Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor

Jeg har hatt veldig dårlige hårdager siden jeg har flyttet til Chennai. Uansett hva jeg gjør, kan jeg ikke stoppe den vanvittige mengden hairfall. Jeg har byttet shampo, balsam, masker, håroljer, men ingenting ser ut til å fungere. Min siste utvei var biotin kosttilskudd, og jeg må si at jeg har sett en liten bit forbedring. Men i ferd med å bytte min hårpleie har jeg hengt mange ting og jeg har stødt på denne mirakelhårsmasken fra Giovanni's hus.

Pris: Rs 595 / - for 200 ml

Min erfaring med Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor

Jeg tror du har en oversikt over hårtilstanden min nå. Jeg har prøvd alle mulige måter å lagre de siste par strengene igjen og ta godt vare på dem. Jeg ønsket å sørge for at det lille som er igjen, ikke må se ut som høi. Derfor på jakt etter en dyp kondisjonering jeg plukket dette opp fra min siste tur til H & G. Jeg bruker dette for en stund, og jeg må si at dette er en av de beste hårmaskene jeg har kommet over. Tekstur er som balm ikke føles slimete som andre balsam. Du må være presis med antall søknader. Det tok meg en stund å bestemme den nøyaktige mengden maske som kreves, men når det er bestemt, vil dette bli din venn for alltid.

Masken må stå igjen i 10 minutter og deretter vasket av. Jeg har brukt det som ukentlig behandling, og jeg har lagt merke til en betydelig forbedring i hårets tekstur. Frizz er styrt, flyveveiene reduseres og det er en sunn glans og spretter til håret.

Det er ingen reduksjon i hairfall som er et område av bekymring. Men det kan ikke betraktes som om det ikke har slike krav. Jeg er fantastisk imponert over masken, og jeg graver mer av dette merket i de kommende dagene sikkert. En absolutt glede med rimelig prislapp og under-vurdert hårpleieprodukt, du må prøve dette hvis du har problematisk tørt, krøllete hår.

Pros av Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor

• Effektiv • Ingen SLS • Ingen parabener • Rimelig • Fin tekstur • Sprer seg godt • Ingen lukt

Ulemper med Giovanni Nutrafix Hair Reconstructor

• Stopper ikke hårfall

IMBB Rating: 4.7/5

Vil jeg anbefale Giovanni - Nutrafix Hair Reconstructor?

Ja, hvis du vil ha noen magiske potion for dine tråder.

Ville jeg tilbakekjøpe Giovanni - Nutrafix Hair Reconstructor?

Ja, definitivt.

Siste ord: Aldri for sent til å sende hale bildet på vegne av IMBB.

Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Livon Pin Straight Hair Conditioner Schwarzkopf Supersoft Straight and Glossy Nutrition Shampoo og Conditioner L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream Schwarzkopf Gliss Hårreparasjon Med Flytende Keratin Asia Straight Shampoo Giovanni Frizz Bli Gone Hair Serum-Review Giovanni Straight Fast Straightening Elixir Kerastase Nutritive Creme Oleo-Relax Slim Kerastase Oleo-Relax Serum og Sample Room Lotus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: