Lakme Absolute Matte Lipstick Moulin Rouge

BESKRIVELSE

Beriket med vitamin E og hveteolje, Lakmé Absolute Matte Lipcolor holder leppene myke, glatte og silkefulle med hver applikasjon. Vitamin E Hveteolje Langvarig

PRODUKTPRIS

Rs 525 (jeg fikk den på 500)

Jeg har vært en fan av disse nye Lakme leppestifter creme og disse too.I var overrasket over å se fargespekteret de har lansert nylig som du kanskje har sett i min haul. Fargene er hotteste rosa og ganske røde, dette er også en perfekt 10/10 rød. Den har denne leppestift-følesansen som er super god. Det er ikke noe kakeaktig lag i det hele tatt.

Emballasjen kan være litt kjedelig ærlig. Disse klikker lås på plass og vår svært robuste men likevel jeg liker andre Lakme-emballasje og creme lipsticks better.These er fra matte rekkevidde, men du vil bli sjokkert over hvor glatt og gel som det er, ingen cakiness i det hele tatt. Jeg var overrasket over å se et veldig tynt, jevnt lag av pigmentering da jeg søkte det.

Lippestiften er ikke tørr i det hele tatt, faktisk ville det ikke føles som en leppestift i det hele tatt. Den må brukes godt jevnt mellom leppelinjer, da dette kan understreke sprekkene. Fargen er superpigmentert. Dette rødt er en rosa basert rødt og dette vil lyse på noe hudfarge. Dette er rødt for alle hudtoner.

Fargen blir ikke ujevn i det hele tatt, det er en veldig jevnt tonet rød og overlever måltider osv. Det varer veldig lenge, i nærheten av 5-6 timer uten tørking. Hvis du bruker to lag, antar jeg at dette ville være tørke og tørre lepper kan også teste det ut en gang.Men flaky lepper trenger å jobbe for en jevn base som leppestift er så glatt, det glir bare som en kakig følelse og det er ingen farge på leppene, det føles så lett.

Samlet jeg er super imponert over denne rosa blårøden, prøv det hvis du er en rød leppeløver. Denne fargen bringer virkelig ut funksjonene og er også tørket, pigmentert, glatt og langvarig. Tekstur vil minne deg om L'Oreal fuktig mattes.

Runway rød, moulin rouge, rød kappe

En annen dupe er denne "klassiske rosen"

IMBB-vurdering:

5/5

Lakme Absolutt Plump og Shine 3D Gloss Beige Shine Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Lakme Absolute Matt Lip Color 47 Classic Rose Lakme Absolutt Sun-Kissed Bronzer Review, Stikkprøver, Sammenligning Lakme Absolute Plump & Shine 6-timers 3D Gloss Candy Shine Lakme Absolute Mattreal Skin Natural Mousse Lakme Absolute Makeup Collection kommer snart! Elegant sminke Eau La La Liners - Moulin Rouge og Red Sky Night Miners Moisture Effect Leppestift i Moulin Rouge

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020