Filosofi Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem

Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer,

Sommeren er her i full gang. Og jeg kan ikke forestille meg å gå ut uten å bruke solkrem. Jeg har brukt Juice Beauty Oil Free Moisturizer SPF 30. Som jeg har nevnt i anmeldelsen, ga det meg ikke nok fuktighet. En del av ansiktet mitt var lengre etter det lille ekstra fuktighetsforhøyelsen. Jeg måtte bruke det i forbindelse med en annen lys fuktighetskrem. Så jeg var på utkikk etter en god solkrem med bedre fuktighetsgivende kvalitet. Det var da jeg kom over filosofi Håper i et Jar SPF 30 oljefritt fuktighetsgivende produkt. Dette produktet alene selger for 42 dollar. Men det var et salg på filosofiens hjemmeside hvor de solgte dette og mikroleveranserende eksfolierende vask som en duo for bare 41 dollar. Jeg hoppet og grep tilbudet umiddelbart. Lar se hvordan dette virket for meg.

Produktbeskrivelse:

Hvis fuktighetskremet veier deg ned, setter du huden fri med håp i en krukke oljefri. Denne oljefrie, lette fuktighetskremen for normal til fet hud gir optimal fuktighet for å gjenopplive huden og bidra til å opprettholde sin naturlige fuktighetsbarriere, da det bidrar til å absorbere overflateolje og holde porene klare. Flere antioksidanter bidrar til å beskytte huden mot miljøangrep, mens naturlige ekstrakter bidrar til å berolige huden. Den lette, flytende formelen absorberer ved kontakt, slik at huden føles komfortabelt hydrert med en usynlig matt overflate.

Pris: $ 42 for 60ml. Jeg fikk min for nesten halvparten av prisen.

Min erfaring med filosofi Håper i en krukke SPF 30 oljefri fuktighetskrem

Nylig har jeg jobbet med sporadiske tørre flekker rundt nesen og på kinnene. Jeg ville ha solkrem som kan håndtere de tørre flekkene, men samtidig får jeg meg ikke til å se ut som en oljevann.

Dette produktet kommer i et volumet plastrør med en fliphette. Luken lukker seg fast og holder produktet trygt inni. Åpningen er imidlertid bred, at jeg mesteparten av tiden blir mer produktiv enn jeg trenger. Jeg selv ting at dette er et emballasje triks, noe som gjør at kunden bruker mer produkt enn de faktisk trenger og dermed fullfører det snart. Tror du ikke det?

Produktet har en tykk kremaktig konsistens. Det går uten problemer. Selv om det hevder å være oljefritt, etterlater det en tynn oljefilm hvilken slags synker i løpet av omtrent et minutt. Det gir en naturlig finish, men definitivt ikke matt finish som de hevder. Det føles lett og behagelig på huden. Det gjør meg ikke svett i motsetning til noen andre solkrem gjør. Også det fukter huden min godt og tar vare på de tørre flekkene.

Dette produktet hevder at det er for normal til fet hud. Jeg har kombinasjonshud som faller rett i mellom. Det er en annen grunn til å plukke opp dette produktet. Makeup går ganske bra over dette. Være det en kompakt eller et fundament. Imidlertid blir nesen min bare halvveis gjennom dagen. Ingenting som ikke kan håndteres av en primer eller et blottingsark. Men hvis du har super fet hud, kan dette være en stor bekymring.

Jeg har vært ute i solen for ganske en gang iført denne solkrem og dette har gitt god solbeskyttelse. Jeg har ikke solbrenthet eller solbrenthet. Jeg har brukt hans i 3 uker nå, og det har ikke forårsaket noen breakout.

La meg bryte ned pro's og con's av denne produksjonent.

Fordeler av filosofi Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem

1. Fukt huden godt uten å gjøre det veldig fet 2. Har SPF 30 i den, som er perfekt for daglig bruk. 3. Forlater ikke en hvit støpe 4. Brukes godt under sminke 5. Ikke bryte meg ut 6. Gjør ikke ansiktet mitt svett.

Cons of Philosophy Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem

1. Dyrt for hva det gjør 2. Jeg liker ikke den brede åpningen 3. Gir ikke matt finish som de hevder

Endelig ord på filosofi Håper i en krukke SPF 30 Oljefri fuktighetskrem

Jeg liker dette bedre enn juice-skjønnheten oljefri fuktighetskrem. Men jeg ville ikke kjøpe dette til full pris ($ 42). Jeg er sikker på at jeg kan finne den samme typen solkrem, om ikke bedre, for lavere pris i markedet. Ville definitivt kjøpe det igjen hvis det går på salg igjen. Hvis du har en normal å kombinere hud, sjekk dette ut. Jeg vil ikke anbefale dette for fet hud skjønt.

Filosofi Renhet Made Simple Cleanser Filosofi Renhet Made Simple Cleanser Jovees Strawberry Lip Balm Himalaya Herbals Strawberry Shine Lip Balm Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm Filosofi Håper i en stick fuktighetsgivende Lip Balm Review BioCura Beauty Hand Lotion Intensive Care for negler og hender Gode ​​kjemikalier i hudpleieprodukter Kroppshandelen White Musk Moisturizing Hand and Nail Cream Fa NutriSkin Moisturizing Body Lotion Oriflame Milk Honey Gold Moisturizing Shower Cream Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Dove Intensive Moisturizing Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: