Hei damer,

I dag vurderer jeg Clean and Dry Intimate Wash - PH Balanced. Dette gjelder for feminin hygiene. Etter ekteskapet mitt (to år tilbake) fikk jeg UTI (Urinveisinfeksjon) veldig dårlig. Så så jeg en gynekolog på et privat sykehus. De behandlet meg godt med et medisinskurs. Under kurset rådde hun meg til å vaske det vaginale området med feminin vask (Lactacyd) for å unngå ytterligere infeksjon og for å unngå lukt på grunn av tunge antibiotika. Siden da bruker jeg Lactacyd og er fornøyd med det.

En dag (rundt 1 ½ eller 2 måneder siden) så jeg en reklame på TV med ren og tørr intim vask. Tidligere hadde jeg sett annonsen for ren og tørr krem. Jeg seriøst tror ikke på slike gimmicker. Det var rart hva de viste i annonsen. Vasken vil lette skyggen av dine private deler. Annonsen er alvorlig pinlig for kvinner. Ok, en dag kjøpte jeg det fra den lokale apotekets butikk, og jeg vil dele min erfaring med deg.

emballasje:

Leveres i en hvit flaske med en rosa flip top.

Pris:

Rs. 100 for 100 ml.

Holdbarhet:

3 år.

Farge og tekstur:

Transparent hvit i farge med rennende tekstur.

ingredienser:

Hvordan å bruke:

Du kan bruke den på daglig basis, to ganger om dagen, enten når du tar et bad eller i mellom. Du kan også bruke den så ofte som du vil holde deg frisk og beskyttet.

Produktbeskrivelse:

Vasken er PH balansert for å rengjøre og beskytte ditt vaginale område. Det hjelper i lette hudfarge, holder deg frisk og trygg hele dagen.

Min erfaring med ren og tørr intim vask:

For meg er de to viktige ingrediensene som bør være tilstede i en femininsk vask, Lactoserum og Melkesyre. Jeg har lest om betydningen av disse to forbindelsene i magasiner og på noen nettsteder. Fordelene ved disse to ingrediensene er: -

Lactoserum er en naturlig ingrediens raffinert fra melk. Det brukes til å stabilisere og opprettholde skjedenes naturlige nivåer.

Melkesyre kalles også "melk" syre. Denne sirupholdige, vannløselige væsken er svært viktig i skjedenes selvforsvarssyklus der det virker for å holde skjedenes naturlige miljø i sin perfekte balanse. Gjennom dette holdes de gode og dårlige bakteriene i skjeden hver på riktig nivå eller produksjon som gjør det intime området trygt fra alle typer smitte. Melkesyre er produsert av de gode bakteriene laktobaciller, hvis vekst igjen til sin side lettes også av melkesyre.

Først av alt, jeg vil fortelle deg at det ikke letter det vaginale området, så forvent ikke noe av den typen. Som det har mentol og aloe vera gel, får du en frisk og kul følelse og glyserin, som jeg liker mest. Det holder området fri for lukt. Det er et godt produkt for kvinner som står overfor noe vaginal luktproblem og bra for bruk i perioder. Ingrediensene som finnes i vasken skal rengjør og beskytte det vaginale området fra bakterier, men det har ikke Lactoserum og Melkesyre. Det er en sikker vask og jeg føler meg ikke irritasjon / allergi etter bruk.

Fordeler med ren og tørr intim vask:

 • Den har en veldig mild blomsterduft.
 • Ikke forårsaker irritasjon (jeg har sensitiv hud).
 • Det oppdaterer det vaginale området.
 • Lang holdbarhet på 3 år.
 • Rimelig med 100 ml ved Rs. 100
 • Reise vennlig emballasje.
 • Lammer godt.
 • Godt for sommeren.
 • Veldig lett tilgjengelig på apotek butikker.

Ulemper med rent og tørt intimt vaske:

 • Inneholder ikke laktoserum og melkesyre.
 • Jeg liker ikke måten selskapet annonserer på produktet.
 • Ikke like hetten da den er avtakbar, noen ganger er det vanskelig å åpne / lukke.

Ville jeg tilbakekjøre ren og tørr intim vask?

Jeg vil kjøpe det igjen, men bare på somre. For daglig rutinemessig rensing er jeg fornøyd med min primære feminine vask, som har hovedingrediensene (kreves for å holde skjeden hygienisk og bakterier fri). Gravide damer eller de som prøver å bli gravide, vennligst kontakt med gynekologen din før du bruker denne intime vasken.

IMBB Rating:

3/5.

Ren og klar morgen energi ansiktsvask - Brightening Berry Ren og klar morgen energi ansikt vask rensende Apple Ren og klar morgenbrent ansiktsrens Ren og klar rettferdighet ansiktsvask DIY Tomat Face Pack for tørr hud Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock SPF 100+ Oriflame Feminelle Gentle Intimate Wash Fem frisk intim hygiene - Triple Action Deodorising Wash Vaginal infeksjon + Laktacyd-Medicated Perineal Wash Comfort Concept Hygiene Cleanser Klean V Feminine Hygiene Cleanser 10 tips for vaginal infeksjon

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: