Guerlain Terracotta Kabuki Bronzing Brush Review

Påstander : Det uunnværlige verktøyet for en naturlig sunn glød! Med sin utrolige tetthet og høy kvalitet geithår, er Kabuki-børsten perfekt for påføring av bronzingpulver. Det kan hente mer brennende pigment enn noen annen pensel, som den "knuser" og glatter sjenerøst på huden for optimale, jevne resultater. Tennet vises glødende og perfekt jevnt, uten sminke av sminke.

applikasjon : Påfør hele ansiktet i en sirkulær bevegelse for å oppnå en jevn, perfekt jevn og glødende hudfarge. Vær særlig oppmerksom på hevede områder av ansiktet: kurven på pannen, kinnbenet, nesen og haken - de stedene som fanger solen mest - for å skape illusjonen av en ekte brunfarge.

Pris : Rs 3200 / - / USD 52

Min erfaring med Kabuki Bronzing Powder Brush:

Jeg vil begynne med å si at hvis du bruker din bronzer bare for å konturere ansiktet ditt, trenger du ikke denne penselen. Men hvis du er noen som liker en nydelig bronse / solskinnet hud, er dette en fin børste. Vi indianere er velsignet med vakker olivenhudtone, og i de fleste tilfeller bruker vi ikke en samlet bronse for ansiktet vårt. Men folk som er bleke eller veldig rettferdige og vil ha den hudkysede gløden, tror jeg et hint av bronser ser generelt vakkert ut. Du bruker i utgangspunktet bronse i ansiktet ditt hvor solen vil naturlig treffe dine egenskaper - sider av templene, nesebroen, kinnene, haken. Ikke glem å legge til bronzer i nakken.

Dette en tett rund topp kabuki børste. Borstene er laget av naturlig hår og har et solid matt svart håndtak. Det er en ganske myk børste, men jeg vil ikke kalle den den mykeste børsten jeg har brukt hittil. Men det er ikke skrapete i det hele tatt. Det er tett som hjelper til med å plukke produktet jevnt. Og det er fluffy nok som bidrar til å distribuere og bruke bronsen jevnt. Jeg bruker det noen ganger også som en konturbørste. Men hvis du har veldig lite ansikt, kan dette ikke være det beste for konturering.

Jeg har brukt den som en samlet bronse børste også. Og jeg tror det gjør det jobber perfekt. Det er den perfekte størrelsen for en bronsebørste. Penselen er også bygget på en måte at produktet ikke går over hele stedet under applikasjonen. Jeg bruker det noen ganger for å bruke blush også.

Jeg har vasket det et par ganger, og jeg har ikke møtt noen avstengning av børster. Det eneste er at det tar lang tid å tørke opp på grunn av dens tette børster.

Det er lett å reise med, siden det har et langt håndtak og kan passe lett på en sminkepose.

Alt i alt, en god børste, men det er ikke den mest fantastiske børsten. Jeg ville ha foretrukket å være mykere. Jeg kan ikke kalle denne børsten skrape, men den er litt grov. På dette prispunktet tror jeg ikke det rettferdiggjør sin luksusmerkelag. Hvis jeg fikk et valg, ville jeg ikke kjøpe det igjen.

Vurdering : 3/5

Les også

Guerlain Parure Gold Fluid Foundation Review, Swatch Guerlain Les Violettes Gjennomsiktig Compact Powder Review Guerlain Shalimar EDP Review En liten Guerlain Haul Guerlain Rouge G Lipstick - # 70 Gigolo Review Guerlain - Meteorite Perles # 02 Teint Beige Guerlain KissKiss Lipstick - Pushy Pink Guerlain Rouge G - # 41 Gipsy Guerlain Terracotta Bronzing Powder 03 Superdrug Bronzing Brush Review Audrey's Bronzer Brush Review Ecotools Bamboo Bronzer Pensel

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: