Det er en 10 Miracle Leave i produktanmeldelse

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg for deg et hårpleieprodukt - det er A 10 Miracle Leave-in Product.

Produkt detaljer:

Det er et 10 Miracle Leave-in produkt som reparerer tørt og skadet hår, legger til glans, glatter og kontrollerer frizz, tetninger og beskytter hårfarge, detangles, hindrer splitte ender, stopper hårbrudd, skaper silke, forbedrer naturlig kropp, flat jern og termisk beskytter. En utmerket nærende behandling som kan brukes alene og / eller som et restorativ stylingprodukt som etterlater håret mykt og sprudlende. Fungerer på alle hårtyper for å gi naturlig glans og håndterbarhet samtidig som håret blir sterkere og sunnere med hver bruk. Kan brukes på vått hår for ekstra glans eller tørt hår i stedet for en stylingkrem.

Viktige ingredienser:

Panthenol, solsikkefrø ekstrakt, grønn te blad ekstrakt, silke aminosyrer, sitronsyre vitamin C.

Pris:

$ 18 for 2 oz.

ingredienser:

Vann, Cetearylalkohol, Beentrimoniumklorid, Propylenglykol, Hydrolysert Keratin, Keratinaminosyrer, CyclopentaSiloksan, Fragrance, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butylenglykol, Helianthus Annuus Seed Extract (Solsikke), Panthenol, Quaternium-80, Silke Aminosyrer, Hydroksykitronell, Benzylsalisylat, Hydroksyisoheksyl-3-cykloheksenkarbokaldehyd, ButylfenylMetylpropionell, Linalol, Citronellol, Limon, Metylparaben, Propylparaben, Metylklorisotiazolinon, Metylisotiazolinon.

Hvordan å bruke:

For en jevn, likevel kontrollert stil, plasser ett eller to sprayer. Det er en 10 Miracle Leave-in på håndflaten. Deretter løp forsiktig fingrene gjennom tørt, stilig hår i stedet for pomade eller stylingkrem. For ekstra glans, bruk mer produkt til vått hår og blås tørt og stil etter ønske.

Min erfaring med det er en 10 Miracle Leave i produkt:

Først, la meg fortelle deg litt om håret mitt. Jeg har ekstremt tørt hår som er veldig utsatt for frizz og brudd. Derfor er håret mitt et must. Også, jeg elsker bare multi-tasking produkter som de gjør livet så mye lettere, og jeg hadde hørt veldig gode anmeldelser om dette produktet. Løftene og kravene til dette produktet er for lange. Jeg føler på en eller annen måte at den lever opp til en viss grad. Les videre for å finne ut mer om dette produktet.

emballasje:

Det er en sprøyteflaske, så ingenting er for fancy om det. Det er ganske solid, og jeg liker det faktum at det er litt gjennom, slik at du kan finne ut hvor mye produkt du har igjen. Dysen gir super fin tåke som gir jevn dekning når det sprayes på hår.

Effekt på hår:

Siden håret mitt er veldig tørt, synes jeg det er utrolig nyttig å ha en slags permisjon i håret mitt etter at jeg dusjer for å minimere en ukontrollabel mengde frizz. Jeg bruker det mest på mitt fuktige hår. Jeg prøver også å holde seg borte fra for mye varme skade, så jeg elsker det faktum at dette produktet også gir varmeforsvar mens du arbeider med næring også. Den mest umiddelbare og fremtredende effekten av dette som jeg ser på håret mitt, er at håret mitt føles utrolig mykt og silkeaktig. Det er en bemerkelsesverdig sprett i håret mitt og håret mitt føles utrolig lett. Det styrer frizz for en stund, men etter noen timer blir håret mitt tilbake til sin tidligere frizzy tilstand, så jeg vil si at effekten i kategorien er begrenset. Det gir også en sunn glans til håret mitt også.

Jeg pleier å vaske håret 1-2 ganger i uken og har derfor lagt merke til at håret mitt ikke blir super fettete eller gir et glatt oljeaktig utseende, selv etter noen dager.

Parfyme:

Det har en veldig sterk duft, så følsomme neser pass opp, men jeg har ikke noe imot at håret mitt er duftende. Duften linger i håret i flere timer.

Samlet sett føler jeg at det fungerer usedvanlig bedre enn noe annet hårprodukt jeg har prøvd på lenge. Jeg ville ikke kalle det et mirakel for håret mitt, men effekten som dette produktet gir, spesielt den utrolige mykheten og studsingen til mitt fine, slanke hår, er mer som jeg hadde forventet. Jeg vil absolutt anbefale dette produktet.

Fordeler med det er et 10 mirakelopphold i produkt:

  • Gir mykhet og glans til håret.
  • Veldig lett og gir hår en naturlig sprette.
  • Holder hår næret til tiden den er på.
  • Beskytter mot varmeskader.

Cons av det er en 10 mirakel forlate i produkt:

  • Har kontroll frizz i noen tid, men ikke for lenge.
  • Sterk duft som ikke bry meg, men kan være plagsomt for noen mennesker.

IMBB Rating:

4.5/5

Våt n Wild Mega Shield Lipstick med SPF 15 - Det er en jente Kina Glaze Det er et Trap-eze! Neglelakk Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15 Lancome Teint Miracle Foundation Lancome Miracle Parfyme Dove Intense Dam Therapy Leave On FX Marokkansk fuktighetsavløpssprøyte Garnier Fructis Slank og skinnløs-i-kondisjonskrem Giovanni Direct Leave-In Vektløs fuktighetskondisjonering Best Leave in Conditioners Tilgjengelig i India Ouidad fuktighetslås pålegg Skadelige kjemikalier i skjønnhetsprodukter og deres sikrere alternativer Brudekjoler med Lotus Herbals-produkter Bridal Makeup Kit med Lakme Products

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: