Dagens antrekk: Plissert Pastellkjole med Bling Hair Band

Mesteparten av tiden for meg er det å bestemme på et antrekk det første skrittet som går inn i en skape et blikk, så kommer tilbehøret. Ekstrautstyret jeg velger, kompletterer antrekket og på sin side fullfører utseendet. Alt er bare en forlengelse av antrekket og hele utseendet dreier seg rundt det.

Dette OOTD innlegget var en av de anledninger som er oppsiktsvekkende forskjellig fra min vanlige norm. Hele konseptet og klærne kom til å være rett og slett på grunn av en hvit halskjede bestilt online, som viste seg å være lengre enn forventet. Dette halsbåndet var da tenkt å bli brukt som et hårbånd.

Så mye som jeg liker å kle seg i lyse farger og mørkere nyanser, fant jeg meg selv å komme ut for denne kjole i en pastellfarget nyanse som skal bæres med hårbåndet. Kjole er veldig lett og flytende, noe som gjør det perfekt å bære under monsoons. Også, denne kjolen er så gøy å være med, og jeg kunne ikke stoppe twirling.

Jeg stylet håret mitt i en halv updo, ferdig med en side hestehale for å markere blonder detaljering i denne kjole.

Jeg bestemte meg for å gå ut i sølv for tilbehør, og plukket samme skygge for sko, armbånd og ring.

Dagens antrekk: Svart Ruched Lace Dress Dagens antrekk: Blandingstendenser Dagens antrekk: Blush Pink Dress Solskinn Søndag Ettermiddag Maxi Kjole: Dagens antrekk Lakme 9 til 5 Lip Color - Rosy Sunday Dagens antrekk: Stripet Maxi Kjole Dagens outfit: Black Sheer Maxi Dress Hvordan bruke Maxi kjole Dagens antrekk: Pero White Maxi Dress OOTD: Venus Cut Peachy og Trykt Maxi Dress Dagens antrekk: Blue Maxi Dress Dagens antrekk: Oransje strøk Dagens antrekk: Rød kjørt, Leopard Motif Top Ben Nye LiquiSet Blanding og forsegling væske Dagens antrekk: Svart blonderkjole Svart blonderkjole og gullakenter Dagens antrekk: Blomstringskjole og svarte sko Svart Plissert skjørt, Suede Booties Dagens antrekk: Gul Plissert skjørt 25 måter å bære en plissert skjørt på Dagens antrekk: Grønn pledd kjole og svarte støvler Dagens antrekk: Bling og Statement øredobber Dagens antrekk: Vin Churidar med Bling Tilbehør Essens Langvarig Øyeblyant Bling Bling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: