Deborah Milano Extra Lip Pencil Shade 04

Den nyeste plastblyanten som omgir en nyskapende slitesterk vanntett formel. Med farge som forblir sant hele dagen, en konsistens som glir på øyeblikkelig og enkelt og en tekstur som er utrolig behagelig. Dermatologist testet. Bruk det både for å skissere leppene og som en base for en langvarig farge.

Pris: INR 425

Jeg har vært mektig imponert over disse ekstra leppepennene fra dette merket. De er super myke og ikke smuldrende, og de setter til en flekkfast matt finish. Fargen er en mørk sjokoladebrun, det er en sjelden farge som disse dagene velger vi flere pinks og koraller, men fortsatt har kremflensen i blyantene meg plukket opp. Du kan alltid bruke en brun leppe blyant på en eller annen måte for varm hud toner.

Jeg liker den fargekodede kroppen av blyanten. Hetten på vakuumlåser på plass. Husk at blyanten har en tendens til å sitte på matte, slik at hetten må holdes på plass slik at blyanten ikke tørker ut. Jeg liker blyantemballasje, den kommer i plastlegeme og skarper godt med minimal sløsing.

Blyanten er smøraktig glatt og påføres jevnt uten å rive. Blyanten vil ikke føle seg matt eller tørr ved bruk. Fargebetaling er stor, faktisk kommer det ut veldig mørkt, så du må smette det ut. Fargen er mørk nok til ikke å bli slitt på egenhånd, og du kan straks smette den før den setter tørr.

Pennstokken forblir til en flekkfast overflate, jeg tror det tjener formålet med å hjelpe leppestiftet til å ikke bløde. Du må være rask med denne blyanten fordi feil foring vil føre til et rot hvis det setter. Jeg elsker å fylle det inn, ikke denne fargen, men generelt er det så kremaktig at det ville fungere som matt leppestift.

Tekstur kan føles tung og kakeaktig, så gå lys og det vil føles som et lag hvis du ikke smør det av. Det ville vare veldig lenge, og du kan stole på denne fargen for å holde i 5-6 timer. Jeg anbefaler disse ekstra leppepennene.

IMBB-vurdering:

4.75/5

Fargen er veldig mørk og sjokoladebrun, men for illustrasjonsformål har jeg det som kontur og som leppefarge.

Deborah Extra Lip Pencil # 02 Review Deborah Milano 5 i 1 BB Cream Deborah Milano Hi-Tech Blush 52 - Terrakotta Deborah Milano Color Copy Foundation Deborah Milano Hi-tech Blusher-Rame Deborah Dermolab Express Cleansing Water Deborah Milano 24 Ore Perfect Foundation Deborah Milano Extra Lip Pencil 01 Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Apr 07 2020