MUA Skjul og skjul blemish Stick i mandel

Hei Dollies,

I dag er jeg her med et fantastisk produkt fra MUA, og selvfølgelig er det en del av mitt siste MUA-drag. Nå har de fleste av dere sikkert funnet ut at jeg virkelig liker merket MUA mye. Jeg elsket det, håper så etter anmeldelsen vil du elske den. La oss begynne.

Produktbeskrivelse: Igjen jobber vi på nye formler hele tiden, så vi har brakt ut en ny formel og bedre nyanser av våre 1 £ Hide & Conceal-pinner! En fløyelsaktig myk tekstur og en tett, jevn farge gjør £ 1 Concealer Stick et drømprodukt når de dekker feil. Den skjuler enkelt skygger og dekker helt rødhet, alder og flekker. Smeltestrukturen glir lett over huden.

Tilgjengelig i tre nyanser: • Rettferdig • Naturlig • mandel

Min skygge er Almond og det hadde perfekt passet til min hudtone.

Pris: £ 1 og INR 500 ca.

ingredienser: Paraffinum-væske, Ozokeritt, Polybuten, Etylheksylpalmitat, Talkum, Ceresin, Cera Alba, Propylparaben, BHT, Titandioxid (CI 77891, YELLOW IRON OXIDE (CI 77492), RØDJERNOXIDER (CI 77491), IRONOXID (CI 77491/2 / 9).

emballasje: Emballasjen er enkel og delikat Concealer-pinnen kommer i en enkel svart og hvit plastkropp. Den har en vridmekanisme, akkurat som leppestift. Ingenting spesielt med emballasjen.

Min erfaring med MUA Skjul og skjul Blemish Stick i mandel:

Almond er en lys beige skygge concealer, som er en perfekt nyanse for rettferdig til middels hud skjønnhet. Det passet min rettferdig til middels hudfarge pent. Jeg er 20 år gammel, så min første bekymring fra min concealer er at den skal gi glød og rettferdighet i ansiktet mitt, blander uten problemer (med fingrene) og skal vare lenger. Jeg frykter ikke merkene, fregner på ansiktet mitt så senere; Det bør pent dekke opp mine blemmer eller arr. Og jeg har funnet alle disse tingene i MUA concealer pinne. Noen tunge dekningsmidler eller grunnlag gjør at ansiktet ser for kaket og unaturlig. Det er ikke noe slikt som skjedde med MUA blemish pinne, ved å bruke fingrene mine, det blandes uten problemer på min kombinasjonshud. Concealer er veldig kremaktig og fuktighetsgivende, men det blir ikke fettete når jeg svetter. Layering gjør det ikke kaket, hvis noen ønsker mer dekning. Det gir en dyp finish på ansiktet.

Dekning: Jeg fant MUA lekkestift gir middels dekning for veldig mørke flekker, det var ikke i stand til å dekke 1-2 mørke flekker på ansiktet mitt (etter sommeren koker). Nærmere utseende gjorde flekkene synlige på ansiktet mitt. Det dekket noen små ufullkommenheter og feil i ansiktet mitt, og ga en fin jevn tone til huden min. Det føles veldig lett på ansiktet og gjør meg ikke ubehagelig i seg.

Oppholdsstyrke: Concealer er vanntett og ganske langvarig og i kjølig klima vil det lett vare i 7-8 timer, slik at ansiktet gløder og ser rett ut. Og i varmt, svett klima vil det vare opptil 4-5 timer lett uten å glide av fra ansiktet.

Pros av MUA Skjul og skjul Blemish Stick i mandel:

• Importerer glød og fair effekt på ansiktet. • Almond er en perfekt egnet nyanse for rettferdig til middels hudfarge, ingen problemer med skygge. • Blir ikke kaket på lagring. • Dekker små og lyse merker lett. • Utfør selv hudtonen helt perfekt • Blander uten problemer, med fingre eller svamper også. • Gjør øyeblikkelig kjedelig hud frisk, med den dype effekten som det gir på fet hud. • Går lett for en god 7-8 timer. • Føler seg veldig lett på ansiktet. • Det er vanntett i en grad.

Cons av MUA Skjul og skjul Blemish Stick i mandel:

• Hvis du liker matte ferdige skjulere, er dette ikke for deg. • Hvis du trenger ekstremt tung dekning, er dette ikke det perfekte produktet. • Mengden er veldig mindre, for en concealer. • Emballasje er flair.

Anbefaling / Tilbakekjøp: Ja, jeg vil absolutt anbefale denne concealer til jentene som er i tjueårene, og noen av divasene som liker concealeren deres, gir bare middels dekning, og gir god glød til ansikt, det er et fint alternativ for dem. Jeg likte concealer veldig mye, og jeg vet at jeg snart skal kjøpe den igjen.

IMBB Rating: 4.5 / 5. Ha det alle sammen. Ser deg igjen.

MUA Pro Base Fixing MistMUA Matte Perfect Loose Translucent PowderMUA Matte Perfect Foundation - NaturligMUA Pressed PowderMUA leppestift - skygge 7MUA Blusher - LollyMUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge PaletteColorbar Full Cover ConcealerEstee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage MakeupCover FX Camouflage Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: