Hvordan lage tonet leppebalm med gammel leppestift

Hei venner,

Hvordan har du hatt det? Jeg har vært på og av IMBB av visse grunner. Uansett, i dag er jeg nervøs og glad samtidig for å dele mitt første eksperiment i form av DIY for å gjenbruke gammel / slitt leppestift. Husk at min baby brøt av min mest elskede L'Oreal Vagabond Mauve. Jeg søkte på sin nærmeste kamp, ​​men fant ingen andre enn Sephora Sexy Game, men likevel kunne jeg ikke slippe av min kjærlighet til Vagabond og bestemte meg for å gjenskape min egen versjon. Så her kommer jeg opp med en enkel peasy-metode for å gjenbruke gamle slitte / ødelagte leppestifter. Dere inspirerte meg til å eksperimentere med min forfengelighet kit, utseende, stil og hva ikke og dermed i dag, ville jeg dele mine to cent fra hva jeg absorberte og lærte fra dere alle! Håper du vil like min innsats.

Ting som jeg brukte:

1. Leppestift (jeg brukte L'Oreal Vagabond Mauve og NYC Pink Violet leppestift). 2. Lip balm (jeg brukte Fresh og Nivea leppe balms). 3. Liten potte for å lagre den tonede leppebalmen. 4. Argan oljedråper eller næringsrik olje for ekstra fordeler. 5. Hårføner. 6. Mikrobølgeovn safe bolle og mikrobølgeovn. 7. Varmebestandig bolle og komfyr (valgfritt, hvis du ikke har mikrobølgeovn).

Jeg prøvde å lage leppebalsam ved hjelp av både komfyr og mikrobølgeovn, og derfor vil jeg fortelle deg hvordan du lager farget balsam på begge måter:

Fremgangsmåte (ved bruk av ovnen):

1. Hold en panne på lav flamme, og legg deretter en stålskål på pannen. 2. Skru ut leppestiftet og legg det i stålskålen, smel det på lav flamme i noen sekunder. 3. Når leppestiftet smelter, legg til den lakkede balsammen og smelte den på lav flamme. 4. Når begge leppestiftene og leppebalmen smelter, bland dem begge sammen for å få den tynte leppebalsamblandingen. 5. Ta den av flammen og oppbevar den i en liten krukke.

6. Legg til dråper arganolje eller annen olje etter eget valg, og bruk en hårføner med høy varmeinnstilling for å sette den endelige blandingen mens du flytter krukken for å unngå å brenne og smelte på plastburken. 7. Når blandingen legger seg ned, hold den i kjøleskapet i en halv time og voila, din tonede leppebalsam er klar!

Fremgangsmåte 2 (bruk av mikrobølgeovn):

1. Skru ut leppestift og leppebalsam i en mikrobølgeovnskål og hold den i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. 2. Rør blandingen og igjen mikrobølgeovn i 10 sekunder for å smelte den helt, og legg til dråper arganolje i mellom. 3. Når blandingen er klar, fyll den i en krukke og start med tørketrommel i høy varm innstilling for å sette leppebalmen. 4. Sett glasset inne i kjøleskapet i en halv time, og den tonede leppebalmen er klar til bruk nå!

Dette er min prøvde og testede metode. Jeg har prøvd å gjenbruke min elskede leppestift, og jeg er veldig glad for å få min egen versjon av Vagabond leppefarge. Morever, jeg var utilfreds med min NYC leppestift fiolett nyanse, og dermed gjorde jeg det litt tynnere for å gjøre den brukbar og egnet for min hudtone. Den beste delen er at det ikke krever noen spesielle ferdigheter eller ingredienser for å lage et slikt produkt. Håper du likte min DIY. Fortell meg om du likte det. Jeg er nervøs og glad for å høre fra dere alle.

Hvordan få håret til å vokse raskere Hvordan lage Aloe Vera Gel hjemme Hvordan lage lepper rosa naturlig Hvordan lage tom magnetisk makeup palette - DIY Hvordan lage hårfjerning voks hjemme Lip Gloss: Hvordan lage Lip Gloss hjemme Hvordan lage Mint Lip Scrub hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: