Patanjali Sitron Honey Face Wash

Av Shalini Singh

Hei venner,

Jeg er tilbake med et nytt produkt denne gangen .. Og denne kommer også fra Patanjali. Jeg er ny på dette merket, men jeg liker det faktum at det er lette på lomme pluss kjemisk fri som får meg til å prøve sine produkter uten en annen tanke. Denne gangen heter det Lemon-Honey-ansiktsvask som jeg kjøpte for å redde huden min fra etter-sol-effekten, og det er noe som vi alle damer trenger på somre.

Jeg har kombinasjon Hud som virkelig kan miste fuktighet hvis for mye solcreme brukes til å redde meg fra sol. Pakken sier at det er et ansiktsvask for normal til fet hud.

Patanjali sier: En såpefri urteformulering som forsiktig renser smuss, olje og forhindrer kviser også. Neem og Tulsi dreper bakterier, Sitron kontrollerer overskytende sebumsekretjon mens honning og aloe Vera fukter og forynker hudvevet, for å gjøre teint frisk, glatt og vakkert.

composition: Ren honning, Aloe Vera, Sitronskall, Neem og Tulsi (nå er det en imponerende ingrediensliste)

bruk: Påfør på vått ansikt, masser forsiktig i 1 minutt og skyll med ferskvann.

Netto vekt: 60gm

Pris: Rs.45

Holdbarhet: 18 måneder

Min erfaring: For det første som vi alle vet sitron hjelper til med å redusere brunfarge og honning er flott for peeling og brenning og glans til huden vår :) og den har begge. Vel, jeg startet med dette ansiktet vasker for 2 uker siden og fikk det fra en Patanjali-butikk utenfor det store templet i nærheten av meg. De hadde denne tingen fremstilt vakkert, og det var det som tok øye med meg. Nå som Patanjali har et bredt spekter av ansiktsvask, var det litt forvirrende for meg, og jeg trodde jeg vil kjøpe saundarya ansiktsvask fra sitt utvalg, men damen ved telleren overbeviste meg om å prøve denne som jeg lette etter noe som vil hjelpe meg i å slåss solen 🙂

Det har en god lukt akkurat som sitronskall eller si hva vi får i mange deos med kalk 🙂 det er mildt og vil ikke gi deg hodepine sikkert 😉 men dine sanser vil oppleve en plutselig rush av friskhet ... 🙂 🙂 🙂 Det kommer inn et flip åpent rør som er veldig reisevennlig og hele utseendet på utskriften er ganske anstendig for prisen den har blitt tilbudt på.

Nå kommer du til applikasjonsdelen - Du vil ikke kreve en veldig stor mengde, bare litt vil gjøre som det gir god skumdannelse, og når du skyller den med vann, kan du føle at huden din er litt tørket opp og elastisk (jeg gjorde) og Jeg ble plutselig skuffet 🙁 Jeg liker ikke produkter som tørker ut huden min fuktighet. Men innen 5 minutter var huden min tilbake til sin normale myke og uten spor av olje, men det hindrer ikke olje fra å komme opp igjen etter en time eller så. Jeg tror det er noe som folk med tørr hud kanskje ikke liker! Jeg liker også det faktum at denne ansiktsvask ikke hevder å gjøre deg rettferdig, men for å gi den ekstra glatthet og glans til din hudfarge som jeg ikke bryr meg om en dag.

Pros av patanjali sitron honning ansikt vask

 • Naturlig og ayurvedisk
 • Stor ingrediensliste
 • Ingen dyreforsøk (betyr mest for meg)
 • Billig
 • Egentlig forhindrer kviser
 • Liten mengde påkrevd
 • Lukter bra, men ikke over powering 🙂
 • Reise vennlig
 • Hygienisk røremballasje

Ulemper med Patanjali Sitron Honey Face Wash

 • Ikke egnet for tørr hud (selv om det ikke engang hevder)
 • Kan ikke være veldig lett tilgjengelig overalt

Konklusjon på Patanjali Sitron Honey Face Wash: Det er bra for somre ... for personer med fet og normal hud (selv om det er tørr hud, kan folk prøve det en gang, men bare på sommeren) Det bryter ikke ut huden din i det hele tatt, gir deg en oljefri hud i omtrent en time selv om jeg foretrekker å bruke den før du går ut og rett etter at jeg kommer hjem 🙂 jeg ikke lider av kviser unntatt en eller to, men siden jeg bruker dette må jeg innrømme at jeg har en klar hud uten kviser eller kviser 🙂 så det er det som får meg til å plukke det opp igjen.

IMBB Rating: 3.5/5

Skal jeg kjøpe Patanjali Lemon Honey Face Wash igjen?

Ja jeg vil som det virket nøyaktig hva det hevder å 🙂 intet mindre eller mer.

Takk damer for å lese min anmeldelse, vær velsignet n vakker alltid 🙂

Patanjali Tulsi og Neem Face Wash Review Shahnaz Husain Tulsi Neem Face Wash Review Patanjali Kesh Kanti Anti-Dandruff Hair Cleanser Review Patanjali Tejus Anti Wrinkle Cream Patanjali Dant Kanti Dental Cream Review Baba Ramdev Aloe Vera Gel Review Joy Skin Fruits Oljekontroll Ansiktsvask - Anmeldelse Khadi Herbal Shampoo Honning og Sitronsaft Review Ayur Exfoliating sitron og honning ansiktsgel med Tea Tree Oil Review Forest Essentials Mashobra Honey, Citron & Rosewater Face Wash Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: