.

3. Hand / Foot Soak:

Nå er dette ikke noe nytt, jeg er sikker på at mange mennesker bruker sjampo i pedikyr eller manikyr. Jeg legger til noe duftende olje / bad salt + sjampo til et badekar med vann og oppretter ofte en fot / hånd suge hjemme på denne måten. På samme måte kan den også brukes som et boblebad.

4. Rengjør børster og kammer:

Jeg vasker min makeup børster i en mild / baby sjampo, og det fungerer ganske fint uten å skade borstene. For hygiene formål, vasker jeg hårkammen / hårpenselen hver uke, og jeg bruker en vann + sjampo løsning for det.

5. Rengjøring:

Sjampo kan fortynnes med litt vann og brukes til å rengjøre ting som glassbord, speil, kremplanter, delikate showstykker, servise, tepper, tepper, kjøleskap, mikrobølger eller omtrent alt du kan tenke på.

6. Barbering:

Man kan også bruke en sjampo (helst den med balsam) til barbering. Jeg har prøvd det mange ganger før / når jeg barber hendene mine og det fungerer bra.

Så, disse var måtene jeg prøver å bruke mine forlatte flasker sjampo. Hvis du er som meg, og du ender med å kjøpe en sjampo bare for å finne ut hvordan du hater det, kan du nå sette den til i det minste litt bruk i stedet for å bare kaste den. Også, jeg vil gjerne vite om du kan tenke på andre bruksområder bortsett fra de som er nevnt ovenfor.

Bildekilder: 2, 3, 4, 5.

Hvordan bruke pigmenter Hvordan bruke Kremblush Slik bruker du et flatjern Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hvordan bruke Blush | MAC Peaches Blush Hvordan lage din egen 'Ja til gulrøtter' pre-shampoo behandling L'occitane Reparasjon av sjampo for tørt, sløvt hår Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo 7 forskjellige måter å drape Lehenga Dupatta 8 forskjellige måter å drape saree

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: