Everyuth Naturals Strawberry Scrub

Hei alle 😀

Håper dere alle gjør det bra. Jeg er tilbake på IMBB etter en lang stund, selv om jeg aldri savnet et enkelt produkt som er vurdert her. I dag skal jeg vurdere en skrubbe som jeg ønsket å prøve helt siden jeg så det på et nettsted.

Produktbeskrivelse: Everyuth naturals Strawberry scrub - formulert med nano arbutin og jordbær ekstrakt. Det fjerner døde celler og gir en strålende rettferdighet. Naturlig og mild for alle hudtyper.

emballasje: Den vanlige blå røret pakken med lukkerklokke. Men nå har de lagt en kartong for røret. Anstendig emballasje samlet.

Pris: Rs. 90 for 50g.

Retning: Våt ansiktet ditt. Påfør skrubbe og massasjeskinn med brede sirkulære bevegelser i ca 2 minutter. Unngå kontakt med øyeområdet. Skyll og klapp tørr for å avdekke jevn og rettferdig hud. For best resultat, bruk to ganger i uken.

ingredienser:

Min erfaring med Everyuth Naturals Strawberry Scrub:

Siden jeg har en fet hud, er harde skrubber ikke bra for huden min (men jeg elsker de grove partiklene: P). Jeg så dette skrubbe lenge tilbake på et nettsted, men produktet var ikke tilgjengelig i noen avdelingsbutikk. Uansett, da jeg endelig fikk det, måtte jeg prøve dette. La meg starte med lukten - den har en vakker lukt av jordbær som gir en veldig "fruktig frisk" følelse.

Tekstur eller mengde partikler i den er litt vanskelig å beskrive fordi den ikke er for grov eller for mild. Den kremete delen ser ut som en vanilje mousse. Etter å ha brukt det, følte huden min olje fri, selv om den hadde nok fuktighet for ikke å gjøre det grovt. Det ga også huden min en vakker glød. Død hud og hudormer ble effektivt fjernet, selv om jeg hadde svært mindre av dem.

Denne skrubben vil gi fantastisk resultat hvis hjemmelagde glødende ansiktspakker brukes. Jeg bruker vanligvis isterninger for å lukke porene etter bruk av skrubbe eller vaske det av med kaldt vann. Totalt sett er jeg veldig veldig fornøyd med skrubbingen. Det er flott for daglig bruk.

Jeg følte at prisen var helt berettiget for resultatet, men bare en ting er hammering meg, det er det - det har parabener.

Pros av Everyuth Naturals Jordbær Scrub:

• Perfekt for normal til fet hud. • Gir en glød til huden. • Lever huden myk og fuktig. • Fruktig lukt for frisk følelse. • Justert pris. • Granuler fjerner effektivt døde celler.

Cons av Everyuth Naturals Jordbær Scrub:

• Parabener.

Anbefaler jeg det?

Absolutt er det absolutt en fantastisk daglig skrubbe. Bare folk med overdreven fet hud kan ikke like det.

Vil jeg tilbakekjøp det?

Ja definitivt, jeg har fått min perfekte skrubbe. Elsker jordbær faktisk 😛

IMBB Rating: 4,5 / 5 (0,5 for parabener)

Everyuth Natural Walnut Facial ScrubEveryuth Home Facial Rose Face PackEveryuth Naturals Cream Face WashEveryuth Clear Skin Complexion Mask Naturens Essence Oxypeel ScrubFreeman Facial Creamy Scrub ApricotLakme Clean Up Clear Pores Face ScrubLakme Clean Up Face ScrubVichy Normaderm 3 i 1 Cleanser Scrub Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: