GJØR OPP EVER 5 CAMouflage Cream Palette Review, Swatch, FOTD

Hei alle, 🙂

Jeg har lyst til å prøve Gjør opp for alltid 5 Camouflage Palette for lengst tid. Jeg gikk gjennom en fase der jeg ønsket å prøve kremkonturering, slik at denne paletten så ut som et godt valg. Jeg plukket opp Palette nr. 4 som er ment for mørke komplekser. Dette så ut som en perfekt skjult, korrigerende og konturende palett.

Farger tilgjengelig:

  1. Veldig lyse tepper
  2. Asiatiske komplekser
  3. Lette komplekser
  4. Mørke komplekser (den jeg vurderer)
  5. Profesjonell Korrigerende nyanser.

Påstander : Takket være deres tette tekstur tillater Camouflage Cream Palettes noen form for korreksjon. Høyt konsentrert i pigmenter, de er perfekte for å dekke mørke flekker og andre hudflekker og forene hudfarge, selv når du bruker lys sminke. De naturlige nyanser er spesielt effektive for å skjule mørke sirkler eller puffete øyne, pigmentflekker og arr. Korrigerende nyanser skjuler hyperpigmenterte områder. De 5 Camouflage Cream Palettes er designet for å passe alle hudtyper:

Hvordan søke : Påfør disse lettanvendelige kremer med fingre eller en nylonbørste, over eller under fundamentet. Påfør pulver for langvarige resultater. Påfør korrigerende berøringer her og der for å skape og omforme ansiktet.

Pro tips: For enklere påføring kan produktet fortynnes med sminkeprimer, Castor Oil, eller enkelt med grunnlag.

For å lage en korrigerende skygge i ansiktet, glatt ut den valgte fargen til den smelter inn i huden. For lettere påføring kan produktet fortynnes med en sminkeprimer, Castor Oil, eller enkelt med grunnlag. Påfør en svært liten mengde av produktet rundt øynene for å kamufle rynker eller sagge hud, og bland kamouflagekremet med HD-primeren for å unngå å understreke dype furer.

ingredienser :

Pris : Rs 2900

Min erfaring med å gjøre opp for alltid 5 Camouflage Palette

La oss starte med fargene først. Jeg har nummerert dem 1-5 for enkelhets skyld. Btw punktene du ser er bare de vanlige oljene som produktet inneholder. Ingenting galt med paletten. 🙂

1. En brunaktig oker gul. Det forsvinner ganske mye i huden min og gjør ingenting som sådan for huden min. Noen ganger bruker jeg det til å skjule flekkene på huden min, men det meste av tiden slutter jeg ikke å bruke denne fargen.

2. En rødaktig tonet medium brun farge. Jeg bruker denne skyggen for det meste å konturere nesen. Siden det er en middels brun nyanse, er det ganske tilgivende når du bruker det rett på midten av ansiktet ditt.

3. En blek okker gul. Jeg bruker det som en concealer for under øynene. Jeg ville ha foretrukket det å være litt lettere, men det gjør jobben godt på kvelden ut hudtonen. Og det ser naturlig ut.

4. Favoritten og mest brukte fargen fra paletten. En dyp, nøytral tonet mørk brun farge. Det er den mest perfekte fargen for konturering. Det er ikke oransje, noe som er et stort pluss. Ser skummelt ut i pannen, men det gir den mest naturlige kontureringen.

5. Igjen en av de mest brukte farger fra paletten. En oransje korrektor for å motvirke skyggene under øynene. Hvis jeg ikke bruker min Bobbi Brown Peach Corrector, bruker jeg denne fargen. Når det er sagt, ville jeg ikke erstatte min Bobbi Brown corrector med dette. Det er EPIC.! 😀 Hvis du har mørke under øynene, er dette som alle fargernes hellige gral.

Uansett er de mest brukte fargene fra denne paletten 3, 4 og 5.

Tekstur av alle fargene er ganske tynn. Produktet blandes sømløst i huden og de er svært langvarige. Pluss produktene er kremete nok til at de gir deg nok kontroll til å blande, og er ikke så kremet at de er gooey og vanskelige å jobbe med.

Det er veeryyy pigmentert produkt. En liten bit av det går langt. Så bruk den forsiktig og klokt.

Dekningen er middels å bygge. På grunn av den tynne teksturen kan du bygge opp dekningene uten at den ser kakeaktig ut. Det kommer ikke under øynene. Men du må søke under øyekrem før du bruker den, eller det vil begynne å se litt tørr etter en stund. Og du må sette den med pulver.

Jeg bruker den mørkeste nyansen på de fleste dager, spesielt når jeg må ta bilder. Det gir et godt fundament for pulverprodukter. Også, for folk som klager over deres bronse ikke bor på lenge, bør de prøve å legge på produkter. Det gjør et helvete mye av en forskjell.

Jeg bruker det for det meste for bilder eller natt-outs. For dagtid liker jeg å holde den veldig minimal og naturlig.

Noen ganger bruker jeg produktet med fingertips, og noen ganger bruker jeg en kort flat børste til å søke. Jeg blander alt med Sigma Flat topp Kabuki børste eller Real Techniques kontur børste.

Hvis du er en makeup artist, må du eie disse palettene. Men for vanlige folk som ikke ønsker å bry seg for mye om å gå gjennom to-trinns prosessen med kremkonturering, og så kan pulverkonturene enkelt hoppe over denne paletten.

Samlet sett er jeg verryyy fornøyd med paletten. Kvaliteten er veldig bra. Den eneste gripe ville være at jeg ikke kan bruke alle 5 farger i paletten. Men de tre som jeg alltid kan gjøre meg glad når jeg bruker dem. Ikke et must, men du vil ikke bli skuffet hvis du plukker den opp. 🙂

MUFE er tilgjengelig på Sephora India.

Hvis du spør meg om jeg vil tilbakekjøp dette, vil jeg si nei. Jeg trenger et krem-konturprodukt, som jeg lett kan finne.Men hvis jeg var en makeup artist eller hvis alle fargene virket for meg på en eller annen måte, ville jeg ha tilbakekjøpt den igjen og igjen. 🙂 Men jeg kan ikke nekte at det er mye lettere å reise med. 🙂

Vurdering : 4/5

Fargeprøver:

I bildet nedenfor har jeg brukt den mørkeste skyggen til å konturere heklene i kinnene mine og kjeve. Og uansett hvor mye jeg brukte det for å få det til å se mørkere ut for bilder, endte det med å se naturlig etter blanding. Jeg håper fortsatt det gir deg litt ide om hvordan det fungerer. Det ser ganske fremtredende ut på jawline hvis du merker det. I virkeligheten ville jeg gå over det med pulver concealer for å gjøre det siste hele dagen lang. Etter å ha brukt pulverbluss og pulverbronse, ser ansiktet mitt ut som det ser ut som DETTE. ?

Gjøre opp for Ever HD Foundation Gjøre opp for evig Rouge Artist Natural N35 Lipstick Gjøre opp for alltid Sens Øyne Vanntett Sensitive Eye Cleanser Gjør opp for alltid Mat Velvet Matifying Foundation Coloressence High Definition Powder NYX High Definition Eye Shadow Base Estee Lauder Projectionist High Definition Volume Mascara Colorbar Perfect Match Primer Revlon Beyond Natural Smoothing Primer MUA avkork huden din uten hudfarmer Slank Makeup i-Divine Mineral Based Primer Palette ELF Mineral Eye Shadow Primer Gjøre opp for Ever High Definition Microperfecting Primer # 6 Yellow Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: