Kiehl's Creamy Eye Treatment med Avocado Review

Kjøpt av IMBB

Takk til IMBB, var jeg i stand til å kjøpe min aller første øyekrem! Jeg er i min tidlige 20-årene og har aldri tenkt å bruke en øyekrem. Men alle de søvnløse nettene som studerer og stresser, har virkelig satt en toll på mine øyne. De pleier å se puffy og jeg merker små mørke sirkler. Men viktigst av alt ser jeg under øyeområdet kjedelig og det føles ujevnt! Jeg ville ha en øyekrem å hydrere og bruke som et forebyggende tiltak for anti-aldring. Jeg har hørt rave vurderinger på Kiehl's Creamy eye behandling med avokado og var super stoked å prøve den ut.

Produktkrav:

En kremaktig, fuktighetsgivende øyebehandling formulert med Avocado Oil.

 • Formerker det følsomme øyeområdet forsiktig.
 • Migrerer ikke inn i øynene.
 • Oftalmolog og dermatologistestet.
 • Meget effektive naturlige ingredienser gir daglig hydrering for følsomt øyeområde.
 • En kundes favoritt.

Pris:

$ 28,50 for .5 gram.

Min erfaring med Kiehl's Creamy Eye Treatment med avokado:

Øyekremet kommer i en enkel hvit beholder og har en lysegrønn farge. En ting jeg la merke til rett bak var hvor tyk det var. Det er i utgangspunktet kroppssmør, men for øynene dine! Du trenger bare en liten mengde for øynene dine. Jeg tar lett opp produktet med ringfingeren min og legger den lett under mine øyne og på mine lepper. Krem smelter sakte inn i huden med varmen i kroppen og fingrene. Det gir en lett, fettete blikk etterpå. Jeg elsket også at det luktet veldig lett og friskt, ingenting for motbydelig.

Jeg prøvde å bruke min vanlige under øye concealer på toppen av denne øyekrem i morgen, men det var ganske katastrofe. Øyekremet gjorde øyeklæren og glir rundt. Dette er definitivt en øyekrem å søke før du legger deg til sengs. Når det gjelder resultatene, hevder dette produktet bare å fuktighet, og det gjør en fantastisk jobb å gjøre det. Mitt øyeområde ser mer hydrert og smidig ut. Selvfølgelig har jeg ikke noen rynker, så jeg kan ikke kommentere om det har noen anti-aging fordeler. Siden mitt under øyeområdet er mer hydrert, ser det generelt ut som jeg ser under øynene. Det ser mindre kake ut, og jeg la merke til at min hudtekstur ser mye jevnere ut.

Jeg personlig ville tilbakekjøpe dette produktet igjen. Igjen, jeg er bare 23, så jeg er ikke ute etter en veldig kraftig, anti-aldrende øyekrem. Dette er flott bare for å hydrere og klumpe opp under øyeområdet for ung hud. Jeg vil anbefale dette produktet til alle som leter etter en startkrem. Hvis du er ute etter en øyekrem bare for å hydrere og ikke for noen anti-aging egenskaper, dette er flott! Hvis du er noen med følsomme øyne, vil dette også være godt egnet for deg også. Bare husk at hvis du er på jakt etter en øyekrem for å hjelpe med rynker og mørke sirkler, er dette ikke øyekrem. Dette vil bare gi fuktighet i underøyaområdet. Prisen er også rimelig, siden krem ​​er tykk; du trenger ikke mye i det hele tatt. .5 gram vil vare deg i lang tid!

Fordeler med Kiehl's Creamy Eye Treatment med avokado:

 • Sammenlignet med andre high-end øye kremer, er denne en rimelig pris.
 • Den tykke konsistensen bidrar til å fukte under øyet.
 • På grunn av de store og naturlige ingrediensene stikker eller brenner ikke følsomme øyne.
 • Kremens tekstur er veldig tykk, kremaktig og luksuriøs.
 • Emballasjen er enkel og lett å reise med.
 • Ingen motbydelig eller parfymeaktig lukt.
 • Flott øye krem ​​for den yngre publikum.
 • En liten, 0,5 ounce krukke varer omtrent et år eller mer, siden et lite beløp er nødvendig.

Cons av Kiehl's Creamy Eye Treatment med avokado:

 • Kan ikke brukes under sminke siden det etterlater en fettfilm.
 • Har ingen anti-aging egenskaper.
 • Har ingen effekt på mørke sirkler.
 • Grytebeholdere er ikke det mest hygieniske.

IMBB Rating:

4.5/5

Kiehl er klart korrigerende hvitrensende rengjøringsmiddel Kiehls kraftige styrkelinjeduksjonskonsentrat Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner Kiehl's Over Night Biological Peel Kiehl's Lip Balm # 1 Kiehl's Ultra Facial Cream Kiehls ris- og hvetevolumerende sjampo Maybelline fredd Glød Blush i Creamy Cinnamon The Body Shop Tea Tree Kul og Creamy Wash L'Oreal Hydra Fresh Hydrating Forfriskende Kremet Skum Kroppsbutikken Kakaosmør Kremaktig Kroppsvask Amorepacific Moisture Bound Rejuvenating Eye Treatment Gel Beste under øye kremer for å redusere mørke sirkler L'Oreal Paris Youth Code Foryngende Anti-Wrinkle Eye Cream Blossom Kochhar's Almond Under Eye Cream Damens Gold Radiance Youth Reviving Eye Cream Jovees Avocado Revitalizing Night Cream Freeman Clay Mask med Avokado og Havregryn 5 beste hjemmelagde Avocado Face Packs

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: