Skjønnhetsfordeler ved bivoks

Jeg har sett "bivoks" som nevnt umpteen antall ganger på ingredienslisten over skjønnhetsprodukter. Jeg visste at det var et naturlig produkt og måtte gjøre noe med bier, men jeg var fascinert hvorfor det ble hyllet som en underlig ingrediens i skjønnhetsprodukter. Jeg gjorde litt forskning og jeg deler med deg alle detaljene jeg kunne finne om bivoks. Bivoks er en naturlig avledet ingrediens, voksaktig i tekstur, funnet i bikubber, og du vil bli underholdt for å vite at den er utskilt fra de voksproducerende kirtlene som finnes i underlivet av kvinnelige arbeiderbier. Bivoks er mye brukt i kosmetikk og hudpleieprodukter. Du kan finne bivoks i mange kroppsrør, fuktighetskrem, håndkrem, leppebalmer, lipglans etc. Bivoks ekstraheres ved å smelte honeycombs i kokende vann og deretter trekke det ut etter at det har kjølt seg ned. Du kan få bivoks i rå form fra markedet, men de som er ekte gule er de reneste.

Bivoks er en fuktighetskrem som fukter, hydrater og øker elastisiteten i huden. Det er også en naturlig mykgjørende som myker og beroliger huden, og forhindrer vanntap fra huden. Personer med ekstremt tørr hud og lider av eksem vil finne det veldig gunstig. Hvis du kan legge hendene på naturlig bivoks, kan du lage din egen naturlige såpe hjemme ved å blande den med noen andre ingredienser.

Bivoks har antibakterielle, antimikrobielle og antioksidantegenskaper. Bivokslåser og tetninger i fuktighet, og dermed ikke bare fukter huden, men holder huden også hydrert ved å hindre fuktighetstap ved å virke som en barriere. Kosmetisk industri bruker bivoks fordi det myker, hydrater og etterfyller huden. Bivoks brukes også mye i å lage solide parfymer.

Bivoks inneholder angivelig også vitamin A, som hjelper til med å gjenoppbygge hudvev og dermed godt for akne, eksem, solbrenthet og hudirritasjoner.

Bivoks brukes også i hårstylingsprodukter, for eksempel hårpomader, for å glatte bort flyvebaner og krusete hår for å få det til å se glatt og skinnende ut.

Det er imidlertid noen uenighet om bivoksutvinning. Det er rapportert at bier er skadet under anskaffelsesprosessen. Det er veldig trist, men jeg håper folk tar vare på det aspektet.

Her er 5 skjønnhetsprodukter der bivoks er en aktiv ingrediens:

1. Burt's Bier Bivoks Lip Balsam:

Denne leppebalmen tetter i fukt på leppene, lindrer og tørker dem ikke ut.

2. Burt's Bones Almond Milk Bivoks Hand Cream:

Denne håndkrem fukter tørre hender med søt mandelolje og vitamin E. Tetninger og betingelser huden med bivoks. Blader hendene myke og smidige og er virkelig nærende i naturen.

3. Apivita Cream For Dry and Chapped Hands:

Denne håndkrem fyller fuktighet og holder hendene glatte og myke med bivoks, sheasmør. Kamp mot tidlig aldring og beskytter hendene mot kaldt vær.

4. Carols datter My Life Body Lotion:

Dette er en hydratiserende og delikat duftende kroppsrør, som er formulert med bivoks og sheasmør. Replenishes huden med essensiell fuktighet mens det beroliger det.

5. Carols Daughter Hair Honey Shine Pomade:

Denne er en skinnforbedrende hårpomade som gir hydrering og gjenoppretter hårets naturlige styrke. Blandet med bivoks for å regulere flyveveier for en perfekt jevn finish.

Bildekilde: 1, 2

Banan Beauty Benefits, Applications og tips Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje Skjønnhetsfordeler og bruk av muskatnøtt Skjønnhetsfordeler med sukker Almond Helse og skjønnhet fordeler Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Frodig Ingen av bivoksens balsam Burt's Bees Beeswax Lip Balm Burt's Bees - Bivoks leppebalsam Burt's Bees Almond Milk Bivoks Hand Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: