Estee Lauder Envy Sculpting leppestift - Impassioned

Jeg vet at jeg har vært borte fra IMBB i et par uker nå - nei, jeg gikk ikke i dvalemodus! Jeg forberedte på min kiddos mondeseremoni opp Nord. Det er ganske mye en mini bryllup slags arrangement med en stor gala hendelse etterfulgt av resepsjonen neste dag! Allikevel er det over nå. Min lille baby ser ikke lenger ut som en søt Girlie - og jeg kan ikke kle ham i en kjole og gå til kjøpesenteret. Jeg antar at det er det beste - fattig fyr burde ikke få kjønnsforvirring! Ikke flere Tangle Teezers, detangling forhold og serum! Puh! Det er en lettelse!

Tilbake til produktet i hånden. Da jeg gjennomgikk Estee Lauders nye samling av Envy lipsticks tidligere - Rebellious Rose, Tumultuous Pink and Defiant Coral - spurte en rekke lesere meg om jeg hadde sett Impassioned og hva jeg tenkte på det. Så her er min anmeldelse på Impassioned!

Produktet:

Farge med kraften til å forandre leppene dine, ditt utseende, din holdning.

INTENSIFISERER Saturates-lepper med høy intensitet, farger i ett slag. Lip-sculpting statement nyanser for alle hudtoner.

SCULPTS Flerfasetterte pigmenter skaper definisjon. Lippene ser vakkert ut, skulpturert, kurvete.

HYDRATER Tidutgitt fuktkompleks hjelper med å fange og tette inn hydrering. Lepper føles kontinuerlig fuktig hele dagen. Super kremaktig, glir på uten problemer, dekker jevnt. Sensuelt myk og glatt, luksuriøst behagelig. Lippestiftkulen er formet for å skape kurvene på leppene dine. Saken føles som luksus i hendene dine. Og med ett klikk, saken lukket.

FORMULA FAKTA Full Dekning 6-timers slitasje

fordeler Den første sculpting leppestift Forvandler leppene dine

Pris:

$ 30 i USA / INR 1950 for 3,5gms Original Pure Color linje er priset til INR1735

emballasje:

Som nevnt tidligere er emballasjen til Envy Lipsticks et stilig firkantet dypt kongeblå rør, med topp og base gylden i farge. Øverst har Estee Lauder gravert på den, så gjør det indre røret.

Lippestikkene kommer i en kongeblå pappeske. Boksen er forseglet i plast - sikrer hygiene og ikke-forurensning. Du vil ikke finne brikken som tidligere ble brukt eller fargede!

Min erfaring med Estee Lauder - Pure Farge Envy Sculpting Lipstick - Impassioned:

Fargen: Dette var den første fargen jeg stakk fra Envy leppestift rekkevidde! Det så fantastisk ut i sperren - dyp, rik, jevn, kremaktig pigmentering! Herlig! Det rammer deg ganske mye med et smell - ikke bare fargen på den generelle kvaliteten. Denne tar virkelig pusten fra deg. Dette var imidlertid ikke min første valg fra partiet - det vet du allerede. Det er fordi når jeg brukte det på, så det ikke så smigrende ut på min hudtone. Men jeg kunne ikke få skyggen og swatch av tankene mine. Da jeg gikk tilbake, var den allerede utsolgt - noe som pekte min interesse videre. Den siste halmen var leserne spør meg om det mens jeg gjennomgikk andre nyanser. Jeg måtte få dette.

Fargen er oransje med noen gang så liten berøring med koraller til den. Sin oransje, men ikke varm - Jeg vil si det er en nøytral eller til og med en litt kul tonet oransje. Dens høyt, men ikke garish. Men du må ha tillit til å ha det. Og en gang til, vil det legge tonn tillit til din skritt! Det vil utfylle vår indiske hudtone vakkert. Det er blitt en av mine favoritt appelsiner - ikke den mest favoritt en - coz det stedet er reservert for YSL Pur Couture # 13 Le Orange - anmeldt tidligere.

Tekstur - Teksten er helt konsistent over linjen - som er flott, de har fantastiske farger, og du kan velge hvilken som passer deg mer og vet at kvaliteten ikke varierer i henhold til farge. Den er lett, kremaktig og glir jevnt på leppene. Fargen klemmer leppene, skulpturer dem perfekt, uten å fremheve fine linjer. Det var fuktighetsgivende og veldig behagelig å ha på seg. Selv etter timer med slitasje, danner det ikke noen tørre flekker på leppene.

pigmentering - Lippestiften gir mettet fargepigmentering - ca 95-100% fargepost i en sveipe. Disse har helt fantastisk pigmentering. Folk som har pigmenterte lepper eller som generelt foretrekker ugjennomsiktige farger, vil ELSKERE dette! Du blir rammet med kremaktig pigmentering rett ved håndsvegget, og det fortsetter på leppene dine.

Varig kraft: Kravet fra Selskapet er 6 timer full dekning. Det leverer definitivt på kravet og går utover. Det leverer også over 6 timer, selv om intensiteten av farge begynner å komme ned. Det etterlater en sunn flekk og fades jevnt. Det var ingen tørr patch eller klamrende følelse.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Impassioned:

1. En veldig levende skygge! 2. Ville passe mest hudtoner. 3. Skinner leppene med vanvittig pigmentering 4. Lett å påføre fra røret 5. Sett seg ikke inn i de fine linjene i leppene 6. Farge varer i 6 timer pluss. 7. Føler seg hydrering 8. Fargen klemmer leppene pent - ingen fjæring eller blødning. 9. Skjuler lip pigmentering godt 10. Luxe og stilig følelse til røret og saken!

Cons av Estee Lauder - Pure Color Envy Sculpting leppestift - Impassioned:

1.Enkel tilgjengelighet i India

IMBB Rating: 5/5

Hvis jeg skulle ta en appelsin til min grav, er det YSL Le Orange. Men denne står nær andre coz i form av tekstur og pigmentering, det er bedre - bedre. Men i form av ren farge - jeg foretrekker fortsatt YSL over dette - coz det har litt rosa i den. Jeg vil definitivt ønske leppestiftenes elskere å prøve dette merket og spekteret, det slår sikkert buksene av en masse andre - når det gjelder farger, den generelle kvaliteten og den undervurderte elegansen av det hele! En må prøve!

Til slutt, et bilde av min lille før og etter hans mundan-jeg savner min lille Girlie !!

MAC Impassioned Lipstick Review, Swatch, Outfit Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Estee Lauder Ren Farge Langvarig Lipstick - Wildly Pink Estee Lauder Pure Color Levende Shine Lipstick - Poppy Love Estee Lauder Pure Color Lip Gloss-Fuchsia Fantasy Estee Lauder Pure Color Lipstick Coral Fantasy Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Tumultuous Pink Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting leppestift - Defiant Coral Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Gucci misunn meg parfyme Diorskin Naken Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10 Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream Gjøre opp for evig skulpturøs rødme Nivea For Men Menergy Shower Body og Hair - Rebellious Lotus Herbals Pure Colours Lipstick: Red Rose Clinique Long Last Lipstick - Spanish Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: