Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift Nud-ist

Hei skjønnhetene,

Jeg er så trist å være ferdig med å avslutte gjennomgangen av denne serien av leppestifter. Disse flytende leppestifterne har vært en av de beste jeg har prøvd og eid ... og jeg har elsket hver og en av dem. Disse leppestifter har blitt utgitt i 8 nyanser av røde, pinks og browns. Jeg har kjøpt seks av dem, og bare min harde samvittighet hindrer meg fra å kjøpe de to to nyanser. Jeg er ikke en fan av n * de leppestifter. Jeg sjelden, hvis jeg noen gang kjøper dem; og til og med da, bruk dem veldig sparsomt. Jeg hadde faktisk likt denne skyggen da jeg først så det ... men da det var en n * de skygge, avstod jeg. Da jeg ringte opp min slektning til å sende meg denne leppestiften fra Storbritannia, var hun faktisk målløs et øyeblikk. Men hun var snill nok til å sende meg denne; og noen andre godbiter (YAY !!!). Jeg har utsatt øyeblikket da jeg faktisk ville bruke det, men bestemte meg for at hvis jeg måtte skrive denne anmeldelsen, måtte jeg starte et sted. Derfor begynte jeg å bruke den en gang, så igjen, så igjen, og igjen ... OMG, dette er en av de beste n * de nyansene jeg noensinne har eid, og det ville vært en ekte feil hvis jeg ikke hadde kjøpt den. Så dere alle vet nå ... .JES! Jeg er forelsket ... med en ny skygge. Jeg har møtt min kamp.

Om produktet: Eksklusiv formel: Matt finish og utrolig lett. Rouge Edition Velvet av Bourjois er den nye epoken av leppestifter. En fantastisk, uimotståelig formel. Den myke, smeltende teksten glir på leppene og blir til en matt, fløyelsaktig og utrolig lett farge. Leppene er glatte og myke som fløyel. Beriket med evanescent oljer, det er utrolig sanselig formel gir en myk, annenhudsføt, uten tørking eller fading lepper.

Testet for deg: Teksturens tekstur er ikke påvisbar etter påføring. Lippestiften er behagelig å ha på hele dagen. Fet farge med matt finish. Som et fargeekspertmerke vet Bourjois at mettede farger er forbedret med en fantastisk matt finish. Rouge Edition Velvet nyanser er ekte "fargeskudd" med en elegant matt finish!

Takket være formelen som er mettet med rene pigmenter, dekker hver nyanse perfekt lepper med dristig, veldig intens farge. Et ultramoderne resultat rett fra catwalk! Feilfri hold. Rouge Edition Velvet varer 24 timer, ikke behov for konstante touch-ups! Et elegant mote tilbehør! Med sin gjennomsiktige flaske og skyggefargede lue, er Rouge-utgavens leppestift et must-ha-mote tilbehør for å vise seg! Den skrånende skumapplikatoren gjør applikasjonen presis og enkel, og leverer akkurat riktig mengde formel. 69,7% av kvinnene er enige om at det er lettere å søke enn en klassisk leppestift Ekspert Tips: Bruk fingertuppene dine til å få et mykere utseende eller bruk applikatoren og bygg opp dekningen for en intens uttalelsespute!

Pris: Jeg fikk den for rundt 9 GBP (rundt Rs. 970 / - i India)

Min erfaring med Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift Nud-ist:

N * de leppefarger er noe som er ekstremt nyttig; men jeg kunne aldri i mitt hjerte, akseptere dem eller elske dem. Jeg kjøpte denne nyansen etter å ha hatt en fantastisk opplevelse med de andre nyanser i denne serien. Og det har helt bultet meg over.

Denne skyggen, som de andre, kommer i en kvadratisk formet røremballasje, med en formet svampapplikator. Det er en flytende leppestift; og fargene på lokket tilsvarer fargen på innsiden. Skyggen "Nude-ist" er en nydelig rosaaktig til lett rødbrun skygge. Det er en ekstremt pen farge og gjelder akkurat som fargen i røret. Formelen er perfekt, ikke-stripet, og vil dekke de mest pigmenterte leppene også.

Pigmenteringen er intens, med utmerket fargepenger. Det gjør ikke fjær eller bløder. Det føles fuktighetsgivende og skinnende i de første 5-10 minuttene, og legger seg ned til en komplett myk, matt, fløyelsaktig finish. Det er en veldig myk, lys og pulveraktig type matt leppestift, som ikke sitter på leppelinjer eller overdriver dem i det hele tatt. Selv etter at det er satt, føles det aldri tørt på leppene. Det flekker leppene helt, og føles ikke tungt på leppene i det hele tatt. Faktisk føles det ikke som om du har lagt på leppestift i det hele tatt. Du kan faktisk glemme det for resten av dagen. Det er helt overføringsbestandig. Selv om skinnet vil bli kjedelig etter noen timer, forblir flekken intakt. Jeg har testet det i 12 timer, med måltider i mellom, og det har ikke budget fra sitt sted i det hele tatt. Fargen kan begynne å se litt kjedelig ut, men du kan alltid bruke den på nytt uten å gå over bord. Det er ikke-skimmer, og endrer ikke farge eller mørk etterpåføring. Det tørker ikke ut leppene hele tiden det forblir, og også etter fjerning. Søknaden er jevn, lukten er litt kjemisk som floral (men forblir ikke etter søknad) og oppholdskraften er utmerket Jeg er så glad jeg bestemte meg for å kjøpe denne. Jeg ville virkelig ha gått glipp av noe flott. Denne nyansen vil ikke vaske ut noen hudfarge.

Pros av Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift Nud-ist

• Langvarig • Vakker og solid emballasje • Lokket har samme farge som skyggen inne • Gjør fotapplikatoren til hjelp ved presis anvendelse • Intenst pigmentering • Flekker leppene • Kan også påføres med en lett hånd eller dristig • Første svep på leppene virker ikke stramt • Ingen fjerning eller blødning • Føler seg veldig lett på leppene • Powdery Matte finish • Ser ikke sløv ut i det hele tatt • Tørker ikke ut leppene • Endrer ikke farge eller mørkere med tiden • Ingen glimmer • Løsner ikke i leppe linjer, og overdriver heller ikke dem • Ser vakkert ut på alle hudtoner, uten å vaske ut hudflekten • Vil dekke pigmenterte lepper veldig bra • Ekstremt egnet for kontorbruk

Ulemper med Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift Nud-ist

• Tilgjengelighet i India • Litt på dyre side • Kjemisk som lukt (Ikke forstyrrende for meg) • Vil bli fjernet med en fjerner

IMBB Rating: 4.7/5

Vil jeg anbefale Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick Nud-ist?

Ja, jeg vil. Dette er den perfekte n * de-skyggen for alle hudtoner. Det vil ikke vaske deg ut eller få deg til å bli kjedelig i det hele tatt. Likevel er det ekstremt passende for kontorrekvisita, og passer for enhver person. Dette er en must-have skygge. Tross alt, det har gjort en konvertere ut av meg også.

Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift - 02 Frambourjoise Bourjois Rouge Edition leppestift - Rose Studio Bourjois Rouge Edition leppestift - 18 Violine Strass Bourjois Rouge Edition Leppestift - 05 Brun Boheme Bourjois Rouge Edition Leppestift - Fraise Remix 10 Best Bourjois Lipsticks Tilgjengelig i India Bourjois Rouge Edition - Shade 10 Rouge Buzz Bourjois Rouge Edition Velvet leppestift # 03 Hot Pepper

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 19 2019