NYX Ekstra Creamy Round Lipstick - Mauve

"NYX Ekstra Creamy Round Lipstick er vår klassiske leppestift for alle anledninger. Den mineralbaserte mykemiddelformelen gir en vakker fløyeltekstur, mettet farge og motstår slitasje og flekker. Det er din go-to-lipstick. Fra Pure Nude til Pink Lyric til Chic Red, Round Lipstick er tilgjengelig i et jaw-dropping utvalg av nyanser. "

Pris:

USD 4 Du kan enkelt få dem på Sephora India nå.

Det er massevis av nyanser i dette området som ville gå bra med indisk hudtone. Dette er på en slik nyanse som er en blanding av brun og mauve. Du kan bære den lett og få den til å se mauve eller lag den for brunere utseende. Overallt dette leppestift er bare det som er krav-ekstra kremaktig.

Fargen er som smør, jeg er selv overrasket over at denne fargen ble støpt inn i en leppestiftkule 😛 Fargen har en høyglansaktig glans på grunn av kremet og skinnet gjør leppene mer tynne. Fargen har ingen skimmer eller frost til det, derfor elsker jeg det. Dette er flott for 25+ og gir en fin mauve-brun. Younger jenter kan hoppe over det.

Lipsticks glir så jevnt, men det er veldig delikat. fargebetaling er fantastisk. Det er ikke nødvendig å bygge den opp, det gir deg bare tilstrekkelig farge for å dekke leppepigmentering og også hydrater lepper. Du kan få et svakt blødende problem, så det er en god ide å bruke en matt leppeliner.

Fargen overfører mye og varer også mindre på grunn av denne grunnen. Jeg har ingen problemer jeg elsker dette området mye - har mange farger. Du kan bære dette på andre leppestifter hvis du finner dem for kremete eller bløder-y.

Fargen er utsatt for brudd, så den er best lagret i kjøleskapet. Fargen har en fin, myk, smidig effekt på leppene. De er så kjempebra for alle slags lepper og hudtoner, varme, nøytrale hud eller pigmenterte eller tørre lepper. Dette er et flott valg for kontoret. Husk at disse er skjøre, så håndter forsiktig.

IMBB-vurdering:

4.75/5

NYX Round Lipstick Tea Rose NYX Round Lipstick i Shade Femme Min NYX leppestift samling NYX Runde leppestift i Electra NYX Matte leppestift i Merlot NYX Round Lipstick - Sky Pink NYX Matte leppestift i Bloody Mary

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: