Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick - Vitne White Review

I dag skal jeg se på Rimmel London Scandal Eyes Shadow Stick i skyggen "Vitner White." Jeg har hørt gode anmeldelser om "Bad Bronze" pinne og jeg har alltid ønsket å prøve mer. Så da jeg bestilte det på nettet, tenkte jeg på å kjøpe denne skyggen også, ja det var en impulskjøp! Jeg har ikke en enkelt eyeliner i hvitt, så jeg la denne blyanten i handlekurven min uten noen andre tanker. La oss flytte til anmeldelsen.

Pris:

Rs. 415 for 3,25 gm.

Produktbeskrivelse:

Rik, intens farge gjelder i et blunk. Jumbo applikator skaper et dramatisk utseende med bare ett slag. Kan brukes som øyenskygge eller en eyeliner. Kremformet blanding blandes uten problemer for en lysende overflate. Vanntett og smussbehandlet.

Min erfaring med Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick - Vitne White:

Rimmel London Scandal Eyes Shadow Stick kommer i en svart fargestift som har en plast gjennomsiktig hette på toppen. Siden hetten er gjennomsiktig, kan du se skyggen riktig. Emballasjen er kompakt, søt og reisevennlig. Jeg pleier å bære den i vesken min, og jeg har aldri møtt noe problem.

Jeg vil gjennomgå skyggen "Vitnehvit", som er en ren melkeaktig hvit farge som navnet beskriver. Jeg ventet at det skulle være helt matt, men skyggen har en perlemorfin og fin skummer i den. Fargebetaling er fantastisk, og en sveipe gir deg intens hvit skygge. Du kan bruke den som en eyeliner eller øyeskygge eller som en øyeskygge base. Siden skyggen har shimmer i den, kan man også bruke den som en høylys for benben, Cupid-buen og indre hjørne. Samlet sett er det en multifunksjonell nyanse.

Tekstur er fantastisk, og jeg mener det egentlig. Det glir som smør uten å rive eller trekke. Det er så kremet og mykt at det blandes uten problemer og gir deg naturlig utseende. Siden tekstur er kremaktig, må du være ekstra forsiktig når du bruker den. Hvis det brukes med lite trykk, kan spissen bryte av. Du kan smette det innen fem minutter med applikasjonen for å bruke som en øyeskyggeprimer. Etter innstilling blir det smussbestandig og forblir intakt. Den er også vanntett, slik at du kan bruke den uten å bekymre deg for flekker eller fading. Når den er påført, holder den seg i 7-8 timer lett. Det hevder å vare i 24 timer, men jeg har bare prøvd det i 7-8 timer, og det ble på dekslene mine med svært svakt fading. Jeg er ganske imponert over oppholdskraften. Den kommer lett ut med en øye makeup remover uten mye anstrengelse.

Jeg har også prøvd å bruke den på min vannlinje, og det gir ganske god pigmentering i en enkelt sveipe. Jeg har ikke opplevd noen irritasjon eller allergi mens jeg bruker den. Det er et dermatologisk testet produkt, slik at personer med følsomme øyne kan bruke den.

Pros av Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick - Vitne White:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Utrolig pigmentert.
 • Kremet og jevn tekstur.
 • Ikke krøller seg.
 • Blander vakkert med fingrene og med pensel.
 • Kan brukes som høytrykkslys for panneben og kinn.
 • Multifunksjonsprodukt.
 • Fleksibel og vanntett.
 • Oppholder seg i 7 + timer.
 • Irriterer ikke ved bruk på vannlinje.
 • Sikker for følsomme øyne.

Cons av Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick - Vitne White:

 • Manglende ingrediensliste.
 • Jeg ville ha foretrukket en vridning i stedet for blyant.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Rimmel London Scandal Eyes Shadow Stick - Vitne White?

Helhjertet. Dette er et multifunksjonsprodukt, og du bør definitivt eie det.

Rimmel London Skandal Eyes Eyeshadow Stick Bad Bronze Mally Evercolor Shadow Stick - Saddle Shimmer Rimmel London Vanntett Eye Definer i 211 Sable Review Lakme Shadow Artist Astral Blue, Glimmer Green Review, EOTD Rimmel Overdrive Vanntett Eye Definer i Aqua Sparkle Rimmel London Overdrive Full Color Lip Liner - Eastend Snob Rimmel London Overdrive Full Color Lip Liner - Epic Rimmel Scandal Eyes Vanntett Kohl Kajal Eyeliner i Black Noir NYX Liquid Eye Liner Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick 008 Chanting Maybelline Color Tattoo 24-timers øyenskygge - dårlig til bronse Rimmel London Skandal Eyes Shadow Stick 008 Chanting Rimmel ScandalEyes Eye Shadow Stick - Gossip Green

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 14 2020